Het Superjuffie leesboek – Janneke Schotveld

Superjuffie wordt vast de nieuwe favoriet van mijn dochter. Ze is dol op Mees Kees en Meester Kikker en nadat ze de film van Superjuffie heeft gezien wordt die vast toegevoegd aan haar favoriete films. Superjuffie leesboek filmeditie is helaas uitverkocht, maar het gewone exemplaar is wel beschikbaar!

Superjuffie

Juf Josje lijkt een heel gewone juf. Maar als er een dier in gevaar is, verandert ze in Superjuffie!

Zodra Juf Josje een hap van haar krijtje neemt, krijgt ze superkrachten en schiet ze als een groene tornado door de lucht. Al snel ontdekken haar leerlingen haar gave, maar gelukkig beloven ze niets tegen meester Snor, de strenge directeur, te zeggen.

Superjuffie is nu verfilmd met Diewertje Dir als Superjuffie, Hassan Slaby als Hakim, Carly Wijs als Edna de directeur van de dierentuin en Harry Piekema als meester Snor!

Wij hebben de film bezocht in de bioscoop en hij was echt heel erg leuk en een tikkeltje spannend. Zou het allemaal wel goed komen vroeg dochterlief in de pauze? We hadden het boek nog niet helemaal uit.. maar gelukkig komt het allemaal weer goed in de superjuffie leesboeken van Janneke Schotveld!

Het superjuffie leesboek

het superjuffie leesboek

Het superjuffie leesboek is maar liefst 144 pagina’s en is dus ook verfilmd.

het superjuffie leesboek

De klas werkt ook nog eens goed samen! Samen verzinnen ze allerlei uitvluchten wanneer juf Josje weer eens te laat op school komt met takjes in haar haar of een eendje in haar jaszak. Ondertussen gebeuren er heel vreemde dingen in de stadsdierentuin: de directeur is plotseling vertrokken en er wordt een tijger ontvoerd. Komt Superjuffies hulp op tijd? Lees het in superjuffie leesboek!

Uniek aan de superjuffie leesboek film editie is dat het making of-foto’s op de set bevat. Wat je al gelijk een beeld geeft bij het verhaal als je het voorleest. ( Of zelf leest).

Specificaties Superjuffie leesboek

Uitgeverij: Van Holkema & Warendorf | Auteur:  Janneke Schotveld |       9789000362899 | 144 pagina’s | september 2018 | meer informatie vind je hier

Lees hier de review van Superjuffie en het apencircus

Delen is enorm lief

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van StoerLeesVoer. Ik ben behoorlijk creatief en dol op prentenboeken en op stap gaan met mijn man en 7 jarige dochter!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.