Hamstersaurus Rex VS. Knaagdier Kong, een tweede deel

De cavia-dino is terug!……En heeft er zin in. Hamstersaurus Rex VS. Knaagdier Kong Als Sam Gils samen met Hamstersaurus Rex naar het bos gaat om een film te maken wordt hij plotseling aangevallen door een reusachtige eekhoorn.

Hamstersaurus Rex VS. Knaagdier Kong

Als Sam het knaagdier heeft afgeschud en van de schrik is bekomen vertelt hij zijn beste vriendin Beau meteen over de losgeslagen eekhoorn. Helaas gelooft ze hem niet. Een paar dagen later is er een gapend gat in de muur ontstaan met de grootte van het enorme knaagdier. Nog steeds wil niemand Sam geloven, maar verdenken ze Hamstersaurus Rex! Later ontdekt Sam een vreemd oranje poeder op de plaats delict. De school wordt nog een aantal keer aangevallen. Sam verdenkt zijn oude vijand Stier van der Kop van het strooien van het vreemde poeder. Zal het Sam lukken om Hammies naam te zuiveren? Van wie is de vreemde drone die elke keer op de plaats delict is? En is Stier wel echt de dader? We ontdekken het allemaal in het spannende verhaal van Hamstersaurus Rex VS. Knaagdier Kong.

Hamstersaurus Rex VS. Knaagdier Kong

Nog spannender dan het vorige deel

Het boek Hamstersaurus Rex VS. Knaagdier Kong heeft veel connecties met deel 1: Hamstersaurus Rex. Sam, Stier, Beau en Hamstersaurus Rex zijn nog steeds de hoofdrolspelers en ik vind ze leuk. Ik vind dit deel zelfs spannender dan het vorige deel, omdat dit deel wat meer actie heeft dan het vorige en het veel meer geheimen heeft, dus houd je van actie, spanning en geheimen? Dan is dit boek iets voor jou.

De hoofdrolspelers

De hoofdrolspelers in Hamstersaurus Rex VS. Knaagdier Kong zijn Sam, Stier, Beau en Hamstersaurus Rex. Sam is nog steeds Hamsterwachter (waar hij in deel 1 naar is genoemd). Stier is nog steeds verbannen van de school vanwege een klein incidentje met zijn Boa Constrictor Michiel Peters. Hamstersaurus Rex zit nog steeds in een onbreekbare kooi van titanium (waar hij nog steeds af en toe uit ontsnapt) en Beau zit nog steeds op discgolf (een soort frisbeeën). Ik vind deze figuren leuk. Sam is grappig, hij gaat altijd op onderzoek en er wordt dan vaak een fout gemaakt. Hamstersaurus is erg schattig maar ook erg sterk, hij kan met gemak metaal buigen. Beau doet niet veel maar is wel erg slim, en ze denkt goed na voor ze iets doet. Stier is nog altijd de pestkop maar uiteindelijk blijkt dat hij soms ook best aardig kan zijn.

Prachtige tekeningen

Net zoals in het vorige deel worden er in dit deel Hamstersaurus Rex VS. Knaagdier Kong, ook weer prachtige tekeningen gemaakt. Er wordt rekening gehouden met de schaduw van de objecten. Als iets heel groot is (bijvoorbeeld Knaagdier Kong) dan is de schaduw ook een stuk groter dan normaal. Ik vind dat daar erg goed over is nagedacht. De tekeningen zijn goed gemaakt. Ik kan absoluut niet wachten tot het volgende deel. Je weet nooit wat er gaat gebeuren en er zitten veel combinaties van dieren tussen bijvoorbeeld een slang en een kanarie.

Specificaties Hamstersaurus Rex VS. Knaagdier Kong

Auteur: Tom O’Donnell | Uitgeverij: Condor | 9789492899613| september 2019 | 304 pagina’s | meer informatie vind je hier

Hamstersaurus Rex VS. Knaagdier Kong
Hamstersaurus Rex VS. Knaagdier Kong
Elias
Delen is enorm lief

Mijn naam is Elias. Ik ben 12 jaar en hou van sporten zoals Rugby, toneelspelen en creativiteit. Ik ben altijd buiten behalve als ik aan het gamen ben. Zoals op de Wiiu. En ik vind het leuk om recensies te schrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.