Ridder Milan op avontuur in de herfst – Ruth Brillens

Een heerlijke herfstwandeling wordt een spannend avontuur met een nieuw speelkameraadje. Een geweldig boek over de herfst en vriendschap. Ga je met Ridder Milan op avontuur in de herfst?

Ridder Milan op avontuur in de herfst

Voor kleine ridders en jonkvrouwen

Ridder Milan op avontuur in de herfst is voor kinderen vanaf 5 jaar, maar ook jongere kinderen kunnen dit verhaal prima volgen. Althans, mijn Isabel van bijna 3 vond het een mooi boek en kon er prima over mee praten. Ridders, jonkvrouwen en de herfst? Wie vindt dat nou niet leuk? Ridder Milan neemt je mee op een leuk avontuur.

Ridder Milan op avontuur in de herfst

Dit boek gaat over ridder Milan die samen met zijn ouders een boswandeling gaat maken. Samen met Draakje stamt hij lekker in de plassen. Dan ziet hij kastanjes liggen en wil die graag eten. Om ze te kunnen eten moet je ze poffen en samen met Draakje gaat hij op zoek naar hout om een vuurtje te maken. Maar dan zien ze pijlen op de grond liggen. Gemaakt van takjes. Milan vindt dit een geweldig ridderavontuur en besluit ze te volgen. Dit zorgt ervoor dat een wandeling veranderd in een spannend herfstavontuur.

Ridder Milan op avontuur in de herfst

Herkenbaar verhaal voor jong en oud

Ridder Milan op avontuur in de herfst is een heerlijk herkenbaar verhaal voor iedereen. Denk maar aan de tijd dat je zelf door het bos liep als kind of aan de tijd met je kind in het bos nu. Mijn kinderen gaan altijd op avontuur en beleven in het bos de leukste dingen. En ook vroeger verzonnen wij hele verhalen in het bos. Iedereen kan zich inleven in ridder Milan en daarom leest dit boek ook zo fijn voor. Herkenbaar voor jong en oud.

Specificaties Ridder Milan op avontuur in de herfst

Auteur: Ruth Brillens | Illustraties Rik de Wulf | Uitgeverij Clavis | 9789044839937 | augustus 2020 | 32 pagina’s | meer informatie bij je lokale boekhandel vind je hier

Ridder Milan op avontuur in de herfst
Footer5
Joyce
Delen is enorm lief

HI, Ik ben Joyce en moeder van twee schatten van kinderen. Mijn zoon is geboren in 2014 en mijn dochter hebben we in 2017 mogen verwelkomen. Onze zoon is hoogsensitief en heeft extreme faalangst. Dankzij hem ben ik nu een expert op dat gebied. Als juf op de basisschool maak ik van alles mee. Kleuter tot groep 8, ik heb ze allemaal gehad. Ik vind het heerlijk om naar mijn werk te gaan en verveel mij geen dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.