Onvergetelijk – een boek vol met echte liefdes struggles

Sommige series wil je heel graag compleet hebben. Dat had ik ook met deze Dearest-serie. Het eerste deel had ik al een hele tijd in mijn kast staan, voordat ik begon met het lezen ervan. Maar toen ik dat boek uit had, wilde ik zo snel mogelijk ook het tweede en derde deel aanschaffen en dat heb ik dan ook gedaan. Ik ben ook vrij snel na aankoop in Onvergetelijk begonnen en mijn plan is om ook niet al te lang te wachten met het derde deel. Ik kan nu al niet wachten!

Onvergetelijk voorkant

Onvergetelijk. Waar gaat het over?

Onvergetelijk is het tweede deel in de Dearest-serie van Lex Martin. In dit deel draait het vooral om de personages Dani Hart en Jax Avery. Wanneer die twee elkaar in een club tegen het lijf lopen, voelen ze zich onmiddellijk tot elkaar aangetrokken. De knappe, populaire voetballer Jax staat dan wel bekend als een onverbeterlijke player, toch is Dani verbijsterd als Jax haar bij een volgende ontmoeting niet eens herkent. Ze besluit hem daarom voortaan te ontlopen. Dit blijkt alleen een stuk lastiger dan gedacht, want hij blijkt de broer van haar nieuwe huisgenootje te zijn…

Onvergetelijk achterkant

Mijn leeservaring van Onvergetelijk

Ik vond Onvergetelijk een heerlijk boek. Je leest over de struggles tussen de twee hoofdpersonen Dani en Jax. Ze vinden elkaar stiekem heel erg leuk, maar op sommige momenten haten ze elkaar. Toch trekken ze steeds weer naar elkaar toe. Hierdoor is het tot bijna het einde van het boek nog onduidelijk of Dani en Jax nou wel of niet samen blijven. Ik kon hierdoor maar moeilijk stoppen met lezen en ik had hem dan ook vrij snel uit. Ik vond Onvergetelijk ook leuker dan het eerste deel: Gek van Clementine.

In Onvergetelijk lees je namelijk uit de perspectieven van Dani en Jax, waardoor je van beide personages wat meer in hun gedachten duikt en meer over hen te weten komt. De liefdesscenes in Onvergetelijk zijn er meer dan in het voorgaande deel. Deze worden uitvoerig beschreven maar toch wordt er niet overdreven. Het is goed gedoseerd en dat leest erg prettig.

Ook in Onvergetelijk is de schrijfstijl van Lex Martin erg fijn. Ze schrijft vlot en haar verhaal is makkelijk leesbaar, zonder al te ingewikkeld woordgebruik.

Over Lex Martin

Lex Martin is auteur en docent Engels. Ze heeft op meerdere plekken in Amerika gewoond, maar woont nu in Los Angeles. Haar gezin bestaat uit haarzelf, haar man, tweelingdochters en een konijn, genaamd Dandelion. Martin houdt van zwartwitfotografie, naar LP’s luisteren en natuurlijk van lezen. Lex Martin is bestsellerauteur van Varsity Dads, Texas Nights en de Dearest-serie. Ze schrijft eigentijdse romantische, steamy romans zoals Onvergetelijk. Ze hoopt dat de lezers daarvan houden. Haar ouders vermijden deze soort.

proloog bladzijde

Andere boeken van Lex Martin

Dearest-serie (ook los te lezen)
Dearest Clementine/Gek van Clementine* Deel 1 (2019)
Finding Dandelion/Onvergetelijk* Deel 2(2020)
Kissing Madeline/Door schade en schande* Deel 3 (2020)

Texas Nights (ook los te lezen)
Shameless* Deel 1(Engels 2016)
Reckless* Deel 2 (Engels 2018)
Breathless* Deel 3 (Engels 2020)

The Varsity Dads (ook los te lezen)
The Varsity Dad Dilemma* Deel 1 (Engels 2021)
Tight Ends & Tiaras* Deel 2 (Engels 2022)
The Baby Blitz* Deel 3 (Engels) (Coming 21 Februari 2023)

Romantic Comedies cowritten with Leslie McAdam
All About The D* (2019)
Surprise, Baby!* (2019)

Specificaties Onvergetelijk

Uitgeverij: Volt/Lovebooks | Auteur: Lex Martin | Vertaling: Betty Klaasse | Oorspronkelijke titel: Finding Dandelion | Omslag: Bij Barbara | Omslagbeeld: dekazigzag / shutterstock.com | september 2020 | 302 pagina’s | 9789021421988 | Meer informatie bij je lokale boekhandel of klik hier voor Bol

Welk woord of thema spreekt jou aan in een boek? Klik op een woord en ga naar boeken toe in dit thema!

avontuur boekenserie bos culturen dieren diversiteit emoties familie fantasie fantasy filosofie geheimen geschiedenis gevoelens gezondheid graphic novel grappig het leven humor jezelf zijn klassieker kunst liefde maatschappij magie mentale gezondheid milieubewust mindful mysterie natuur oorlog opgroeien politie prentenboek roman school seizoenen spannend sterke vrouw thriller verhalenbundel vriendschap weetjesboek wereld zoekboek

Footer 8 met bol verwijzing
Cindy
Delen is enorm lief

Via Instagram reviewt Cindy boeken via cindysboeken_official. Ze leest graag verschillende soorten boeken maar feelgood & thrillers zijn favoriet. Naast haar drukke baan leest ze graag ter ontspanning. Niks zo lekker om te verdwalen in een mooi, goed en spannend verhaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.