WIN: Tijdschriften voor kinderen met Pompoen en Pippo

Toen ik gastouder was kreeg ik regelmatig de Pompoen en Pippo. Twee superleuke tijdschriften voor kinderen van een van mijn favoriete uitgeverij Clavis.

Pippo

tijdschriften voor kinderen Pippo

Laten we beginnen met Pippo. Pippo is een Clavis tijdschrift voor kinderen. Dat wil zeggen voor kinderen van 1 – 3 jaar. Voor die tijd kun je uiteraard ook voorlezen maar rond de 1 jaar krijg je ook veel interactie terug van je kind. In de boekjes van Pippo zien we vaste gezichten. Nijntje, Aapje Pippo, Muisje Meisje, Beertje Bruin en Noortje. Er zijn voorleesverhaaltjes, illustraties om plaatjes te zoeken en aan te wijzen, verhaaltjes om samen te lezen, knutselen en grote kijkplaten.

Een jaarabonnement kost 45 euro en dan krijg je een leuk boekje van Aapje Pippo cadeau.

Pompoen

tijdschriften voor kinderen Pompoen

Pompoen is ook een Clavis tijdschrift voor kinderen. Een voorleestijdschrift voor kinderen tot 7 jaar, alhoewel mijn dochter die AVIE5 leest het ook nog steeds een leuk tijdschrift vindt als ze hem in haar handen krijgt.

Ook in de Pompoen zien we vaste gezichten. Het begint altijd met een voorleesverhaal met pagina brede illustraties. Het neemt bijna de helft van het tijdschrift in dus lekker lang! We leren iets over dieren, in dit geval de koalabeer. Er zijn nog leuke weetjes, knutsels, zoekplaten. En nog meer verhalen met oa. Zouk het heksje en SamSam de kleine grote held.

Een abonnement kost 53 euro per jaar (10 keer) en daar krijg je een leuke trolley bij als welkomstgeschenk.

Win tijdschriften voor kinderen met StoerLeesVoer

tijdschriften voor kinderen

Omdat het online gaan van StoerLeesVoer een klein feestje waard is, deelt StoerLeesVoer uit. Je kunt de twee tijdschriften voor kinderen, Pippo en Pompoen winnen. En je krijgt er ook nog een leuk zomers setje bij met een puzzel en een strandbal!

Verplicht:

Laat dan hieronder in de reacties achter waarom jij denkt dat jouw kind, kleinkind, buurkind, het kind van je beste vriendin of neefje of nichtje dit boek  wil hebben.

 • Volg StoerLeesVoer op Instagram en/of Volg StoerLeesVoer op Facebook geef dit aan door een like op de winactie achter te laten!

Niet verplicht:

 • Reacties, likes en deelacties op Facebook en Instagram tellen mee als extra kans, maar zijn alleen geldig als er ook onder deze blog is gereageerd. Voor delen in je stories let goed op dat je @stoerleesvoer tagt zodat ik het niet mis.
 • Volg StoerLeesVoer op Bloglovin en/of volg StoerLeesVoer op Pinterest
Latest posts by ellen (see all)
Delen is enorm lief

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben behoorlijk creatief en dol op prentenboeken en op stap gaan met mijn man en 6 jarige dochter!

21 Responses

 1. Lijkt me erg leuk voor onze jongste dochter Lotte van 2 jaar om dit samen met haar te bekijken en door te nemen. Ben heel benieuwd hoe zij erop reageert.

 2. Lieuwe heeft nog heel wat weken vakantie voor de boeg. Zijn mama zal blij zijn met dit leuke pakket waar wat afwisseling van activiteiten in staan

 3. Wat een leuk pakket. Dat past perfect bij de leeftijden van mijn kinderen, 1 en 4 jaar. Als kind had ik vroeger een abonnement op de pippo, dat was erg leuk. Als ik win, hebben beide jongens een leuk cadeautje 🙂

 4. Wat leuk! Een abonnement voor Pippo staat hier op het verlanglijstje voor onze peuter, maar als ik zo deze foto’s zie sluit Pompoen al veel beter aan bij zijn ontwikkeling. Ik zou ze heel graag allebei eens lezen met hem zodat we kunnen kiezen welk abonnement het moet worden 🙂

 5. Dat zou leuk zijn voor mijn nichtjes. Mijn eigen kids zijn er al te groot voor maar die hebben in hun peutertijd ook genoten van deze tijdschriften. En omdat mijn nichtje bijna jarig is, zou dit wel echt een heel leuk cadeau zijn!

 6. Dit is hèt cadeau voor mijn dochter, juf en gastouder en mama van peuter en pientere kleuter! Een paar minder leuke jaren achter de rug maar nu weer volop aan de slag

 7. Mijn jongste zal dit geweldig vinden. Ze kijkt graag in boekjes en is gek op beren en Nijntje. Lekker samen lezen en spelen

 8. Super leuk voor mijn dochtertje van bijna 1,5 jaar en zoontje van 3 jaar!! 🥰 Ze zijn gek op boekjes lezen. ❤️❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.