Donald Duck Premium 20, Het einde van een tijdperk

Donald Duck Premium 20 is misschien wel de laatste Pocket van een erg lange serie. Komt er nu dan een einde aan deze strip?

spannend stripboek

Donald Duck heeft in de Premium serie als Superdonald al veel meegemaakt. Hij is zelfs naar Venus gegaan in een ruimteschip dat eigenlijk het dak van een wolkenkrabber is. Hij heeft veel nieuwe vrienden gemaakt. Zoals één, een kunstmatige intelligentie (zeer slimme robot). Lila, een robot uit de toekomst. Urk, een indiaan uit een andere dimensie. En Xhadoem, een gemuteerde alien die een ster is geworden (letterlijk). Maar aan alles komt een eind.

Donald Duck Premium 20

Donald Ducks laatste Premium?

Aan bijna alles kun je zien dat dit de laatste Donald Duck Premium is. Want in het Donald Duck weekblad stond er een reclame voor deze nieuwste Donald Duck Premium met de tekst: een tijd van afscheid. En aan het eind stond er net zoals bij mij: Maar aan alles komt een eind. En de Titel is zelfs: het einde van een tijdperk. Dus, genoeg redenen om deze serie als gestopt te beschouwen toch? Nou, de serie is nog niet klaar hoor! Want achterin het boek staat er een nieuwe Donald Duck Premium aangekondigd met de tekst: Wat als alles anders was gelopen? Ik ben benieuwd.

hoofdstuk 49 voor zonsopgang

Schurken zijn nooit écht verslagen

Eén van de helden uit de Donald Duck Premium, Superdonald, heeft veel gehate vijanden. Maar sommigen is hij gaan waarderen. Zoals de Tijdreizende Superschurk De stroper. Of de reputatievernietigende reporter Angus Fangus. Maar hij heeft twee echt grote vijanden, of moet ik zeggen had? Want zijn Alien-vijanden (de Evroniërs) heeft hij verslagen op een enorm slagschip. En de broer van zijn bondgenoot één (twee?) is vernietigd door de Evroniërs. Zouden ze alle twee wachten op hun volgende kans? Want twee is drie keer vernietigd en de eerste twee keren kwam hij terug. En sommige Evroniërs zijn gevlucht van het slagveld. Dus wie weet wat ze nu plannen. Als je wilt weten of ze terugkomen moet je Donald Duck Premium 20 gaan lezen

Donald Duck Premium 20

Enthousiast geworden na deze boekrecensie? Het boek koop je hier!            

Specificaties Donald Duck Premium 20

donald duck premium 20

Uitgever: Sanoma Media NL | 9789463054508364 | Juli 2020 | 364 Pagina’s

Meer informatie vind je hier

Elias
Delen is enorm lief

Mijn naam is Elias. Ik ben 12 jaar en hou van sporten zoals Rugby, toneelspelen en creativiteit. Ik ben altijd buiten behalve als ik aan het gamen ben. Zoals op de Wiiu. En ik vind het leuk om recensies te schrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.