Dog Man, De woef van de wildernis

De woef van de wildernis roept (woeft?). is alles kids keffertjes? Alweer het zesde deel van Dog Man! Dog Man heeft een hoop nieuwe vrienden gemaakt, zelfs Karel de kat begint aardig te worden! Maar in het vorige deel zijn een aantal nieuwe schurken opgestaan (Biggie, Gekko en Broer). Ze zijn ontsapt, maar waarheen?

De woef van de wildernis (snap je ‘m? woefen, van honden?)

In De woef van de wildernis worden er twee inbraken gepleegd. En Karel de kat is gedeprimeerd, omdat hij gewoon niet goed kan zijn. Vervolgens beschuldigt de politie Dog man van de inbraken. Maar iedereen (behalve domme agenten, wat zo’n beetje het hele corps is) weet dat Dog Man het liefste hondje is dat je maar kan wensen. Maar niemand luistert, en Dog Man wordt, gebroken, naar de hondenbak vervoerd, Kunnen zijn vrienden hem redden, de mysterieuze dief vangen, en Karel opvrolijken? Lees het in: Dog Man De woef van de wildernis!

De woef van de wildernis

Cliché kinderboek?

De Woef van de wildernis is eigenlijk een behoorlijk cliché verhaal als je mijn samenvatting leest. Want, de politie beschuldigt Dog Man van een misdaad die hij niet heeft gepleegd. Dat gebeurt in veel verhalen. Maar Dog Man is natuurlijk een Kinderboek, en dat soort dingen gebeuren veel in 10+ boeken. Er komt ook nog een gedemprimeerde kat bij. En wat jullie van Dog Man verwachten is natuurlijk een belachelijke (grappige) verhaallijn.

De woef van de wildernis

De woef van de wildernis flasback naar Deel 4

Je leest het goed, er is een kleine verwijzing naar deel 4 van de Dog Man series. Want aan het begin van De woef van de wildernis krijgt Baas (de baas van het politiebureau) een brief van Nukkie Jolig (een beroemde actrice). Ze schrijft dat de Dog Man speelfilm eindelijk af is. En in deel 4 draaide alles om die film. Dus dat zal de reden zijn dat Nukkie Jolig niet in deel 5 verscheen. Ze was dus aan die film aan het werken. Baas reageert enthousiast als hij 20 vrijkaartjes krijgt. Totdat hij erachter komt dat Dog Man honger heeft… Als dog Man niet braver doet hoort hij echt de woef van de wildernis (Omdat hij dan in het wild moet gaan leven).

De woef van de wildernis

Specificaties

Auteur: Dav Pilkey | illustrator: Dav Pilkey | Uitgever: condor | 9789493189133 | november 2020 | 224 pagina’s | Meer weten? klik hier

footer5
Elias
Delen is enorm lief

Mijn naam is Elias. Ik ben 12 jaar en hou van sporten zoals Rugby, toneelspelen en creativiteit. Ik ben altijd buiten behalve als ik aan het gamen ben. Zoals op de Wiiu. En ik vind het leuk om recensies te schrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.