Verborgen tralies, een vlijmscherpe thriller van Melissa Skaye

Een laatste deel van een thrillerreeks lezen. Is dat wel zo handig? En word je niet overdonderd door alle dingen die je eigenlijk niet weet? Voor mij is een boek pas echt goed wanneer je hem ook los kan lezen. Heeft Melissa Skaye met Verborgen tralies hiervoor gezorgd?

Verborgen tralies voorkant

Verborgen tralies

Verborgen tralies is het zevende deel van de VT-reeks met de rechercheurs Sanne Philips en Luca Borra in de hoofdrol. Voor mij al een teken dat dit echt goed moet zijn. Wanneer er een zevende deel uitkomt zegt dit genoeg over de schrijver. Maar kan ze het ook waar maken? Dit deel gaat over de verdwijning van de vriendin van Luca Borra een aantal jaar geleden. Luca is in een depressie geraakt waar niemand hem uit krijgt. Tot opeens een goede vriendin van Sanne vier jaar later ook verdwijnt. En dat is het begin van een reeks spannende gebeurtenissen.

Een pakkend begin

De proloog van Verborgen Tralies grijpt mij meteen. Melissa houdt het nog geheimzinnig, maar dat deze persoon getraumatiseerd is wordt al snel duidelijk. “Ik word tergend langzaam vermoord”. Mijn hoofd draait overuren en de tekst laat mij niet meer los. Ik wil doorlezen, want ik wil weten wie deze persoon is. Al snel maak ik kennis met Sanne en Luca. De geschiedenis tussen die twee en wat er allemaal is gebeurd wordt duidelijk beschreven. Wel raakt Melissa mij even kwijt door de ontvoering van de moeder van Sanne en wat daar allemaal bij is gebeurd. Maar als snel kan ik het loslaten en doorgaan.

Ik word tergend langzaam vermoord

Uit het boek “Verborgen Tralies”

Een vlijmscherpe thriller

Verborgen tralies is moeilijk weg te leggen. Ik wil gewoon weten wat er gebeurd. Door haar schrijfstijl en verrassende wendingen blijf je lezen. Tijdens het lezen komen er genoeg vragen naar boven die je beantwoord wil zien en dat maakt het boek zo goed. Het is spannend, verrassend en ook nog eens vlijmscherp. Ze weten de juiste kantjes te raken en dat zorgt ervoor dat Melissa de lezer vast houdt. Met je adem in lees je het boek uit. Een psychologisch spel die je pakt tot het einde.

Uitkijkend naar deel 8

Helaas heeft Melissa er nu voor gezorgd dat ik de eerdere delen van de VT-reeks ook wil lezen! Daarnaast kijk ik halsreikend uit naar deel 8, want ik mag er toch wel vanuit gaan dat die er komt? Ik en de andere fans zijn echt nog niet klaar met Luca en Sanne. Van mij mag Melissa Skaye er nog 7 bij schrijven. Ben je op zoek naar een spannende thriller die je ook nog meeneemt in een psychologisch spelletjes? Dan raadt ik je verborgen tralies zeker aan!

Lees ook deze spannende boeken van LetterRijn:

Specificaties Verborgen Tralies

Auteur: Melissa Skaye | Grafische vormgeving: LetterRijn | Uitgeverij: LetterRijn | 9789493192485 | november 2022 | 290 pagina’s | Voor meer informatie ga je naar je plaatselijk boekhandel of voor bol.com klik je hier

Welk woord of thema spreekt jou aan in een boek? Klik op een woord en ga naar boeken toe in dit thema!

avontuur boekenserie culturen dieren diversiteit emoties familie fantasie fantasy filosofie geheimen geschiedenis gevoelens gezondheid graphic novel grappig het leven humor jezelf zijn klassieker klimaat kunst liefde maatschappij magie mentale gezondheid mindful mysterie natuur oorlog opgroeien politie prentenboek roman school seizoenen spannend sprookjes sterke vrouw thriller verhalenbundel vriendschap weetjesboek wereld zoekboek

Verborgen tralies achterkant
Footer5
Joyce
Delen is enorm lief

HI, Ik ben Joyce en moeder van twee schatten van kinderen. Mijn zoon is geboren in 2014 en mijn dochter hebben we in 2017 mogen verwelkomen. Onze zoon is hoogsensitief en heeft extreme faalangst. Dankzij hem ben ik nu een expert op dat gebied. Als juf op de basisschool maak ik van alles mee. Kleuter tot groep 8, ik heb ze allemaal gehad. Ik vind het heerlijk om naar mijn werk te gaan en verveel mij geen dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.