Het RAK boek om de wereld te verbeteren

Wie kent de film Pay it Forward nog? De film waarin een jongetje 3 goede daden verricht en iedereen de opdracht geeft om ook weer 3 goede daden voor een ander te doen. De RAK, random acts of kindness, neemt steeds meer toe in populariteit en met het RAK boek kom je nooit zonder ideeën te zitten. Een ideaal cadeau om aan je moeder te geven! 

Het Rak boek

Cadeau aan mama: het RAK boek

Wil jij de wereld verbeteren? Wil jij je kinderen leren om behulpzaam te zijn en voor andere mensen klaar te staan als ze hulp nodig hebben.

Cadeau aan mama: het RAK boek

Leer jij net als ik om samen te delen en samen te spelen. Dat je mag knuffelen als een ander dit goed vindt. Dat als iemand sorry heeft gezegd dat dan de tijd komt om te vergeven? Dat je echt luistert als iemand wat tegen je verteld? Dan ben je goed bezig om de wereld te verbeteren! De jeugd is niet voor niks de toekomst!

verras iemand

In dit RAK boek staan wel 333 Random Acts of Kindness om de wereld te verbeteren. Om alleen te doen of om samen met je kind(eren) te doen.

Cadeau aan mama: het RAK boek

Maak bijvoorbeeld eens een confetti douche met de kinderen. Laat ze een vel papier helemaal vol kleuren in alle kleuren van de regenboog. Aan de voorkant en de achterkant. En dan lekker gaan knippen met een kinderschaartje. Alles in een bakje doen en dan als mama of papa thuis komt van een dag hard werken deze verwelkomen door de confetti douche! Wedden dat die persoon een glimlach om zijn mond krijgt! INSTANT HAPPINESS

Er staan echt heel veel creatieve opdrachten in het boek die je uit het boek zelf kunt knippen of als je dit zonde vind een kopie van kunt maken. ( een van de RAK uitdagingen is bijvoorbeeld om het boek als een dartbord te gebruiken en dat vind ik zelf persoonlijk een beetje zonde 🙂

Spread Kindness!

Random act of kindness
good karma

In het boek staan ook kaartjes om uit te delen. Ben jij een echte #raktivist? Ga dan naar www.elisederijck.com voor nog meer leuke ideeën!

hoe groot is jouw hart

En ben jij een persoon die zichzelf ook wel eens een complimentje wil geven voor al het goed wat je doet? Kleur dan voor elke RAK die je hebt uitgevoerd een hartje in!

RAK 71: Geef dit boek aan iemand cadeau! Dus weet je mama niks te verzinnen voor de decembermaand? Denk dan vooral eens aan dit boek.

Cadeau aan mama: het RAK boek

Specificaties RAK boek

Schrijfster Elise de Rijck | Uitgeverij lannoo | 9789401437073 |september 2016 |144 pagina’s | Meer informatie vind je hier

De geheime club van raktivisten

raktivisten

Ik ben vanaf nu lid van de geheime club van raktivisten. Ik hoop jij binnenkort ook! 

footer5
Delen is enorm lief

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van StoerLeesVoer. Ik ben behoorlijk creatief en dol op prentenboeken en op stap gaan met mijn man en 8 jarige dochter!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.