Het grote groeiboek van Vos en haas, een AVI zelfleesboek

De laatste jaren schieten de zelfleesboeken op verschillende AVI niveaus als paddenstoelen uit de grond. Zo fijn, want zo kan je het boek langer lezen. Kinderen kunnen snel de verschillende niveaus doorgaan en dan is het leuk als je een boek langer kan gebruiken. En dat kan nu met het grote groeiboek van Vos en Haas!

Vos en Haas voorkant

Vos en Haas boeken

Er zijn zoveel leuke boeken over deze twee personages te vinden. Tik Vos en Haas op onze site in en je vindt er genoeg! En ook op televisie zijn deze twee dieren niet meer weg te denken. Heb je ze nog nooit gezien? Kijk dan eens op Youtube. Daar zijn echt genoeg filmpjes van hen te vinden. Het is dan ook niet voor niks dat de boeken van Vos en Haas tot één van de leukste kinderboeken is uitgeroepen. Het grote groeiboek van Vos en haas gaat daar ook zeker toe behoren!

Het grote groeiboek van Vos en Haas

Maar dit boek is niet om voor te lezen aan je kinderen. Het grote groeiboek van Vos en Haas wordt aan jou voorgelezen! Verschillende verhalen van het tweetal zijn opnieuw geschreven zodat elk kind die in een AVI niveau zit dit boek kan lezen. Zo komen de verhalen van Vos en Haas echt tot leven. Hoe leuk is het als ze dit zelf kunnen? Zo kan jij eens genieten van de verhalen.

Verschillende AVI’s

Wanneer jouw kind naar groep 3 gaat leert het lezen. Midden groep 3 zijn ze in staat om korte zinnetjes te lezen. En daar begint het grote groeiboek van Vos en Haas! De eerste drie verhalen van dit boek zijn speciaal voor de kinderen met AVI M3. Met leuke illustraties en korte zinnen is het prima te doen voor kinderen die nu in groep 3 zitten. Lees je elke maand een verhaal samen dan kan je aan het einde van dit schooljaar starten met AVI E3. Dit boek groeit dus met je kind mee. Hoe leuk is dat?

Lezen met plaatjes leest fijner

Ik weet van mijn kinderen dat ze het heel fijn vinden als er plaatjes bij staan. “Zo zie ik al wat er gaat gebeuren en herken ik de woorden beter!”, aldus mijn zoon. Hij vindt lezen nog lastig, maar dankzij de plaatjes begrijpt hij wel erg goed wat hij leest en dat is het belangrijkste. Daarnaast vind ik de illustraties van Vos en Haas altijd erg mooi. Thé Tjong- Khing vind ik persoonlijk een geweldige illustrator en ik word dan ook altijd erg blij als hij bij een boek de tekeningen heeft gemaakt. Op één of andere manier herken ik zijn manier van tekenen. En dat is bij het grote groeiboek van Vos en haas niet anders.

Een aanrader voor kinderen in groep 3!

En al dit alles te hebben geschreven raad ik dit boek echt aan voor kinderen die nu in groep 3 zitten. Samen lezen en hen voor te laten lezen helpt ze. Ik lees elke dag een bladzijde uit dit boek en bespreek de plaatjes. Mijn zoon kijkt er al echt naar uit en dat is wat je wil. Geen stress, geen gezeur. Maar iemand die uitkijkt om te gaan lezen. Daarom raad ik “het grote groeiboek van Vos en Haas” echt aan! Kan je daarna als beloning een filmpje op YouTube of Zappelin kijken!

Specificaties het grote groeiboek van Vos en haas

Auteur: Sylvia vanden Heede | Illustrator: Thé Tjong-Khing | uitgeverij: Lannoo | februari 2022 | 9789401483018 | 256 pagina’s | Voor meer informatie ga je naar je lokale boekhandel of klik hier voor Bol

Welk woord of thema spreekt jou aan in een boek? Klik op een woord en ga naar boeken toe in dit thema!

avontuur boekenserie culturen dieren diversiteit emoties familie fantasie fantasy filosofie geheimen geschiedenis gevoelens gezondheid graphic novel grappig het leven humor jezelf zijn klassieker klimaat kunst liefde maatschappij magie mentale gezondheid mindful mysterie natuur oorlog opgroeien politie prentenboek roman school seizoenen spannend sprookjes sterke vrouw thriller verhalenbundel vriendschap weetjesboek wereld zoekboek

Footer 8 met bol verwijzing
Joyce
Delen is enorm lief

HI, Ik ben Joyce en moeder van twee schatten van kinderen. Mijn zoon is geboren in 2014 en mijn dochter hebben we in 2017 mogen verwelkomen. Onze zoon is hoogsensitief en heeft extreme faalangst. Dankzij hem ben ik nu een expert op dat gebied. Als juf op de basisschool maak ik van alles mee. Kleuter tot groep 8, ik heb ze allemaal gehad. Ik vind het heerlijk om naar mijn werk te gaan en verveel mij geen dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.