Niek de Groot baas boven baas – Lincoln Peirce, zo grappig was Niek nog nooit

Een nieuwe Niek de Groot. Baas boven Baas is, net als het vorige deel Niek de Groot en zijn vrienden, geheel in kleur en heeft een stripachtige indeling. Niek de Groot baas boven baas is geen doorlopend verhaal, maar bestaat uit korte avonturen in stripvorm over het leven van Niek de Groot. Hij is nog steeds kampioen nablijven en beleeft de grootste avonturen samen met zijn vrienden Frank en Teddy.

Schrijver Lincoln Pierce is schrijver en striptekenaar. Niek de Groot (Big Nate) verscheen in Amerika in meer dan tweehonderd dagbladen. Hiermee werd hij een grote inspiratiebron voor Leven van een Loser, Dagboek van een Muts en Flip Fiasco.

Let op! Baas boven baas is alleen geschikt voor kinderen die hard willen lachen.

hoofd Niek de Groot baas boven baas

Onontdekte talenten

In Niek de Groot baas boven baas gebeuren hilarische dingen. Op bijna elke pagina zijn 4 striptekeningen te vinden waardoor het boek makkelijk leesbaar is . Er komen hele leuke grappen voorbij, maar ook korte verhalen met maffe gebeurtenissen. Zoals bekend heeft Niek de Groot talenten die niemand nog ontdekte en deze komen dan ook terug in dit boek.

Zo zien we Niek als fotograaf, voetballer en maakt hij samen een verslag met Teddy over de Amerikaanse burgeroorlog. Uiteraard lopen alle verhalen net even anders af dan je zou verwachten. Waar Niek de Groot baas boven baas over gaat kan ik je niet vertellen. Het is namelijk geen verhaal maar korte gebeurtenissen in het leven van Niek. Soms zijn het korte grappen, soms korte verhalen. Een ding is zeker, je moet het allemaal niet te serieus nemen.

Leuke extra’s

niek de groot baas boven baas

Niek de Groot baas boven baas is weer een heel leuk boek in de Niek de Groot serie. Ik vind het leuk dat de serie sinds het vorige deel in kleur is. Dat maakt het boek nog leuker om te zien. De serie is altijd grappig en is makkelijk leesbaar. Ook als je niet van lezen houdt vindt je dit boek echt leuk. Ik lees deze boeken altijd in een keer uit. Ben je niet zo’n lezer dan is het handig dat het boek uit korte verhaaltjes bestaat. De tekeningen en teksten zijn super grappig en soms moet je echt even hardop lachen. Er zit een poster bij het boek en voorin het boek kan je zelfs een gratis spreekbeurtpakket aanvragen. Hier staan PowerPoint presentaties op en leuke tips.

Niek de Groot baas boven baas, je was weer hilarisch!

Specificaties Niek de Groot baas boven baas

Uitgever: De Fontein | Auteur: Lincoln Pierce | 9789026148965 | juli 2019  | 223 pagina’s | meer informatie vind je hier of bij je lokale boekhandel

Welk woord of thema spreekt jou aan in een boek? Klik op een woord en ga naar boeken toe in dit thema!

avontuur boekenserie bos dieren emoties familie fantasie geheimen geschiedenis gevoelens gezondheid graphic novel grappig het leven humor interactief jezelf zijn klimaat kunst liefde maatschappij magie mentale gezondheid mindful moord mysterie natuur oorlog opgroeien pesten prentenboek reizen roman samen school spannend sprookjes sterke vrouw thriller verhalenbundel voorleesboek vriendschap weetjesboek wereld zoekboek

niek de groot baas boven baas
Footer5
Rosalie
Delen is enorm lief

Hallo, ik ben Rosalie en ik ben 10 jaar en zit in groep 8. Ik hou van viool spelen, ballet en Tang Soo Do (koreaans karate). In de winter ski ik ook op de skibaan en ga ik elk jaar op wintersport. Verder speel ik graag buiten, hou van spelletjes, knutsel en ik teken heel graag. Ook lees ik veel verschillende boeken en daarom zal ik als gastblogger reviews gaan schrijven over diverse kinder- en jeugdboeken. Ik hou vooral van grappige, avontuurlijke en spannende boeken zoals bijvoorbeeld Superjuffie, Harry Potter, Leven van een Loser, Tom de Groot, De Gorgels enz. Ik vind het leuk om te horen of jullie mijn blogs leuk vinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.