Spirit samen vrij – De geest van Suus, een AVI M4

Boe-hoe-hoe! Halloween is en blijft leuk, ook buiten de vaste datum om. Beter gezegd, griezelen blijft leuk! Zeker voor kinderen die zelf kunnen lezen is dit misschien nog wel intenser. Die eerste beleving van in je eigen boekenwereld duiken die spannend is. Spirit samen vrij – De geest van Suus is een boekje op AVI M4 niveau, wat spannend is maar toch ook veilig aanvoelt.

hoofd

Spirit samen vrij – De geest van Suus

Boe-hoe-hoe! Het is Halloween! Knip laat iedereen schrikken. Maar dan wordt hij zelf bang. Want Pru vertelt over Suus Engel. Suus is een geest… Pas op voor Suus, Knip! Lees je mee in Spirit samen vrij – De geest van Suus.

Boe-hoe-hoe

Lucky, Pru en Abi zijn vriendinnen. Ze beleven vele avonturen. Mijn dochter is gek op de wereld van Spirit. Op tv, als game, Playmobil en Barbies. En nu ook als boek! Ze is nog niet op AVI M4 niveau maar dat mag de pret niet drukken voor haar. Tegelijk is ze dit jaar ook bewust bezig met griezelen. Het is nog een spannend gebied, want wanneer is iets leuk griezelen. En wanneer is iets toch echt te eng? Spirit samen vrij – De geest van Suus, heeft in ieder geval haar aandacht.

Doordat ze de wereld van Spirit zo goed kent, en dit vertrouwt aanvoelt, durft ze ook het griezelen hiermee aan. Lucky heeft een plan, ze kent een eng verhaal. Een verhaal over de geest van Suus. En die geest wil wraak! “Uhm mama, wat is wraak?”. Voordat we doorgaan in ons verhaal moet ik eerst dat dus uitleggen. Heerlijk om de ogen van mijn dochter groter te zien worden. De verwondering te lezen er in, en de spanning opgebouwd te zien worden in haar.

Wereld van Spirit

Spirit samen vrij – De geest van Suus is een onwijs leuk en spannend AVI boekje. Het komt van de Netflix original serie en de afwisseling tussen tekst en afbeeldingen is leuk gedaan. Het spreekt mijn dochter aan en nodigt uit tot lezen en beleven, en dat is de bedoeling ook. In het begin krijg je al een simpele opdracht door 4 items in het verhaal te zoeken, dat maakt het nog net even wat leuker.

Achterin volgen nog 2 leuke spellen/opdrachten zodat de pret niet meteen stopt als het verhaal over is. Het verhaal is echt wel spannend en dat vind ik weer leuk. Het is niet kinderachtig, maar wel gewoon veilig genoeg om te ontdekken voor kinderen. De vormgeving is ook leuk gedaan. Ik weet zeker dat dit boek nog regelmatig erbij gepakt gaat worden.

Spirit samen vrij - De geest van Suus

Specificaties Spirit samen vrij – De geest van Suus

Auteur: Ellie Rose | Zetwerk NL uitgave: Baqup voor Het RedactiePakhuis | Vertaling/bewerking/uitgever: Baeckens / TDM publishing | 9789059249592 | Ik lees al zelf! serie | AVI M4 | Oktober 2021 | 40 pagina’s | Meer informatie bij je lokale boekhandel of klik hier

Footer5
Selena
Delen is enorm lief

Ik ben een echte trotse boekennerd. De liefde voor verhalen was onderdeel van mijn opvoeding en deze passie geef ik nu weer door aan mijn twee dochters en kinderen op mijn werk. Lezen, voorlezen en boeken zijn een wereld waar ik graag in verdwaal. En tijdens mijn dwalingen zoek ik de woorden zodat ik het weer met jullie kan delen op StoerLeesVoer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.