Het Mistletoe Motief – Een Kobo Originals Xmas Special

Ik hou van de kerst! Schitterende lichtjes, warme chocolade melk, gesuikerde koekjes en natuurlijk zoete kerstfilms. Dus toen ik Het Mistletoe Motief mocht gaan lezen was ik al snel enthousiast. Het heerlijke romantische kerstfilm gevoel in een eBook. Maar… wel met een flinke dosis steamy momenten…

hoofd Het Mistletoe Motief

Het Mistletoe Motief

In Het Mistletoe Motief moeten Gabby en Jonathan samenwerken om de verlieslijdende boekwinkel te redden. Maar hoe doe je dat als je totale tegenpolen bent. Gabby is een hopeloze romanticus met een voorliefde voor romans. Jonathan is een koele kikker die het liefste thrillers leest. Zij houd van kerst, hij haat het. Zal het hen lukken om samen te werken en de boekwinkel te redden van een faillissement? Ze maken een deal, wie de beste omzet draait mag blijven en de ander neemt ontslag. In de hitte van strijd komen ze erachter dat ze misschien toch niet zoveel van elkaar verschillen als ze dachten. En dat aantrekkingskracht anders werkt dan logica.

The Mistletoe Motive Spotify Playlist

Wat dit boek nu zo origineel maakt is dat elk hoofdstuk gekoppeld is aan een liedje inclusief artiest. Hoewel de tekst van het nummer niet één op één over Het Mistletoe Motief gaat geeft het wel de sfeer van het hoofdstuk weer. Ik ben hier gevoelig voor en bij mij werkt het zeker. Er is veelal gekozen voor een jazzy achtige variant van de kerstliedjes. En deze klinken mij letterlijk als muziek in de oren. De muziek is beschikbaar in de Spotify Playlist The Mistletoe Motive.

Santa Baby

Het Mistletoe Motief is een heerlijke feelgood kerstnovelle die vraagt om in één adem uitgelezen te worden. Dat het verhaal hier en daar wat voorspelbaar is wordt direct vergeven door de zinderde spanning tussen de hoofdpersonen die letterlijk van de bladzijden spat. Een boek waar je het warm van krijgt en er stiekeme rode blosjes op je wangen van verschijnen. Wees gewaarschuwd sommige scènes zijn nogal expliciet beschreven, dus houd je eReader uit de buurt van nieuwsgierige kinderoogjes.

Santa baby

Chloe Liese

Chloe Liese geloofd dat iedereen een liefdesverhaal verdiend. Haar hoofdpersonages zijn vaak neurodivergent net zoals zij zelf. Dit betekend dat bijvoorbeeld in Het Mistletoe Motief de hoofdpersonage autistisch is. Verder zitten haar boeken vol romantiek, humor en seksuele spanning.

Everyone deserves a love story

Chloe Liese

Een Kobo Originals Xmas Special

Speciaal voor kerst kom Kobo met een Kobo Originals Xmas Special. In deze heerlijke eBbundel zit o.a. Het Mistletoe Motief, Ingepakt Door Jou en Kerstgeluk. Een prachtig kerstcadeau voor elke romantische kerstliefhebber.

Specificaties eBook Het Mistletoe Motief

Auteur: Chloe Liese | Vertaler: Marjolein Meinderts | Uitgever: Kobo Originals | 10 november 2022 | 205 pagina’s | 55K woorden | 9781774538395 | Meer informatie klik hier

Welk woord of thema spreekt jou aan in een boek? Klik op een woord en ga naar boeken toe in dit thema!

avontuur boekenserie bos dieren diversiteit emoties familie fantasie fantasy filosofie geheimen geschiedenis gevoelens gezondheid graphic novel grappig het leven humor jezelf zijn klassieker kunst liefde maatschappij magie mentale gezondheid milieubewust mindful mysterie natuur oorlog opgroeien politie prentenboek roman school seizoenen spannend sprookjes sterke vrouw thriller verhalenbundel vriendschap weetjesboek wereld zoekboek

footer 5
Jolien
Delen is enorm lief

Ik ben Jolien en ik ben gek op boeken lezen en voorlezen. Samen met mijn dochter (2016) duik ik graag een prentenboek in. Ik werk als pedagogisch medewerker. Om zelf te ontspannen lees ik graag fantasy verhalen. Even afsluiten van de wereld om me heen en wegdromen in werelden vol magie en romantiek. Vampiers, weerwolven en elfen daar word ik blij van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.