Schrijfster Vivian den Hollander en illustrator Dagmar Stam hebben weer een leuk nieuw avontuur geschreven over Lisa en Jimmy. In dit verhaal Instappen maar! gaan Jimmy en Lisa namelijk op reis!

Instappen maar!

instappen maar

Op reis gaan is altijd spannend, zeker voor kleuters als ze op schoolreis gaan. Jimmy vertelt tegen de hele klas dat hij naar Schiphol was geweest om zijn opa en oma weg te brengen. De juf vond dat wel een heel leuk idee. Ze gaan met de hele klas op reis! Dat is spannend zeg! Ze moeten alleen nog wel een weekje wachten.

Paspoorten

Maar eerst moet er nog geknutseld worden. De kleuters maken paspoorten, gaan knutselen, kamperen en bouwen zelf een trein na met stoelen. Dat is tevens gelijk een leuke activiteit om echt te doen met de klas natuurlijk tijdens het thema op reis gaan van de kinderboekenweek!

In de huishoek zijn allemaal spullen die je nodig hebt op vakantie, en nog meer verkleedkleren om conducteur te spelen. De kinderen gaan helemaal op in hun spel! De trein staat klaar, instappen maar!. Ze spreken zelfs een andere taal!

Schoolbus

En dan is daar een grote gele schoolbus. Een echte ouderwetse schoolbus. Instappen maar! Waar zullen ze naar toe gaan? Zouden ze het wel leuk vinden? Is er ook een boot?

Een prachtig hartverwarmend prentenboek voor kinderen van 4 – 7 jaar.

Specificaties Instappen maar!

instappen maar!

Auteur: Vivian den Hollander | Illustrator: Dagmar Stam | Uitgever: Van Holkema & Warendorf | 9789000368167 | augustus 2019 | 32 pagina’s | meer informatie vind je hier

Delen is enorm lief

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben behoorlijk creatief en dol op prentenboeken en op stap gaan met mijn man en 6 jarige dochter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.