Woezel en Pip lekker in bad en Waar is leeuw, 2 baby ontdekboekjes

Woezel en Pip Lekker in bad

Gezellig samen met Woezel en Pip lekker in bad! Een bal, een boot, een badeendje. Alles mag mee het water in. Kom je lekker spelen en spetteren?

Woezel en Pip lekker in bad!

Woezel en Pip lekker in bad! Niet alleen voor baby’s

Woezel en Pip lekker in bad is een waterproof boekje met lekkere zachte bladzijden. Ik dacht dat mijn zoontje van 2 jaar er wel een beetje te oud voor zou zijn, omdat het boekje wat baby-achtig oogt, maar toch vindt hij het leuk om te lezen. Er staat geen tekst in, alleen simpele plaatjes. Ik bedenk mijn eigen verhaal erbij en lees het aan hem voor terwijl hij in bad zit.

Woezel en Pip lekker in bad!

Mijn verhaal

“Op de voorkant zie je Woezel en Pip lekker in bad. Buurpoes staat er naast, want poezen houden niet van water. Woezel gaat zijn haren wassen, kijk maar, er komt allemaal schuim. En waar wil hij mee spelen in bad? Ja, goed zo, met de bal. Die zit gelijk ook onder het schuim, zie je dat? Hé Pip heeft haar oogjes dicht, zie je dat? Dat komt denk ik omdat zij al is afgespoeld, kijk maar, ze heeft geen schuim meer. Waar gaat ze achteraan zwemmen? Inderdaad, een boot. Wat voor kleur is de boot? Ja dat klopt, blauw. Dezelfde kleur als deze handdoek, zie je dat? En wie zit daarin verstopt? Buurpoes ja. Zal ze in bad zijn geweest? En waar heeft ze mee gespeeld? Een badeendje ja. Leuk hoor. Ga jij ook nog even spelen in bad? Dan komt mama je er zo weer uithalen.”

Auteur: Dromenjager | Uitgever: Leopold | 9789025877071 | maart 2019 | 8 pagina’s | meer informatie op bol

Als je dan met je kind uit bad bent, is het natuurlijk ook nog leuk om samen even een boekje te lezen voor het slapen gaan!

Waar is leeuw?

waar is leeuw

Een knuffelig vriendje én een boek. Speel met Leeuw, ritsrats zijn bek open en lees het verhaal. Kun jij leeuw vinden?

waar is leeuw

Een cadeautje op zich

Als je Waar is leeuw? Cadeau zou willen doen, dan zou je het haast niet in hoeven te pakken. Als eerste valt namelijk de leuke verpakking meteen op. De stoffen leeuw zit als het ware met zijn bek om het boek heen vast geritst.

Oefenen

Het ziet er niet alleen leuk uit, maar de omslag van Waar is leeuw? is ook handig om kleine kinderen te laten oefenen met een rits zelf open en dicht te maken. Daarnaast bevat het boek ook weer een leuke “oefening” om te zien welke dieren het kind kent. En waar is de leeuw dan? Die zit telkens verstopt achter het bosje, totdat hij uiteindelijk tevoorschijn durft te komen. En wat doet hij dan … ?

Specificaties Waar is leeuw

Uitgever: Witte Leeuw | 9789492901293 | januari 2019 | 10 pagina’s | meer informatie vind je hier

Woezel en Pip lekker in bad en Waar is leeuw zijn twee boekjes om te krijgen of te geven.

Delicia
Delen is enorm lief

Ik ben Delicia en in het dagelijks leven werk ik in de zorg. Sinds eind 2016 ben ik moeder van mijn zoontje. Op de dagen dat ik vrij ben, ben ik vaak samen met hem buiten te vinden. Bijvoorbeeld hardlopend naast mijn zoontje, want sinds deze zomer kan hij zonder zijwieltjes fietsen! In de avonduren maak ik, na het voorleesritueel bij mijn zoontje, graag tijd om te schrijven. Al een aantal jaar zit ik in het blogteam van StoerLeesVoer en MamaScrapelle. Ik schrijf niet alleen graag reviews van peuterboeken, maar ik vind het ook erg leuk om mijn visie en ervaringen te delen over gezondheid, interieur en (actieve) uitstapjes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.