Minibiebs in Nederland, een actief overzicht

Het fenomeen ‘minibiebs’ had mij al bereikt. Zo nu en dan kwam er opeens zo’n leuk boekenkastje op mijn pad. Maar het helemaal snappen deed ik tot voor kort niet. Mag je gewoon zo’n kastje openen? Een boek pakken en meenemen? Wat zijn de regels?! Sinds de coronaperiode schieten de minibiebs uit de grond als paddenstoelen bij vochtig weer. En dankzij onze nieuwste reviewer Emy, een heuse Miss Minibieb, duik ik in deze wereld. En wat is dat een leuke wereld! Op Social media heb ik een oproepje geplaatst voor de leukste minibiebs en jullie hebben daar massaal gehoor aan gegeven. Hieronder de leukste actieve Minibiebs in Nederland.

De regels van minibiebs in Nederland

De regels zijn simpel, een minibieb is het persoonlijke bezit van een individu of instelling. Soms komt het namelijk uit een BSO, stichting of een station. Je mag lekker neuzen en een boek meenemen. Maar het is dan wel gebruikelijk, of netjes, om een boek terug te zetten. Of lees/leen het boek en zet het later weer terug, dat kan en mag ook! Ga er vooral netjes en liefdevol mee om en zie het als fijne manier van boeken uitwisselen. Verrassend en duurzaam. Er zijn overigens vele sites en overzichten maar het overzicht wat ik deel van minibiebs in Nederland, is een actief lijstje! Ik ben door alle enthousiaste en passievolle minibieb eigenaren zelf benaderd. Dan weet je wel dat het de moeite waard van bezoeken is.

Mis je een minibieb? Mail me een foto, adres en korte omschrijving naar selena@stoerleesvoer.nl of stuur een berichtje op een van onze social media kanalen

Minibiebs in Nederland

> Zuid-Holland <

zuid holland delft minibiebs in nederland en belgië

Minibieb Guineelaan Delft

Adres: guineelaan, op de hoek Zambezilaan, Delft

Deze toffe minibieb bestaat alweer 5 jaar! Petra Bosman kijkt om de dag naar haar minibiebs en vult deze aan. Ik typ wel minibiebs, er is namelijk een minibieb voor volwassen en kinderboeken. Plus nog plek voor tijdschriften. En sinds 2021 is er een spel- en puzzeluitleenkast naast gekomen. Wat een goed idee! Er is ook nog eens een mooi bankje om rustig te zitten. Een mooi begin in deze blog van minibiebs in Nederland.

Minibieb Dordrecht leest

Adres: Suze Groeneweg Erf 317, Dordrecht

De minibieb ‘Dordrecht leest’ staat aan een groen grasveld. Het is voornamelijk gericht op kinderboeken die een kinderzwerfboeksticker bevatten. Naast de ongeveer 80 kinderboeken, staan er zo’n 20 volwassen boeken in. De minibieb is stevig, groot en waterdicht. Ooit hoopt eigenaresse Majonne nog eens een “echte” te hebben. “Zo’n leuke houten met glazen deurtje”.

Volg op Facebook voor nieuws.

zuid holland dordrecht minibiebs in nederland en belgië
zuid holland delft minibiebs in nederland en belgië

Zuiderbieb

Adres: Zuiderstraat/Zuidergracht, 2611 MJ Delft

Op een grasveldje tussen de zuiderstraat en de zuidergracht in Delft, staat deze vrolijke gele minibieb. De Zuiderbieb wordt beheert door Mary de Groot. Er is plek voor een mooi aantal boeken!

Op Facebook kan je deze minibieb volgen

Minibieb Boeier Schipluiden

Adres: Boeier 5, Schipluiden

In Schipluiden staat deze lieve minibieb van Wilma Meurs. Regelmatig krijgt zij een nieuwe voorraad aangeleverd om haar minibieb goed vol te houden. En dat is maar goed ook, er zit namelijk een geo cache in waardoor er regelmatig toeristen ook in komen kijken.

schipluiden zuid holland minibiebs in nederland en belgië
zuid holland voorschoten

Station minibieb

Adres: Langenhorststraat 6, Voorschoten

Wauw, deze minibieb is gemaakt door de vader en zoon van Nanda van de Burg in Vooschoten. Dat is nog eens een tof project om met je opa te doen! Het boekenaanbod is voor jong en oud en de minibieb is goed onderhouden. De liefde voor treinen zit in de familie vandaar ook de naam.

Minibieb Perziklaan Den Haag

Adres: Perziklaan, Den Haag

Deze minibieb heb ik zelf ontdekt. Ik heb dus geen idee of er een naam is en wie het beheert. Aan de informatie op het kastje te zien is het een buurt initiatief. Leuk is ook dat er een pluktuin is met kruiden en fruit. En een bijenhotel. Mijn dochter heeft er een boekje uitgehaald om te lezen in de vakantie en ik heb er een stapeltje toffe boekenleggers van StoerLeesVoer in gedaan. Het kastje wordt netjes behandelt en staat op een mooi groen stukje.

den haag zuid holland
den haag zuid holland

Minibieb Laan van Poot, Den Haag

Adres: Laan van Poot, Den Haag

In de groene en rustige Vogelwijk in Den Haag staat deze minibieb die ik gespot heb. Het zit vol met een divers aanbod. Een leuk voordeel is dat deze minibieb dicht bij duinen en strand staat. Dus de ideale plek om eens lekker te zitten en in je nieuwe boek te gaan lezen.

Minibieb Moree

Adres: Kopspoor 44, 2908 BA Capelle aan den IJssel

Jessica is de beheerder van deze prachtige minibieb. Prachtig ook met die lichtjes, ideaal tijdens de donkere dagen die gaan komen. De minibieb is een Kinderzwerfboekenstation, heeft een volwassen aanbod en is ook te vinden op Google Maps. Het ziet er allemaal prachtig verzorgd uit en ik weet zeker dat je iets tofs vindt op deze planken.

Volg Minibieb Moree in hun Facebookgroep

capelle aan den ijssel zuid holland
rotterdam zuid holland minibiebs in nederland en belgië

Minibieb Valencia

Adres: Valenciadreef 16, Rotterdam

Het is bijna geen minibieb meer te noemen deze grote en goedgevulde kast van Leoni! Er zijn maar liefst 3 planken met boeken voor volwassenen en er zijn 3 planken vol leuke boeken voor kinderen. Leoni onderhoudt actief haar minibieb dus het is zeker het bezoeken waard. En je gaat vast niet met lege handen weg.

Volg Minibieb Valencia via Facebook

> Limburg <

Ut Panheelder Keske

Adres: Pater JAC Schreursweg, Panheel

In april 2020 is deze minibieb gestart door Marjon Saelmans. Haar vriend bouwde deze prachtige minibieb. Marjon is eigenaar en beheert de bieb met liefde.

Volg op Instagram en/of Facebook voor updates over Ut Keske

limburg panheel
limburg roggel minibiebs in nederland en belgië

Minibieb Roggel

Adres: Korenbloemstraat 11, Roggel

Naast de minibieb, sinds september 2015, is er ook een kinderzwerfboekstation sinds september 2020. De minibieb hangt hoog en is een mooi wit kastje. Je mag lenen en/of ruilen. De kinderzwerfboeken zitten in een lief bankje met vrolijke tekeningen. Isabel Crapels beheert beide met veel liefde en passie Ze vindt het erg leuk om te doen en maakt andere mensen graag blij met haar boeken.

Volg op Facebook voor meer informatie

Koukleum’s minibieb

Adres: Haesenplein 4, Landgraaf

Wat een stoere minibieb is dit! Bryan Fohler en Veronique Wilbrink beheren samen deze minibieb. In de voortuin bieden ze boeken voor volwassenen aan. Je mag lenen en ruilen.

Koukleum’s minibieb op Facebook
Instagram Koukleum
Website Koukleum minibieb

landgraaf limburg
Limburg melick minibiebs in nederland en belgië

Minibieb op nummertje 7

Adres: Melick, Limburg

Deze vrolijke minibieb in Nederland staat in het dorpje Melick en wordt met veel plezier beheerd door Jennie. De kast is niet alleen vrolijk maar ook nog eens goed gevuld met een zeer divers aanbod aan boeken. Ze zijn een Kinderzwerfboekenstation maar er zijn ook volwassen boeken te vinden. En er liggen regelmatig tijdschriften in!

Lees meer over het aanbod op Instagram

Minibieb ’t Haesje

Adres: Sleinadastraat 67, 6372 GM Landgraaf

Wat een stoere minibieb is dit! Met liefde wordt er voor gezorgd door Ramona, haar moeder en haar docher! Er is 1 plank met boeken voor volwassenen en een plank met kinderboeken. En sinds begin september 2021 zijn ze officieel een kinderzwerboekenstation!

Lees meer over deze toffe miniebieb op Facebook

landgraaf limburg

> Utrecht <

utrecht t' goy

Minibieb de Klompenpaal

Adres: Wickenburghseweg 7, ‘t Goy 

In de gemeente Houten staat de minibieb de Klompenpaal. De naam komt doordat dit prachtige kastje naar een 8 meter hoge paal staat, die vol hangt met klompen. Een herkenbaar en vrolijk landmark. De Klompenpaal is inmiddels een begrip en geliefd om te bezoeken en voor puzzelritten. Gebouwd door de opa van Yvonne in 1977. In 2021 is Yvonne van Leeuwen – Vreeswijk haar minibieb begonnen voor kinderen en volwassenen!

Volg de updates op Instagram

> Gelderland <

Minibiebs ontdekken in Ede

Adres: Online website van Cynspirerend

Woon je in Ede, of ga je naar Ede? Cynspirerend heeft de minibiebs uit haar woonplaats op een rijtje gezet! Op dit moment zijn dat er al 56! Ook maak Cynthia Lukassen elke maand een nieuwe minibieb wandelroute door Ede. Echt onwijs handig en tof gedaan.

Wandelroute Cynspirerend

Instagram en Facebook

ede gelderland
hoofd Boekenkasten en minibiebs

Minibiebs Nijmegen, Overbetuwe en Lingewaard

Onze eigen reviewer Emy verslind minibiebs bij het leven. Op onze website van StoerLeesVoer houdt ze blogs bij. Op haar eigen Instagram pagina van Eemleestenschrijft houdt ze handige gidsen bij met de minibiebs die ze bezoekt.

Emy mag natuurlijk niet missen in deze blog van minibiebs in Nederland.

Minibieb ’t Zonnetje

Adres: Zonneweide 167, Apeldoorn
Eind van het jaar: Myrtillushof 36, Apeldoorn

De minibieb ’t Zonnetje is volledig met de hand beschilderd. Er staan gebeurtenissen en periodes uit het leven van eigenaresse Yvonne Drenth-Voorhorst op. Dat maakt het mooi persoonlijk, net zoals de liefde en passie die Yvonne in haar minibieb stopt. Er zitten 2 planken in voor volwassenen. De onderste plank is voor baby, kind en jong volwassene.

Volg Yvonne haar minibieb op Facebook

Leuk weetje: de minibieb is opgenomen in de koninklijke minibiebroute op route.nl

Let op aan het einde van het jaar verhuist deze minibieb, het nieuwe adres staat boven vermeld

gelderland apeldoorn
wijchen gelderland minibiebs in nederland en belgië

Minibieb de Boekvink

Adres: Vinkstraat 25, Wijchen

Deze bieb in minibiebs in Nederland is aangedragen door onze eigen miss minibieb Emy. Haar oog viel op de wandelroute die gemaakt is door de eigenaresse van minibieb de Boekvink!

Wandelroute van 30 minibiebs in omgeving Wijchen en omgeving

Instagram de Boekvink
En ook op Facebook!

Minibieb Donkey Ede

Adres: Nieuwesteeg 2b, Ede

In Ede staat deze hele goedgevulde minibieb Donkey! Henda van den Top is de eigenaresse. Het aanbod is van jong tot oud, en de boeken staan lekker droog.

ede gelderland
harderwijk gelderland

Minibieb Barbabieb

Adres: Bluesdreef 12, Harderwijk

Sinds de lockdown en sluiting van de bibliotheken is Wendy haar eigen minibieb gestart. En wat is deze mooi gemaakt zeg! Een divers aanbod aan boeken die goed droog staan. En kijk eens ernaast, kakelverse eieren zo vanaf Wendy haar land! En ik zie ook dat er soms plantjes aangeboden worden voor een kleine vergoeding wat weer naar Wendy haar tuin gaat. Erg gaaf gedaan en toffe toevoeging in deze minibiebs in Nederland blog.

Volg Wendy haar avonturen en minibieb op Instagram

Minibieb de Leeskip

Adres: Het ruige veld 10, Barneveld

Dit is misschien wel de meest bescheiden minibieb eigenaar tot nu toe. Of Emily haar eigen minibieb mag opgeven voor mijn ‘minibiebs in Nederland’ blog. Ja natuurlijk mag dat! Ik zoek juist die actieve en passievolle minibieb eigenaren. Lenen, ruilen of eentje meenemen? Het mag allemaal bij minibieb de Leeskip! Die Emily overigens zelf gemaakt heeft. Het ziet er prachtig uit!

De Leeskip op Instagram
En op Facebook

harderveld gelderland minibiebs in nederland en belgië
ede gelderland

Kinderbieb Het Laantje

Adres: Laan der Verenigde Naties, Ede

Ede is goed vertegenwoordigd in deze Minibiebs in Nederland blog! Zo ook Kinderbieb het Laantje. Juli 2021 is deze minibieb in de voortuin “geboren”. Er staan heel veel leuke en nette kinderboeken in. Een bedrijf dat schoolbiebs op orde maakt, heeft gloednieuwe boeken gedoneerd aan Het Laantje. Op instagram is een actueel aanbod.

Het Laantje op Instagram

Minibieb het Veldje

Adres: in de voortuin van het Veldje 2, Balgoij (gemeente Wijchen)

Greetje is de actieve beheerder van deze leuke toevoeging van minibiebs in Nederland. In Balgoij staat deze leukerd in de voortuin, Meerder keren per week vult ze de inhoud aan van alle boeken. Er zitten boeken voor volwassenen en kinderen in. Het is een officieel Kinderzwerboekenstation.

De kinderboeken hebben een unieke code die door de lezers gemeld kunnen worden. Zo is de reis van een kinderzwerfboek te volgen.

Maar er is meer te vinden in deze minibieb! Zoals een lijst met andere minibiebs in de omgeving, zegeltjes, korting kaartjes etc staan in een speciaal bakje en kan je ruilen. Ook liggen er “opstekertjes”, glazen bedeltjes op een speldje die leuk zijn als klein cadeautje. Deze kosten 2 euro. Of ga je liever voor de “Kei toffe” beschilderde stenen?

Er is ook nog eens een geocache aanwezig: Woody Woodpecker uut Moasland. Laat je een berichtje achter in het bezoekboekje? Dat vindt Greetje erg leuk.

Volg op Instagram en facebook

balgoij gelderland minibiebs in nederland en belgië

> Noord-Holland <

noord holland alkmaar minibiebs in nederland en belgië

Minibieb Brigantijn

Adres: Brigantijn 36, 1826 BB Alkmaar

Sinds 5 juni 2021 is Claudia haar mooie minibieb gestart. De datum is niet toevallig, op deze datum is het de dag van de minibieb! De boeken staan allemaal goed droog, zijn netjes en schoon.

Leuk om te weten is dat deze minibieb boeken voor zowel volwassenen als kinderen bevat. Inclusief stripboeken en luisterboeken! Leuk idee om ook luisterboeken aan te bieden. En tot nu de enige in deze lijst met minibiebs in Nederland.

Ook online te vinden.

Minibiek Kwekerijlaan Amsterdam

Adres: Kwekerijlaan 40, Amsterdam

Deze minibieb is gespot door Judith! Ze fietst er vaak langs en vond dat dit biebje zeker vermeld moest worden. De minibieb ziet er goed en uitnodigend uit volgens haar. En dat kunnen we ook wel op de foto zien.

Dankjewel Judith! De website van Judith is ook het bekijken waard als ik dan weer een tip mag geven. Een interessante lifestyle blog.

amsterdam noord holland
amsterdam noord holland

Minibieb Wijnkersstraat Amsterdam

Adres: Wijnkersstraat 24, Amsterdam Noord

Yes nog zo’n leuke minibieb gespot door Judith! Ook in Amsterdam Noord staat deze lieve houten minibieb. Het is twee verdiepingen rijk en twee deurtjes om lekker te openen en ontdekken wat erachter schuilgaat. Wie de eigenaar is, is (nog) niet bekend bij ons. Dus we horen graag van je!

Minibieb Rombout Hogerbeetsstraat Amsterdam

Adres: Rombout Hogerbeetsstraat 125, Amsterdam Noord

Onze spotter Judith kan niet om deze grote en goedgevulde minibieb heen als ze langs fietst. In de buurt van het Westerpark staat deze minibieb. Meteen een fijne locatie om in neer te strijken en je nieuwe gescoorde, of geruilde boek in te duiken.

amsterdam noord holland
amsterdam noord holland minibiebs

Minibieb Het roze kastje

Adres: Anna Spenglerstraat – West, Amsterdam

Wat een lief en opvallende minibieb is dit! Wederom door onze spotter Judith gezien. Haar minibiebs liggen in de buurt dus ga je één van haar biebs spotten dan ligt de rest in de buurt.

> Friesland <

Minibieb de Lispeltuut

Adres: Vliestroom 12, Harlingen

Mijn boekenhart gaat wel sneller kloppen van deze minibieb de Lispeltuut! Ik ben fan van Annie M.G. Schmidt haar boeken, dus erg leuk gedaan! Naast minibieb is het ook een kinderboekenzwerfstation.

friesland harlingen minibiebs in nederland en belgië
harlingen friesland minibiebs in nederland en belgië

Minibieb Dataga

Adres: Botterweg 30, Harlingen

Alweer zo’n toffe minibieb in Harlingen! Dataga staat vol mooie boeken voor jong en oud. Je mag wat lenen of ruilen. Dagmar Galema is de eigenaresse en deze bieb staat in haar voortuin.

Een vurige toevoeging in de lijst van Minibiebs in Nederland.

Facebook Dataga
Instagram Dataga

> Overijssel <

Minibieb Alifa

Adres: Pathmossingel 200, Enschede

Deze minibieb staat binnen bij stichting Alifa. Alifa vindt dat meer grip hebben op je eigen leven leidt tot meer wel-zijn en geluk. Zij kennen de mensen in de wijk en verbinden ze met elkaar. Ook past het op een andere manier mooi binnen de stichting, want er is een afdeling die volwassen helpt met leren lezen en schrijven.

Er staan diverse boeken in voor jong en oud en ook kookboeken. De minibieb is pas een maandje uit en dus een jonkie in deze lijst van minibiebs in Nederland.

Stichting Alifa op Facebook

enschede overijssel minibiebs in nederland en belgië
enter overijssel minibiebs in nederland en belgië

Inge’s minibieb

Adres: Muldershof, Enter

De grote trots van Inge staat sinds oktober 2020 aan de Muldershof in Enter. Inge haar man wist dat dit een droom van haar was en heeft deze prachtige minibieb voor haar gemaakt. Het staat vol met thrillers, romans, kinderboeken en recensie exemplaren. Haar grote trots staat er verzorgd bij!

Inge’s minibieb op facebook
En op Instagram

> Noord-Brabant <

Minibieb De Lathouwer

Adres: Lathouwer, Moergestel

Deze geweldige minibieb bestaat sinds 2020 en wordt goedbezocht! En zien jullie het ook op de foto? Eigenaresse Nicole heeft zelf een mini-Muizenbieb gemaakt eronder voor kinderen. Van hout, papier, karton, stof en klei. Binnenkort komt er nog een slaapkamertje bij voor de muizen.

Het aanbod boeken is voor jong en oud en voor ieder wat wils. De boeken wisselen regelmatig. Een unieke toevoeging in deze Minibiebs in Nederland blog!

Minibieb De Lathouwer op Instagram
En op Facebook

moergestel, Noord-Brabant minibiebs in nederland en belgië
Tilburg brabant minibiebs in nederland en belgië

HA buurt ruilkast

Adres: Tilburg (Reeshof)

Wat een plaatjes is deze mooie minibieb in Nederland, Tilburg! Je mag hier gratis lenen of ruilen. En in het voorjaar is het ook nog een plantenruilkast013. Een perfecte combinatie wat mij betreft! Marieke is de eigenaresse van deze beauty.

Het adres is op aanvraag via Instagram te krijgen.

De Zwanebieb

Adres: Zwanenhorst 49, Grave

In september 2021 is deze prachtige minibieb in Grave door Inge geopend. Er staan boeken in voor alle leeftijden. Van de allerkleinsten tot volwassenen. En zo te zien is er genoeg plek voor veel leuks en staan de boeken veilig en droog.

Grave Noord brabant minibiebs in nederland en belgië
rijen brabant minibiebs in nederland en belgië

Rita’s minibieb

Adres: houtelaar 58, Rijen

Deze goedbezochte minibieb wordt onderhouden door Rita. het staat in een woonwijk dicht bij een basisschool. Er zit een geochache in.

Het aanbod is groot, voor elke leeftijd is er wat! En op de foto zie je maar een deel van Rita haar aanbod. Er staat ook nog een boekenkist, hangen kratjes aan de muur en er is nog een klein boekenkastje. En alles is goed gevuld en goed verzorgd door Rita!

> Drenthe <

Minibieb de Boekenkraai

Adres: De Bonte Kraai 18, Emmen

Onze eerste actieve inzending in Drenthe van minibiebs in Nederland. En wat voor één! Anja en Aaldert verzorgen en beheren deze minibieb met veel liefde. Ze zijn in september 2020 gestart Het bevat boeken voor alle leeftijden en ze zijn ook een officieel Kinderzwerfboekenstation.

Begonnen met 1 kastje, maar die bleek al snel te klein. De rode kast is nu voor kinderboeken en de grote kast is gevuld met boeken voor volwassenen en soms young adult boeken. De kasten staan altijd buiten, alleen bij extreem weer gaan ze voor de zekerheid even naar binnen. Bij mooi weer staat er een bankje bij en extra bakken met hobbyboeken.

Het aanbod blijft groot want ze krijgen vaak toffe donaties en tijdens de landelijke kinderzwerfboekendag hebben Anja en Aaldert een eigen kleurplaat in omloop gebracht! Wat een prachtige minibieb waar de liefde vanaf spat!

Volg minibieb de Boekenkraai op Facebook

emmen drenthe
assen drenthe minibiebs in nederland en belgië

Minibieb Teentje Assen

Adres: teenslaan 1, Assen

Wauw wat een bijzondere toevoeging is dit in de minibiebs van Nederland blog! Wat een toffe minibieb, beheerd door Ineke.

Het is ook een Kinderboekenzwerfstation. Je kan er boeken ruilen, lenen, meenemen en brengen!

Bezoek de Instagram pagina van deze minibieb voor updates!

Op welke manier kan je nog meer zoeken naar minibiebs in Nederland?

Kan je nou geen genoeg krijgen van minibiebs in Nederland? Of woon je ergens waar ik in mijn blog over minibiebs in Nederland geen tip voor geef? Sjoerd Buurman stuurde mij een email of hij mij misschien kon helpen met deze blog. Zijn website minibibliotheek.nl bevat momenteel maar liefst 4175 minibiebs! Dat is zeker behulpvol, dankjewel! Het ziet er mooi en overzichtelijk uit.

Je kan ook op de website van minibieb.nl zoeken naar de leukste minibiebs!

Minibiebs in Nederland, en erbuiten!

Naast minibiebs in Nederland, zijn er ook minibiebs in het buitenland te vinden! Misschien ooit een eigen blog waard, nu leuk om hieronder in mee te nemen.

frankrijk

Minibieb Arques Frankrijk

Adres: Rue Jules Ferry 40, Arques Frankrijk

Deze minibieb aan de plaatselijke basisschool van Arques in Frankrijk, is gespot door onze eigen boekreviewer Tanja! Het ziet er goed gevuld en verzorgd uit. Dank voor deze fijne toevoeging Tanja.

Minibiebs in Nederland – weet jij er nog een?

Weet jij nog leuke Minibiebs in Nederland te vinden? Mail me een foto, adres en korte omschrijving naar selena@stoerleesvoer.nl of stuur een berichtje op een van onze social media kanalen

Welk woord of thema spreekt jou aan in een boek? Klik op een woord en ga naar boeken toe in dit thema!

avontuur boekenserie bos culturen dieren emoties familie fantasie fantasy filosofie geheimen geschiedenis gevoelens gezondheid graphic novel grappig het leven humor jezelf zijn klassieker kunst liefde maatschappij magie mentale gezondheid milieubewust mindful mysterie natuur oorlog opgroeien politie prentenboek roman school seizoenen spannend sprookjes sterke vrouw thriller verhalenbundel vriendschap weetjesboek wereld zoekboek

Footer1
Selena
Delen is enorm lief

Ik ben een echte trotse boekennerd. De liefde voor verhalen was onderdeel van mijn opvoeding en deze passie geef ik nu weer door aan mijn twee dochters en kinderen op mijn werk. Lezen, voorlezen en boeken zijn een wereld waar ik graag in verdwaal. En tijdens mijn dwalingen zoek ik de woorden zodat ik het weer met jullie kan delen op StoerLeesVoer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.