Geheim agent Max – een nieuw en spannend avontuur

Yes! Er is weer een nieuw deel in de ‘Geheim agent Oma’ serie. Dit keer ‘Geheim agent Max’, waarin Max voor het eerst zelf op missie gaat. Over de vorige delen was mijn dochter razend enthousiast, dus we waren erg benieuwd naar het nieuwe avontuur van Max!

kaft

Er is een nieuwe geheim agent… geheim agent Max!

Max heeft een oma die geheim agent is. En zijn oma is op een ZGM, een Zeer Geheime Missie, samen met geheim agent opa Faisel.
Max heeft beloofd Faisels moestuin water te geven. Als hij daar aankomt, ontdekt hij robot Gember. Robot is een uitvinding van opa Faisel, alleen werkt ze nog niet helemaal goed. Dan wordt Gember ineens ontvoerd door dokter Bibber, die de robot wil gebruiken als beveiliging van het Ministerie van Geheime zaken.
Max krijgt van Faisel de opdracht om zelf op missie te gaan, om Gember terug te halen. En dat doet hij!

Een spannend avontuur

Vanaf dat moment ontstaat een spannend avontuur. Met een zelfrijdende auto, logeren in een supersjiek hotel, een geheime gevangenis bij het Binnenhof én een nieuwe vriendin!
Max begint vol overtuiging aan dit avontuur, maar gaandeweg gaat hij steeds meer aan zichzelf twijfelen: kan hij dit wel? Is hij wel echt geheim agent Max, of toch gewoon Max? Gelukkig schieten zijn nieuwe vriendin Jazz-Lynn én zijn oma hem te hulp. En uiteindelijk ontdekt Max of hij het nu wel of niet in zich heeft om een echte geheim agent te zijn.

Alweer een schot in de roos!

Mijn dochter van 9 heeft inmiddels alle delen van de ‘Geheim agent oma’ serie gelezen. En ook dit boek is weer een schot in de roos! Manon Sikkel schrijft enorm vlot, je vliegt gewoon door de bladzijdes heen. Geheim agent Max is makkelijk te lezen. Ook voor kinderen die wat minder goed zijn in lezen, is dit een prettig boek.
Dat komt door de grootte van de letters en de afstand tussen de regels. Maar het ligt vooral aan de schrijfstijl: het boek is echt geschreven vanuit het oogpunt van Max. Het is dus een kinderlijke manier van denken, en ook op die manier wordt het verhaal geschreven. En de leuke tekeningen van Katrien Holland maken het helemaal af. Wij hopen dat er nog heel veel boeken in deze serie zullen gaan komen!  

En achterin het boek zit nog een kleine verrassing voor onze boekreviewer Rosalie. Er is een stukje uit haar review van Geheim agent oma opgenomen in het boek!

media rosalie geheim agent oma

Specificaties Geheim agent Max

Auteur: Manon Sikkel | Illustraties Katrien Holland | Uitgever: Luitingh-Sijthoff│ 9789024595679 │juni 2021│144 pagina’s│meer informatie vind je hier of bij je lokale boekhandel

cover
Footer5
Kelly
Delen is enorm lief

Ik ben Kelly en ben moeder van 2 dochters uit 2011 en 2014. Ik ben getrouwd en woon in Den Bosch, waar ik ben geboren en getogen. Inmiddels ben ik alweer ruim 18 jaar werkzaam in het onderwijs, waar ik juf van de kleuters ben. Dit is iets waar ik elke dag enorm van geniet! Daarnaast ben ik samen met mijn man de trotse eigenaar van Mini & More, een webshop in outlet merkkleding. Deze 2 banen naast elkaar is eigenlijk een meer dan fulltime baan, maar ik vind het echt superleuk om te doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.