Volgorde Warrior Cats boeken, een overzicht inclusief superedities en mini-edities

Regelmatig krijg ik de vraag van kinderen uit mijn klas: Wat is de juiste volgorde van alle Warrior Cats boeken? De boekenserie van Erin Hunter is uitgegroeid tot een serie waar jong en oud verslaafd aan is geraakt! Ja heel wat kinderen uit mijn bovenbouw klas zijn ze inmiddels aan het lezen en mijn boekenstapel is groter dan ik ben. Warrior Cats, waarvan het eerste boek in 2003 verscheen, is razend populair en heeft inmiddels vele vervolgen en spin-offs gekregen. In totaal zijn er meer dan 40 miljoen boeken verkocht en de boeken zijn naar 27 talen vertaald. Omdat de serie uit zoveel verschillende delen bestaat begrijpen wij heel goed dat er wat verwarring ontstaat over de juiste volgorde Warrior Cats boeken.

het ontstaan van de clans  serie 0 warrior cats

Warrior Cats – Het ontstaan van de clans

Voor de juiste Volgorde Warrior Cats boeken lezen begin je bij het begin en dat is eigenlijk in serie 0. Recensie volgt binnenkort!

Volgorde Warrior Cats boeken vervolg na serie 0

Volgorde Warrior Cats boeken vervolg na serie 0

Hierna lezen we een wat meer achtergrond informatie van verschillende clankatten in mini avonturen en superedities. De recensie van de Mini avonturen lees je in deze verzamelblog!

Warrior Cats – Het begin serie 1

Sommige mensen vinden dat de volgorde Warrior Cats boeken bij serie 1 begint. Ik moet eerlijk zeggen dat ik ook bij deze serie ben begonnen.

Lees hier de recensie van de eerste serie

Warrior Cats serie 1

Volgorde Warrior Cats boeken vervolg na serie 1

Volgorde Warrior Cats boeken vervolg na serie 1

Warrior Cats – De nieuwe profetie serie 2

hoofd De nieuwe profetie - een tweede serie van de Warrior Cats

Ik vond serie 2 heerlijk om te lezen. Duik mee in de juiste volgorde Warrior Cats boeken met een nieuwe profetie! De recensie lees je hier

loofpoels wens

Mini avontuur Loofpoels wens* (december 2021)

Warrior Cats – De macht van drie serie 3

We gaan weer verder met deze juiste volgorde Warrior Cats boeken blog met de derde serie, de macht van drie. De recensie lees je hier

hoofd de macht van 3
miststers voorteken Warrior Cats mini edities

Mini avontuur Miststers voorteken* (maart 2021) Recensie te vinden in de verzamelblog!

Warrior Cats – Teken van de sterren serie 4

Teken van de sterren

We gaan weer verder met deze juiste volgorde Warrior Cats boeken blog met de vierde serie, teken van de sterren. De recensie lees je hier

Volgorde Warrior Cats boeken vervolg na serie 4

Volgorde Warrior Cats boeken vervolg na serie 4

Warrior Cats – Een visioen van schaduwen serie 5

En dan komen we aan bij de laatste serie om te lezen in de juiste volgorde Warrior Cats boeken blog. Een visioen van schaduwen waarvan inmiddels de eerste 3 delen beschikbaar zijn. Hier volgen de recensies ook van zodra ik ze binnen heb!

Extra boeken

Wie is Erin Hunter?

Erin Hunter is eigenlijk een pseudoniem dat wordt gebruikt door een team van auteurs die verschillende populaire boekenseries voor kinderen hebben geschreven. Het team bestaat uit vier schrijvers: Kate Cary, Cherith Baldry, Victoria Holmes en Tui T. Sutherland.
De auteurs achter het pseudoniem Erin Hunter staan vooral bekend om hun boekenseries voor kinderen en jongvolwassenen over dierenavonturen. Zo schreef Ellen ook al de recensies over de serie Bravelands.

Elk van de vier schrijvers is verantwoordelijk voor het schrijven van delen van de verschillende boekenseries. Ze hebben elk hun eigen specialiteit en schrijfstijl, maar werken samen om de verhalen tot leven te brengen onder de naam Erin Hunter.

Welk woord of thema spreekt jou aan in een boek? Klik op een woord en ga naar boeken toe in dit thema!

avontuur boekenserie bos dieren emoties familie fantasie filosofie geheimen geschiedenis gevoelens gezondheid grappig het leven humor interactief jezelf zijn kunst lgbtiqa liefde maatschappij magie mentale gezondheid milieubewust mindful mysterie natuur oorlog opgroeien politie prentenboek reizen roman school seizoenen spannend sprookjes sterke vrouw thriller verhalenbundel voorleesboek vriendschap weetjesboek wereld zoekboek

Volgorde Warrior Cats boeken, een overzicht inclusief superedities en mini-edities erin hunter
Footer 8 met bol verwijzing
Delen is enorm lief

Hoi Ik ben Ellen mede - eigenaar van StoerLeesVoer. Ik ben dol op de geur van boeken. Prentenboeken voor de klas en fantasy voor mezelf en alles daar tussenin. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Daarnaast heb ik ook nog een lifestyleblog www.mamascrapelle.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.