Horrorland: Verdronken, een nieuw deel in een razend spannende serie

Horrorland: Verdronken is het nieuwste deel in de razend spannende nieuwe horrorserie van Kluitman. K.R. Alexander heeft na zijn eerste boek met veel enge poppen een totaal nieuw verhaal geschreven, die je de koude rillingen gaat geven. Het boek is geschikt voor lezers vanaf 10 jaar en voor iedereen die van griezelen houdt.. Ik in ieder geval wel!

horrorland verdronken

Horrorland Verdronken

Samantha en Rachel waren ooit beste vriendinnen. Wáren, want sinds ze ruzie hebben gekregen, is Samantha een vreselijke pestkop geworden. Ze gebruikt Rachel voor haar huiswerk en geeft haar overal de schuld van. In een moment van pure woede duwt Samantha Rachel in het meer. Rachel zakt naar de bodem en komt niet meer boven… Ze moet wel dood zijn, dat kan niet anders. Maar de volgende dag verschijnt Rachel gewoon op school alsof er niets gebeurd is… Vanaf dat moment zijn de rollen omgedraaid. Rachel is teruggekomen, en ze is uit op wraak. Lees dit ijskoude verhaal van Horrorland: Verdronken!

Voor iedereen die niet bang is om zijn grootste angsten onder ogen te komen

K.R. Alexander

Teasen

Ik heb al heel lang zin in dit nieuwe deel uit de Horrorland serie. Het eerste deel, Het poppenhuis, heb ik met veel plezier gelezen. Een heerlijk spannend horrorverhaal voor jonge lezers. Maar minstens zo spannend voor oudere lezers. Daarbij neemt de uitgeverij Kluitman hun missie van griezelen heel serieus. Overal teasen ze deze serie erg goed. Op Social media komt het regelmatig voorbij. En hun liefde voor deze nieuwe horrorserie is voelbaar. Horrorland verdronken maakt gelukkig die voorpret helemaal waar. Wat een spannend deel weer!

Vriendschap

Horrorland verdronken is een totaal ander verhaal. Wederom speelt een wat vreemde vriendschap wel weer mee. Een vriendschap waarvan je al aanvoelt dat het niet goed zit. In dit boek is er al een verleden in de vriendschap tussen Rachel en Samantha. Ze waren ooit al beste vriendinnen en toen is dat kapot gegaan. Samantha is daarna een flinke pestkop geworden. Eerst had ik echt een hekel aan haar, maar gaandeweg weet K.R. Alexander dit snel om te buigen.

De horror is bovennatuurlijk in Horrorland: verdronken. Maar voor mij zit er ook wel weer een groot stuk menselijke horror in. Zoals een goed horrorboek betaamd wat mij betreft. Want een ander thema is pesten in dit boek. De mensen die allemaal zo klakkeloos meegaan hierin, die geven mij de rillingen. Wat zijn mensen, groepen mensen, toch nare kuddewezens soms. Een pestsituatie zou zo snel opgelost kunnen worden als een groep zich niet erachter zou scharen.

Uiteraard is het simpeler gezegd dan opgelost. Maar helaas is dat stukje menselijke horror heel reëel en daardoor benauwend.

Deel 2 Horrorland verdronken

Dit tweede deel is heel anders dan de voorganger. En die diversiteit maakt het nou al een leuke serie. Ik weet nog dat ik onwijze fan was van de R.L. Stine zijn Fearstreet boeken en Kippenvel. En bepaalde thriller pocketboekjes. Door de diversiteit wilde ik alles verzamelen! K.R. Alexander heeft een toegankelijke manier van schrijven. Hij speelt ook een beetje met de opmaak in zijn teksten. Zijn horror is redelijk safe, spannend maar safe. Dus voor de doelgroep prima, zeker voor de lezers die het echt heel spannend vinden. Horrorland verdronken was weer een spannend ritje.

De volgende twee delen in deze serie staan ook al in de planning en worden heerlijk geteased. Ik heb zin om meer te lezen! Welke mijn favoriet tot nu toe is? Dan denk ik toch Het poppenhuis, dat verhaal heeft zich een plekje weten te nestelen in mijn brein…

Specificaties Horrorland Verdronken

Auteur: K.R. Alexander | Uitgeverij: Kluitman | Vertaald door Linda Broeder | Opmaak binnenwerk: Studio L.E.O. | 9789020623826 | 224 pagina’s | Oktober 2021 | Voor meer informatie ga je naar je lokale boekhandel of klik hier

Welk woord of thema spreekt jou aan in een boek? Klik op een woord en ga naar boeken toe in dit thema!

avontuur bos dieren emoties familie fantasie flapjesboek geschiedenis gevoelens gezin graphic novel grappig hond humor informatief jezelf zijn kat kinderboekenweek kunst liefde magie mindful mindfulness muis muziek mysterie natuur oorlog opgroeien pesten prentenboek samen school spannend spanning thriller verdriet voorleesboek voorlezen vrienden vriendschap weetjes wereld zee zoekboek

Footer5
Selena
Delen is enorm lief

Ik ben een echte trotse boekennerd. De liefde voor verhalen was onderdeel van mijn opvoeding en deze passie geef ik nu weer door aan mijn twee dochters en kinderen op mijn werk. Lezen, voorlezen en boeken zijn een wereld waar ik graag in verdwaal. En tijdens mijn dwalingen zoek ik de woorden zodat ik het weer met jullie kan delen op StoerLeesVoer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.