Op reis met Bobbie en op safari – Ruth Wielockx, geluidboekjes

Ruth Wielockx, de schrijver van dochterlief haar favoriete prentenboek Gewonnen, heeft leuke boekjes geschreven waar geluid in zit! Op reis met Bobbie en Op safari met Bobbie zijn twee Clavis muziekboekjes. Nou ja Geluiden boekjes, want we horen alles behalve muziek! Ideaal voor peuter handen bij het thema op Reis van de Kinderboekenweek 2019.

Op reis met Bobbie

Het boekje begint met de vrolijke zin: “wij gaan op reis!” De beginpunt was thuis en het eerste voertuig is de scooter. Vanuit de garage rijden ze verder in de auto. Bij het station stappen ze in de trein. Waar gaan Bobbie en Trix naartoe? Bij de luchthaven nemen ze het vliegtuig. En bij de haven stappen ze in de boot. Aan de andere kant van de zee stappen ze in een Jeep. Ze zijn er bijna! In de ruimtehaven stappen ze in de raket! De reis met Bobbie ging naar de maan!

Een perfect boek voor peuters met thema kinderboekenweek.

Op safari met Bobbie

Hondje Trix is weer op reis met Bobbie haar baasje. Dit keer zijn ze op safari! Ze rijden in een jeep en horen steeds geluiden. Is het een leeuw? Nee een zebra! Wat is dat geluid in die boom? Is het een leeuw? Nee apen! De reis met Bobbie op safari gaat nog langs andere dieren. We ontmoeten nog een krokodil, een olifant, flamingo’s, een nijlpaard en.. een slapende leeuw!

Bobbie boekjes

Deze Bobbie boekjes zijn door de duidelijke illustraties en tekeningen prima zelf te lezen door de oudste peuters/ kleuters. De vierkante boeken hebben geen afgeronde hoeken. En zijn gemaakt van iets buigzaam stevig karton. Achterop de boekjes kun je zelf aangeven of je de geluiden aan of uit wilt zetten.

Op reis met Bobbie met verschillende voertuigen, en op reis op safari langs verschillende dieren. Dit zijn twee leuke reizen ondersteunt met levensechte geluiden!

Specificaties Op reis met Bobbie

op reis met bobbie

Auteur: Ruth Wielockx | Uitgever: Clavis | 9789044834567 | juli 2019 | meer informatie vind je hier

Specificaties Op safari met Bobbie

op reis met bobbie

Auteur: Ruth Wielockx | Uitgever: Clavis | 9789044835588 | juli 2019 | 16 pagina’s | meer informatie vind je hier

Andere Bobbie boekjes

Delen is enorm lief

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van StoerLeesVoer. Ik ben behoorlijk creatief en dol op prentenboeken en op stap gaan met mijn man en 7 jarige dochter!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.