Daar is Sinterklaas een prentenboek van Vivian den Hollander

Schrijfster Vivian den Hollander schrijft over allerlei onderwerpen en ook voor diverse leeftijden. Daar is Sinterklaas is gericht op peuters en kleuters en zijn handig om je kind voor te bereiden op de spannende tijd voor het feest van Sinterklaas. Er is ook een boek over Kerst van Vivian den Hollander. De review komt binnenkort online!

Daar is Sinterklaas – een prentenboek van Vivian den Hollander & Saskia Halfmouw

Tijn is drie en met papa en zijn zus Hanna samen gaat hij naar de intocht van Sinterklaas. Hij vindt het natuurlijk reuze spannend! Gelukkig kan Hanna hem uitleggen hoe het allemaal werkt, met Sinterklaas en de Pieten. ze weet precies hoe je je schoen moet zetten en een verlanglijstje maakt, want zij is al vijf. Het enige wat Hanna niet weet, is hoe lang het nog duurt tot het Pakjesavond is. Maar daar maakt mama een handige aftelkalender voor!

Daar is Sinterklaas

Van zwaaien tot sluipen

Mijn zoontje is bijna drie. Hij heeft geen grote zus die hem kan uitleggen hoe het allemaal werkt, maar daar hebben we Hanna voor. Hanna, uit dit prentenboek van Vivian den Hollander, legt alles goed uit, het begint met het zwaaien naar de stoomboot bij de aankomst van Sinterklaas op de kade. Je schoen zetten (en niet twee), liedjes zingen en een verlanglijstje maken. En dat je niet bang hoeft te zijn voor Pieten die naar binnen sluipen wanneer alle kindjes slapen. Mijn zoontje weet er nu ook alles van dankzij haar! En die aftelkalender? Die heb ik zelf ook maar gemaakt. Aftellen naar Daar is Sinterklaas.

Mocht je zelf ook een aftelkalender willen maken. Een snel rondje Pinterest levert je genoeg inspiratie op!

Specificaties ‘Daar is Sinterklaas’, een prentenboek van Vivian den Hollander:

Daar is Sinterklaas

Auteur: Vivian den Hollander | Uitgeverij: Ploegsma | 9789021679716 | oktober 2019 | 32 pagina’s | meer informatie vind je hier

Delicia
Delen is enorm lief

Ik ben Delicia en in het dagelijks leven werk ik in de zorg. Sinds eind 2016 ben ik moeder van mijn zoontje. Op de dagen dat ik vrij ben, ben ik vaak samen met hem buiten te vinden. Bijvoorbeeld hardlopend naast mijn zoontje, want sinds deze zomer kan hij zonder zijwieltjes fietsen! In de avonduren maak ik, na het voorleesritueel bij mijn zoontje, graag tijd om te schrijven. Al een aantal jaar zit ik in het blogteam van StoerLeesVoer en MamaScrapelle. Ik schrijf niet alleen graag reviews van peuterboeken, maar ik vind het ook erg leuk om mijn visie en ervaringen te delen over gezondheid, interieur en (actieve) uitstapjes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.