Roadtrip – een spannende zomerthriller van Suzanne Vermeer

Roadtrip is de nieuwe spannende zomerthriller van Suzanne Vermeer. Al meer dan 30 boeken heeft Vermeer inmiddels geschreven in dit genre, dus succes verzekerd. Wat ik niet wist, is dat Suzanne Vermeer een pseudoniem is van de inmiddels overleden Paul Goeken. In overleg met de familie is de pseudoniem en dus ook de boeken voortgezet. En zo kunnen wij dus nog steeds genieten van deze thrillers. En ook Roadtrip is weer een lekkere boek om in de tuin of op zomervakantie te lezen.

Roadtrip

Bijzondere gebeurtenissen tijdens een roadtrip

In Roadtrip gaan Paula en Theo Visser op een rondreis door Amerika. Na jaren huwelijk en dromen van deze trip, gaan ze eindelijk met hun camper op pad. Een druk gezinsleven en werk zorgt ervoor dat ze samen wel wat quality time kunnen gebruiken. Paula begint niet ontspannen aan de roadtrip. Ze krijgt bedreigende appjes van een onbekende. Eerst negeert ze het, maar de appjes blijven komen en degene die ze stuurt weet persoonlijke dingen. Toch drukt ze het weg, en gaan ze samen op reis.

Vermist

De roadtrip begint in Las Vegas. Paula en Theo genieten van de stad en van elkaars gezelschap, totdat Paula in de lobby van het hotel een oude bekende tegenkomt. Ze schrikt sowieso al om die persoon te zien. Maar diegene wil haar waarschuwen, terwijl Paula het liefst wel wegrennen. Ze probeert de paniek te onderdrukken en Theo niks te laten merken. Als ze vervolgens op weg gaan de natuur in, raken ze toch in gesprek en verdwijnt de goede sfeer. Theo vertrekt en raakt spoorloos verdwenen. De zoektocht naar hem brengt Paula in bizarre situaties, van kwaad tot erger. Ik ga niks verklappen, dat wordt vanzelf wel duidelijk in het boek!

Lekker lezen

Roadtrip is zeker een ‘klassieke’ Suzanne Vermeer. Het leest als een trein, echt een fijn vakantieboek. De ontknoping is spannend en zit goed in elkaar. Qua thriller is het niet perse eng, het is bijna meer een detective: je wilt weten hoe het afloopt en wie wat heeft gedaan. Wat mij betreft een aanrader, een boek om lekker in te duiken.

Specificaties Roadtrip

Auteur: Suzanne Vermeer | Uitgever: A.W. Bruna | April 2022 | 9789400514492 | 302 pagina’s | Meer informatie bij je lokale boekhandel of vind je hier

Welk woord of thema spreekt jou aan in een boek? Klik op een woord en ga naar boeken toe in dit thema!

avontuur boekenserie culturen dieren diversiteit emoties familie fantasie fantasy filosofie geheimen geschiedenis gevoelens gezondheid graphic novel grappig het leven humor jezelf zijn klassieker klimaat kunst liefde maatschappij magie mentale gezondheid mindful mysterie natuur oorlog opgroeien politie prentenboek roman school seizoenen spannend sprookjes sterke vrouw thriller verhalenbundel vriendschap weetjesboek wereld zoekboek

footer 5
Anouk
Delen is enorm lief

Ik ben Anouk (40) en samen met mijn zoon Mels van 11 jaar lezen we graag wat af. Althans, ik lees alles wat los en vast zit. Papier en e-reader. Mijn zoon leest alles wat niet saai is. Naast schrijven en boeken verslinden, wandel ik ook graag. En soms met iets meer tempo, dan hardloop ik lekker door Zwolle.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.