De bedrieger – een avontuur van Fritzi en Co – AVIE4

Anneke Scholtens schreef 3 spannende avonturen op AVIE4 niveau in de boekenserie Fritzi en Co. Fritzi is de moeder van 3 kinderen. Ze werkt bij de politie en is soms een beetje erg verstrooid. Haar 3 kinderen, de Co, helpen haar gelukkig altijd uit de problemen. Zo ook in het leuke verhaal de bedrieger.

de bedrieger

De bedrieger

In de bedrieger is er wat vreemds aan de handen. Er komen allemaal vrouwen op het bureau met een vreemde uitslag op hun lichaam. Net als Fritzi denkt dat het weer rustig is volgt er een serie inbraken. Ze kunnen geen dader vinden, maar Frieda, de dochter van Fritzi is wel wat op het spoor. Zij is eigenlijk stiekem de kracht achter haar moeder die vaak verstrooid is. Samen met haar broers Midas en Rens gaat ze haar moeder helpen!

fritzi en co

Een verliefde moeder

Dan staat er opeens een man voor de deur die schilderijen gaat verkopen. Fritzi lijkt wel een verliefde moeder en koopt schilderijen voor veels te veel geld. Ze neemt ze mee naar het bureau en hangt ze op in haar kantoor.
Maar is die man wel te vertrouwen? Weet Frieda haar moeder net op tijd te waarschuwen? En zal de bedrieger worden opgepakt?

Leuk grappig en spannend verhaal

Het is best uitdagend om voor AVIE4 leuke grappige spannende boeken te schrijven. Maar dat lukt Anneke Scholten als de beste! Zelfs als je al op een hoger AVI niveau leest, zoals deze mama en juf, is de bedrieger nog een leuk boek om te lezen. Niet te dik zodat het niet ontmoedigd door vele pagina’s die nog moeten. En leuk voor jongens en voor meiden om te lezen.

In het boek staan ook leuke kleurrijke illustraties die kinderen helpen vast er grappig vinden!

Ik neem het boek in elk geval mee naar school waar het door mijn middenbouw groep vast met veel plezier gelezen gaat worden!

Specificaties De bedrieger

de bedrieger

Auteur: Anneke Scholtens |  Uitgeverij Zwijsen | 9789048737178 | februari 2020 | 64 pagina’s | AVI E4 | meer informatie bij je lokale boekhandel of vind je hier

footer5
ellen
Delen is enorm lief

Hoi Ik ben Ellen mede - eigenaar van StoerLeesVoer. Ik ben dol op de geur van boeken. Prentenboeken voor de klas en fantasy voor mezelf en alles daar tussenin. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Daarnaast heb ik ook nog een lifestyleblog www.mamascrapelle.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.