Kerstman op hol – een nieuw ‘Waar is Wally’ boek

Oh nee! De kerstman is op hol geslagen! Het is voor de kerstman op alweer bijna de drukste tijd van het jaar, dus er is werk aan de winkel! Dit nieuwe ‘Waar is Wally?’ boek, heeft een speciaal zoeklicht, om goed te kunnen speuren naar de kerstman.

waar is wally kerstman op hol

Een speciaal Wally zoekboek voor de kerst: Kerstman op hol

Van de zoekboeken van ‘Waar is Wally?‘ zijn inmiddels al vele delen verschenen. Kerstman op hol is het nieuwste deel. Trek dus je gezelligste kersttrui aan en zing erop los, want het is tijd voor wat kerstplezier! Tijdens deze gezelligste tijd van het jaar ga je in dit boek op zoek naar alles wat met kerst te maken heeft. Je ziet honderden vrolijke kerstmannen die druk in de weer zijn om alles klaar te maken voor de mooiste tijd van het jaar.
Dus ga op zoek naar Wally, Woef, Wenda, Tovenaar Witbaard en G. Spuis. En vergeet ook niet de kerstman te zoeken die op elke zoekplaat een zak vol speelgoed draagt!

Een zoekboek met een zoeklicht

De zoekboeken van Wally werken altijd volgens hetzelfde principe: zoek Wally en zijn vrienden én de verloren voorwerpen. Je zou denken dat er na al die jaren geen vernieuwing meer mogelijk is, en dat we inmiddels de boeken van Wally al wel een keer hebben gezien. Maar niets is minder waar, want ‘Kerstman op hol’ is anders dan de meeste andere zoekboeken. Voorin in het boek zit een zoeklicht. Dit lijkt een beetje op een zaklamp. Deze schuif je in de zijkant van elke pagina en dan kan je zoektocht gaan beginnen. Zo heb je elke keer maar een klein stukje van de tekening in het vizier en kun je heel gedetailleerd gaan speuren.

waar is wally kerstman op hol

Winterse zoekpret met Wally

Kerstman op hol werd hier thuis juichend ontvangen. Zoekboeken zijn heerlijk om even zelf te kunnen doen. Toen ik zelf nog op de basisschool zat, waren de zoekboeken van Wally mijn favoriete boeken. Ik rende elke keer zo snel als ik kon naar het plekje waar deze boeken te vinden waren. Maar deze manier van speuren, met het zoeklicht, is wel echt vernieuwend. Daarnaast is dit boek echt heel grappig. Zo zie je een kerstmannenmeeting met wel honderden kerstmannen (zie dan maar eens de juiste te vinden…). Of een hoop kerstmannen die allerlei lekkers aan het bakken zijn. En hoe grappig is het om een kerstmannenfuif te zien? Dit boek is dus ideaal voor alle liefhebbers van Wally én kerst!

Specificaties Waar is Wally? Kerstman op hol

Auteur: Martin Handford | Uitgeverij: Standaard Uitgeverij | 9789002273995 | oktober 2021 | 16 pagina’s | meer informatie bij je lokale boekhandel, of klik hier

Footer5
Kelly
Delen is enorm lief

Ik ben Kelly en ben moeder van 2 dochters uit 2011 en 2014. Ik ben getrouwd en woon in Den Bosch, waar ik ben geboren en getogen. Inmiddels ben ik alweer ruim 18 jaar werkzaam in het onderwijs, waar ik juf van de kleuters ben. Dit is iets waar ik elke dag enorm van geniet! Daarnaast ben ik samen met mijn man de trotse eigenaar van Mini & More, een webshop in outlet merkkleding. Deze 2 banen naast elkaar is eigenlijk een meer dan fulltime baan, maar ik vind het echt superleuk om te doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.