Superjuffie leesboek – Janneke Schotveld, een stoer voorleesboek

Superjuffie wordt vast de nieuwe favoriet van mijn dochter. Ze is dol op Mees Kees en Meester Kikker en nadat ze de film van Superjuffie heeft gezien wordt die vast toegevoegd aan haar favoriete films. Superjuffie leesboek filmeditie is helaas uitverkocht, maar het gewone exemplaar is wel beschikbaar!

het superjuffie leesboek

Superjuffie

Juf Josje lijkt een heel gewone juf. Maar als er een dier in gevaar is, verandert ze in Superjuffie!

Zodra Juf Josje een hap van haar krijtje neemt, krijgt ze superkrachten en schiet ze als een groene tornado door de lucht. Al snel ontdekken haar leerlingen haar gave, maar gelukkig beloven ze niets tegen meester Snor, de strenge directeur, te zeggen.

Superjuffie is nu verfilmd met Diewertje Dir als Superjuffie, Hassan Slaby als Hakim, Carly Wijs als Edna de directeur van de dierentuin en Harry Piekema als meester Snor!

Wij hebben de film bezocht in de bioscoop en hij was echt heel erg leuk en een tikkeltje spannend. Zou het allemaal wel goed komen vroeg dochterlief in de pauze? We hadden het boek nog niet helemaal uit.. maar gelukkig komt het allemaal weer goed in de superjuffie leesboeken van Janneke Schotveld!

het superjuffie leesboek

Het leesboek

Het leesboek is maar liefst 144 pagina’s en is dus ook verfilmd.

De klas werkt ook nog eens goed samen! Samen verzinnen ze allerlei uitvluchten wanneer juf Josje weer eens te laat op school komt met takjes in haar haar of een eendje in haar jaszak. Ondertussen gebeuren er heel vreemde dingen in de stadsdierentuin: de directeur is plotseling vertrokken en er wordt een tijger ontvoerd. Komt Superjuffies hulp op tijd? Lees het in superjuffie leesboek!

Uniek aan de superjuffie leesboek film editie is dat het making of-foto’s op de set bevat. Wat je al gelijk een beeld geeft bij het verhaal als je het voorleest. (Of zelf leest).

Lees hier de review van Superjuffie en het apencircus

Specificaties Superjuffie leesboek

Uitgeverij: Van Holkema & Warendorf | Auteur: Janneke Schotveld | 9789000362899 | 144 pagina’s | september 2018 | meer informatie vind je hier of bij je lokale boekhandel

Welk woord of thema spreekt jou aan in een boek? Klik op een woord en ga naar boeken toe in dit thema!

avontuur boekenserie bos dieren emoties familie fantasie geheimen geschiedenis gevoelens gezondheid graphic novel grappig het leven humor interactief jezelf zijn klimaat kunst liefde maatschappij magie mentale gezondheid mindful moord mysterie natuur oorlog opgroeien pesten prentenboek reizen roman samen school spannend sprookjes sterke vrouw thriller verhalenbundel voorleesboek vriendschap weetjesboek wereld zoekboek

Footer5
Delen is enorm lief

Hoi Ik ben Ellen mede - eigenaar van StoerLeesVoer. Ik ben dol op de geur van boeken. Prentenboeken voor de klas en fantasy voor mezelf en alles daar tussenin. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Daarnaast heb ik ook nog een lifestyleblog www.mamascrapelle.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.