Mijn liefste opa en mijn liefste oma, een kartonboekje

Boeken kun je nooit teveel hebben is mijn mening. Voorlezen is namelijk heel belangrijk voor jonge kinderen en is als ouder ook gewoon altijd leuk om te doen. Maar voor kinderen is het ook heel rustgevend om gewoon even rustig zelf een boekje te lezen. Plaatjes te kijken als ze nog niet kunnen lezen en verhaaltjes met geluiden om nog meer te leren. Dat kan thuis, maar ook bij opa en oma. En dat wordt des te gezelliger met deze schattige kartonboekjes Mijn liefste opa en mijn liefste oma

Mijn liefste opa en oma boeken

Mijn liefste opa en oma

Tijdens de kinderboekenweek 2016 voor altijd jong heb ik veel prentenboeken voorgelezen aan de kinderen die over opa en oma gaan. Hier miste ik eigenlijk heel erg de kartonnen boekjes die de kinderen ook zelf kunnen lezen die over opa en oma gaan! Gelukkig kwam Ruth Wielockx met 2 boeken.

mijn liefste opa

Mijn liefste opa

Altijd ben jij de liefste opa voor mij. Smak, smak, dikke zoen! Opa is mijn kampioen!

Mijn liefste opa is een leuk klein kartonboekje uiteraard in rijmvorm met leuke tekeningen!

samen een boekje lezen met opa

Mijn liefste oma

Altijd ben jij de liefste oma voor mij. Kusje hier, kusje daar! Wij houden van elkaar!

Ook dit is een leuk kartonboekje met mooie tekeningen en echte oma avonturen.

Beide boekjes zijn klein, met afgeronde hoeken. Ideaal voor dreumeshandjes dus met de dikke kartonpagina’s.

Natuurlijk zijn deze boekjes ook een superleuk cadeau voor de aanstaande opa en oma! Wat zullen ze verrast zijn als je ze een prentenboek geeft als cadeau voor de aankondiging.

Specificaties mijn liefste opa en mijn liefste oma

Auteur: Ruth Wielockx | Uitgever: Clavis | | september 2016 | 14 pagina’s | Meer informatie bij je lokale boekhandel

Mijn liefste opa : 9789044827897 Meer informatie vind je hier

Mijn liefste oma: 9789044827880  Meer informatie vind je hier

Hier meer leuke boekreviews van ons over de liefste opa en oma

Nog meer leuke boekentips voor opa en oma

Welk woord of thema spreekt jou aan in een boek? Klik op een woord en ga naar boeken toe in dit thema!

avontuur boekenserie culturen dieren diversiteit emoties familie fantasie fantasy filosofie geheimen geschiedenis gevoelens gezondheid graphic novel grappig het leven humor jezelf zijn klassieker klimaat kunst liefde maatschappij magie mentale gezondheid mindful mysterie natuur oorlog opgroeien politie prentenboek roman school seizoenen spannend sprookjes sterke vrouw thriller verhalenbundel vriendschap weetjesboek wereld zoekboek

Footer5
ellen
Delen is enorm lief

Hoi Ik ben Ellen mede - eigenaar van StoerLeesVoer. Ik ben dol op de geur van boeken. Prentenboeken voor de klas en fantasy voor mezelf en alles daar tussenin. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Daarnaast heb ik ook nog een lifestyleblog www.mamascrapelle.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.