De paashaas op cadeautjestocht – Mieke Goethals, een zoekboek Pasen

De paashaas op cadeautjestocht is een groot kijk- en zoekboek waarbij je huisjes vergelijkt voordat de paashaas op bezoek is geweest en nadat de paashaas op bezoek is geweest. Dierenhuisjes die vol liggen met lekkers!

bij de familie paashaas

Lekkere dingen van de paashaas

De paashaas op cadeautjestocht en hoe! Hij legt chocolade kippen neer, eieren, taarten en zelfs auto’s van chocolade! Maar die moeten we wel allemaal goed gaan zoeken!

De paashaas is er maar druk mee en zijn huis lijkt wel een fabriek! Er valt zoveel te zien en te tellen en te benoemen dat alleen al met de eerste pagina je zo 10 minuten met je kind kunt vermaken.

Op elke pagina kun je de digitale tijd vinden en de kloktijd. Zodat je goed weet of je naar de voor of naar de na situatie kijkt.

Zoeken en kijken in de paashaas op cadeautjestocht

Op de na foto staan er duidelijke foto’s met herhalingen om te zien wat je op die pagina moet zoeken. Dus ook als je niet kunt lezen en wel kunt tellen snap je dat je op zoek moet naar 5 beren van chocolade. Of naar 7 chocolade eitjes.

Op de pagina’s waar nog niks te vinden is wordt er wat verteld over de bewoners van het huis waar de paashaas op cadeautjestocht gaat.

bij de apen

Zo leren we de familie aap kennen, de familie pinguïn, de familie muis, de familie beer en de twee octopussen.

En na een nacht hard werken komt de paashaas ook weer terug bij zijn familie om het paasfeest te vieren met een feestmaal. Maar zou die ook van chocolade zijn denk je?

De paashaas op cadeautjestocht is een echt leuk zoekboek en kijkboek in 1. Waarin je ook nog kleine verhaaltjes kunt voorlezen. Een ideaal boek voor de Pasen waarin je kinderen net met neefjes, nichtjes, vriendjes en vriendinnetjes kunnen spelen. Maar ook zichzelf een beetje moeten vermaken terwijl papa of mama in de keuken staat om wat lekkers te koken! Voor kinderen vanaf 3 jaar die goed kunnen tellen al zeker geschikt! En ook nog zeker leuk voor kinderen van 7 jaar !

Specificaties De paashaas op cadeautjestocht

prentenboeken over pasen

Auteur: Mieke Goethals | Uitgeverij Clavis | 9789044838589 | februari 2020 | 32 pagina’s | meer informatie vind je bij de lokale boekhandel of  vind je hier

Footer5
ellen
Delen is enorm lief

Hoi Ik ben Ellen mede - eigenaar van StoerLeesVoer. Ik ben dol op de geur van boeken. Prentenboeken voor de klas en fantasy voor mezelf en alles daar tussenin. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Daarnaast heb ik ook nog een lifestyleblog www.mamascrapelle.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.