Bimi Books gepersonaliseerde boek, een heldenrol voor jouw kind

Welk kind wil nou niet de held spelen in een verhaal? De hoofdrolspeler in het boek zijn? Bimi Books gepersonaliseerde boek heeft drie boeken waarin jouw kind de hoofdrol kan spelen. Hoe gaaf is dat?

Bimi Books gepersonaliseerde boek

De held spelen in een boek. Toen ik nog jong was, kon je een boek laten maken waarin de naam van de hoofdrolspeler veranderd was in jouw naam. Mijn broertje kreeg toen zo’n boek en vond dat helemaal geweldig. Bimi Books gepersonaliseerde boek gaat een stapje verder. Niet alleen de naam wordt veranderd, maar door middel van een foto, zie je ook echt jouw kind in het boek. Jouw kind is een deel van de tekening in het prentenboek!

Drie verschillende boeken

Voordat je gaat beginnen kies je eerst het boek. Bimi Books gepersonaliseerde boek heeft drie verschillende boeken waar je uit kan kiezen: “De Drakentemmer”, “De Magische eenhoorn” en “Diep in de zee”. Voor elk kind is er wel iets te vinden. Wij, Joyce en Selena, kozen voor “De Drakentemmer” en “De magische eenhoorn”.

In een paar tellen klaar

Een boek maken is zo gebeurd. Eerst kies je een boek. Daarna heb je een pagina waar je de naam, het geslacht en een klein stukje voorwoord in kan vullen. De tekst komt vooraan het boek te staan, onder de “foto” van je kind. Ook de foto upload je op deze pagina. Zorg ervoor dat je een goede foto hebt van de voorkant van het gezicht. Je kan op de pagina ervoor kiezen dat zij de foto voor je bewerken of dit zelf doen. Wij hebben ervoor gekozen om dit door hen te laten doen en hebben daar echt geen spijt van. Ze hebben dit zo mooi gedaan. Heb je alles ingevuld dan ben je klaar en kan je afrekenen. Binnen vijf werkdagen kan jij jouw Bimi Books gepersonaliseerde boek thuis verwachten.

Bimi Books gepersonaliseerde boek

“Mijn eigen boek!”

Joshua

De reactie van de kinderen was geweldig. Joshua glunderde toen hij zag dat én zijn naam, én zijn foto in het boek stond. Ik moest gelijk een foto sturen naar zijn papa. Ook kon hij niet wachten en moest ik gelijk het boek voorlezen. Helemaal vooraan staat;


Dit boek is speciaal gemaakt voor: Joshua Rodenburgh.

En daaronder de foto en het stukje dat ik had geschreven. Tijdens het voorlezen had Joshua een glimlach van oor tot oor. Regelmatig moest hij lachen om de tekeningen, zijn foto met getekend lichaam en het verhaal. Wat een heerlijk, stoer, maar ook grappig verhaal. Joshua voelde zich een echte held! “Mama, mijn eigen boek! Dit moet ik aan iedereen laten zien!”

Bimi Books gepersonaliseerde boek

Abygail

Lieve Abygail,
De wereld is een plek vol magie voor jou. Blijf zo genieten en wij genieten met jou mee. Liefs, We houden van je!

Zo begint het Bimi Books gepersonaliseerde boek van Abygail. Maar eigenlijk vind ze dit het minst interessant. Bij het zien van de voorkant wordt er al een grote glimlach op haar gezicht getoverd. Onze dromer kan het niet helemaal geloven dat het meisje op de voorkant wel erg veel op haar lijkt.

Ook wij hebben gekozen om voor een kleine meerprijs het boek door BiMi books te laten opmaken en daar heb ik geen spijt van! Het is zo gaaf en mooi gedaan. Bij elk plaatje hoor ik gegiechel of een wauw. Het verhaal is lekker lang en uitgebreid, een echt boek met een tof avontuur. En ik zie subtiele knipogen naar Alice in Wonderland. Een konijn en een cheshire cat als klok. Een net zo’n magisch verhaal. Maar dit kan mijn eigen associatie zijn.

Abby is gek op dit boek en ik ook. Het geeft een andere dimensie aan beleving en verwondering. Ik onthoud de Bimi Books gepersonaliseerde boek ook zeker als cadeautip want dit is echt een passend en uniek cadeau.

Bimi Books gepersonaliseerde boek; Een mooi, uniek cadeau

Wil je jouw kind of een ander kind een uniek cadeau geven, dan is dit Bimi Books gepersonaliseerde boek echt een aanrader. Als we zien hoe onze kinderen reageerden op hun boeken dan is dit echt een aanrader. Het verhaal is lekker lang, goed geschreven en de tekeningen met foto maken het helemaal af. Welk kind wil nou geen boek met zichzelf in de hoofdrol?

Één Bimi Book, twee blije kinderen

Bimi Books gepersonaliseerde boek houdt van positiviteit en probeert met deze boeken een positieve impact te creeëren. Met die gedachte in hun hoofd hebben ze ook een samenwerking met Stichting Jarige Job opgezet. Als jij een boek voor jouw kind koopt, zorgt BiMi Books dat zij een donatie overmaken aan Stichting Jarige Job. Twee blije kinderen met één boek! Wat een geweldige actie.

Specificaties Bimi Books gepersonaliseerde boek

hoofd Bimi Books gepersonaliseerde boek

Auteur: Bastiaan Wassmer | Tekeningen: PRIEM | BiMi Books | Gepersonaliseerde boeken met foto en naam | Meer informatie vind je hier

Connectie met

Footer5
Selena
Delen is enorm lief

Ik ben een echte trotse boekennerd. De liefde voor verhalen was onderdeel van mijn opvoeding en deze passie geef ik nu weer door aan mijn twee dochters en kinderen op mijn werk. Lezen, voorlezen en boeken zijn een wereld waar ik graag in verdwaal. En tijdens mijn dwalingen zoek ik de woorden zodat ik het weer met jullie kan delen op StoerLeesVoer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.