Mission Two Team Internet : een spannend jeugdboek

Mission Two Team Internet is een spannend jeugdboek, geschreven door R. Wade. En zoals de naam al doet vermoeden, is dit boek het vervolg op Mission One. Deze missie heb ik niet gelezen, maar gelukkig kun je Mission Two Team Internet ook prima los van deel 1 lezen. Een groep tieners belanden in een bizarre situatie, waarbij ze als een soort geheimagenten aan de slag gaan. In de eigen wereld, en in een soort parallelle wereld op het internet. Een gevaarlijke klus blijkt al snel!

Team Internet Mission Two

Team Internet

Mission Two Team Internet is geschreven door R. Wade. Mocht je deze naam niet kennen, dan is dat (nog) niet zo gek. De naam is namelijk een samentrekking van 2 auteurs. Aron Wade, een Belgische acteur en Ria Maes, freelance journaliste bij verschillende Vlaamse tijdschriften. Maes heeft al aardig wat boeken op haar naam staan en is vooral bekend van de dagboeken van Sara. En als duo debuteerden zij met Mission One.

Team Internet is een groep van zeven tieners die in Mission One opeens als geheimagenten aan de slag moeten. Ze voltooien hun missie tegen de criminele organisatie van superbrein Medusa (half mens/half computer is mijn beeld bij Medusa). Maar moeten daarbij wel hun vriend Ricky achterlaten in de virtuele wereld. In Mission Two proberen ze hem uit deze wereld te redden, maar daarvoor moeten ze zelf ook terug, recht in de armen van hun tegenstanders.

R. Wade

Mission Two

In Mission Two willen de vrienden Ricky redden. Maar om opnieuw geteleporteerd te worden naar de internet wereld, moeten ze al aardig wat obstakels overwinnen. Waarbij hun vriendschap ook onder druk komt te staan. Dat wordt aan de andere kant van de computer nog erger. Want Ricky begint zich af te vragen waar z’n vrienden toch blijven, komen ze hem überhaupt wel redden? En vijand Medusa wakkert dat vuurtje nog extra aan en speelt handig in op zijn onzekerheid. Tegen de tijd dat Team Internet klaar is voor de teleportatie, staat Ricky aan de kant van Medusa. En daarmee wordt het een gevaarlijke missie voor de groep vrienden!

Mission Two Team Internet accomplished?

Mission Two Team Internet is een spannend boek, geschikt voor kinderen vanaf een jaar of 12 denk ik. In het begin zit een aardig gruwelijke scene, ik weet niet of alle ‘young adults’ daar van houden. Het enige waar ik even aan moest wennen is het uit elkaar houden van de namen uit de Griekse mythologie die gebruikt worden voor de vijanden. Verder is het boek vooral spannend en volgen de gebeurtenissen elkaar snel op, waardoor het lekker leest. En wie weet komt er wel een Mission Three….

Specificaties Mission Two Team Internet

Auteur: R. Wade | Uitgever: Hamley | December 2021 | 9789464208603 | 212 pagina’s | Meer informatie bij je lokale boekhandel of vind je hier

Welk woord of thema spreekt jou aan in een boek? Klik op een woord en ga naar boeken toe in dit thema!

avontuur boekenserie culturen dieren diversiteit emoties familie fantasie fantasy filosofie geheimen geschiedenis gevoelens gezondheid graphic novel grappig het leven humor jezelf zijn klassieker klimaat kunst liefde maatschappij magie mentale gezondheid mindful mysterie natuur oorlog opgroeien politie prentenboek roman school seizoenen spannend sprookjes sterke vrouw thriller verhalenbundel vriendschap weetjesboek wereld zoekboek

R. Wade
Footer5


Anouk
Delen is enorm lief

Ik ben Anouk (40) en samen met mijn zoon Mels van 11 jaar lezen we graag wat af. Althans, ik lees alles wat los en vast zit. Papier en e-reader. Mijn zoon leest alles wat niet saai is. Naast schrijven en boeken verslinden, wandel ik ook graag. En soms met iets meer tempo, dan hardloop ik lekker door Zwolle.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.