Creatief met oude boeken thema valentijn en liefde

We hebben weer een toffe StoerDoenVoer voor jullie! Of beter gezegd, een liefdevolle. Ik begin het creatief zijn met oude boeken echt leuk te vinden. Heerlijk om de woorden en zinnen een nieuwe bestemming te geven. In plaats van te verstoffen en vergelen ergens achter in de kast, maak ik nu iemand blij ermee. Want dit keer ben ik creatief met oude boeken in het thema valentijn en liefde geweest. En ik vind het echt heel leuk geworden. Simpel, toegankelijk en voor elke leeftijd.

creatief met oude boeken valentijn

Creatief met oude boeken, thema valentijn en liefde

1. Liefdes mozaïek

Yes de inmiddels bekende mozaïek werkt ook perfect voor Creatief met oude boeken, thema valentijn en liefde. Teken een hart en vul deze met oude bladzijde snippers. Meestal scheur ik al wat stukjes, vul ik een stukje met lijm en leg dan hierop de snippers. Op het einde kan je nog wat snippers op de gaten in je mozaïek leggen. Een lieve tekst erbij en je hebt een onwijs leuke valentijnskaart! Ik heb trouwens de restjes gebruikt van het hartjes knippen van de knutsels bij punt 2 en 3!

2. Liefdes luchtballon

Op deze ben ik zo trots! Dit is een nieuwe knutsel en het resultaat is zo leuk geworden. Ik heb nu alleen extra washi-tape gebruikt. Ik heb heel veel rolletjes, en plakken doet het eigenlijk niet top. Maar om mee te knutselen is het heel leuk zoals je ziet. Van een oude pagina heb ik een mandje geknipt. Ik heb een stuk washi-tape doormidden geknipt en deze op het mandje geplakt. Als luchtballon heb ik allemaal hartjes gebruikt. Ik heb verschillende formaten geknipt uit een pagina die ik vervolgens een paar keer dubbel vouw. De hartjes zelf vouw ik ook dubbel, zo ontstaat er een tof 3D effect. Vinden jullie deze ook zo leuk in creatief met oude boeken, thema valentijn en liefde?

creatief met oude boeken valentijn

3. Liefdes mobiel, wandhanger

Nummer 3 in creatief met oude boeken, thema valentijn en liefde! De welbekende mobiel, wandhanger. Dit keer heb ik het iets anders dan voorheen gedaan. Ik heb de draadjes met een enkel steekje door het papier gehaald, in plaats van enkel. Zo zie je nog een leuk steekje van draad. Ook leent de hartjes vorm zich ideaal om netjes te werken met de draadjes. Ik heb beide kanten perfect in evenwicht kunnen doen omdat ik op de tekstregels heb gelet. Ook heb ik deze hanger wat voller en langer gemaakt. Een super leuk en liefdevol cadeau is dit toch? Het hangt prachtig naar mijn wolk en maan. Ik gebruik altijd mijn baktouw, inpaktouw wat ik losdraai en zo losse draden dunne draden krijg. Je kan uiteraard gewoon draad of wol gebruiken.

creatief met oude boeken valentijn

Handige linkjes in creatief met oude boeken, thema valentijn en liefde

  • Lees de verzamelblog met boeken thema valentijn en liefde! Daarin staan ook 2 leuke activiteiten die passend zijn

Welk woord of thema spreekt jou aan in een boek? Klik op een woord en ga naar boeken toe in dit thema!

avontuur boekenserie bos culturen dieren emoties familie fantasie fantasy filosofie geheimen geschiedenis gevoelens gezondheid graphic novel grappig het leven humor jezelf zijn klassieker kunst liefde maatschappij magie mentale gezondheid milieubewust mindful mysterie natuur oorlog opgroeien politie prentenboek roman school seizoenen spannend sprookjes sterke vrouw thriller verhalenbundel vriendschap weetjesboek wereld zoekboek

Footer1
Selena
Delen is enorm lief

Ik ben een echte trotse boekennerd. De liefde voor verhalen was onderdeel van mijn opvoeding en deze passie geef ik nu weer door aan mijn twee dochters en kinderen op mijn werk. Lezen, voorlezen en boeken zijn een wereld waar ik graag in verdwaal. En tijdens mijn dwalingen zoek ik de woorden zodat ik het weer met jullie kan delen op StoerLeesVoer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.