365 x mama zijn scheurkalender

Wat geef je een vrouw die alles heeft? Nee gekheid ik vind het altijd super lastig om dingen te vragen voor mijn verjaardag en voor de feestdagen. Meestal koop ik van cadeaubonnen iets voor mijn dochter in plaats van voor mezelf. Maar deze 365 x mama scheurkalender van MamaBaas is een toppertje!

365 x mama zijn

Kom jij net als ik niet verder dan een bioscoopbon of een restaurantbon of een kledingbon? Erg he die bonnen! Maar ja als ik dan een keertje me time heb of qualitytime met manlief dan genieten wij het meest van een etentje buiten de deur of een bioscoopje. Even niet hoeven koken en op te ruimen of verplicht op de bank zitten. Dus ja wat geef je nu cadeau aan mama die al lang blij is als dochterlief blij is. Best lastig hoor! met de 365 x mama zijn wordt ze blij!

365 x mama zijn scheurkalender 2021

Kennen jullie nog het grote diplomaboek wat ik mocht reviewen van mamabaas? Van dezelfde schrijfsters is er nu ook een scheurkalender. 365 x mama zijn zit vol met ontroerende en herkenbare uitspraken van mama’s, papa’s en kinderen!

Een greep uit de scheurblaadjes uit de kalender van 2017:

Ja elke ouder herkent de woorden die op een dag tegen hem/haar worden gebruikt. Confronterend en schattig tegelijk maar soms ook wel eens pijnlijk.. Oeps!

Herkenbare teksten!

En die moeilijke kindervragen ook die zie je terug in de 365 x mama zijn scheurkalender. Onze dochter zit helemaal in de Waarom fase.. aarrgghh om gek van te worden soms want eerlijk waar ik weet ook niet overal het antwoord op, maar als ik zeg weet ik niet dan zegt dochterlief dan zoek je het even op. en als ik zeg daarom dan zegt ze daarom is geen rede! Ja dat dus dat je eigen woorden tegen je worden gebruikt. Pijnlijk snap je hem?

Ja ook ik heb altijd wel iets van een cracker/ koekje, doosje rozijntjes, knijpfruitje mee in de handtas. Heel leuk ook als ik vergeet dat ik een verpakking waar meerdere koekjes in zaten vergeet in mijn handtas en dan echt overal, ja overal in de tas kruimels zitten. Of als het doosje rozijntjes half opgegeten argeloos terug in je tas wordt gegooid en deze toch weer open weet te gaan en alles aan elkaar plakt. Bah! Maar inderdaad er zit altijd eten en vaak ook drinken in voor de kids, maar voor mijzelf niks!

cadeau aan mama: 365 x mama scheurkalender

Als ik kon toveren, kon toveren! dan zouden de iPad, speelgoed, knuffels en nog veel meer tegen mij praten en dingen vertellen tegen de kinderen. Dat ze niet mogen gooien want dat doet auw, dat ze niet mogen bijten want dat doet auw, dat ik echt even moe ben van het spelen en nu wat anders wil. Hoe zalig zou dat zijn?

cadeau aan mama: 365 x mama scheurkalender

Maar mama’s wij zijn allemaal superhelden! (diploma zit in het diplomaboek hoor! )

Met dit 365 x mama zijn scheurkalender wordt mama vast heel blij!

Specificaties 365 x mama zijn

Auteur: Mama Baas | Uitgever: Lannoo | 9789401466516 | augustus 2020 | 736 pagina’s | meer informatie vind je hier of bij de lokale boekhandel

Footer5
Delen is enorm lief

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van StoerLeesVoer. Ik ben behoorlijk creatief en dol op prentenboeken en op stap gaan met mijn man en 7 jarige dochter!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.