Woezel en Pip lekker in bad en Waar is leeuw, een tweetal baby ontdekboekjes

Woezel en Pip lekker in bad en Waar is leeuw zijn twee lieve baby ontdekboekjes. De één kan mee in bad en de ander is heerlijk om mee te knuffelen. Ontdekken op andere manieren maar met hetzelfde effect. Laat je baby lekker ervaren en begin met voorlezen wat passend is bij deze leeftijd.

hoofd Woezel en Pip lekker in bad en Waar is leeuw

Woezel en Pip Lekker in bad

Gezellig samen met Woezel en Pip lekker in bad! Een bal, een boot, een badeendje. Alles mag mee het water in. Kom je lekker spelen en spetteren?

Woezel en Pip lekker in bad!

Woezel en Pip lekker in bad! Niet alleen voor baby’s

Woezel en Pip lekker in bad is een waterproof boekje met lekkere zachte bladzijden. Ik dacht dat mijn zoontje van 2 jaar er wel een beetje te oud voor zou zijn, omdat het boekje wat baby-achtig oogt, maar toch vindt hij het leuk om te lezen. Er staat geen tekst in, alleen simpele plaatjes. Ik bedenk mijn eigen verhaal erbij en lees het aan hem voor terwijl hij in bad zit.

Woezel en Pip lekker in bad!

Mijn verhaal

“Op de voorkant zie je Woezel en Pip lekker in bad. Buurpoes staat er naast, want poezen houden niet van water. Woezel gaat zijn haren wassen, kijk maar, er komt allemaal schuim. En waar wil hij mee spelen in bad? Ja, goed zo, met de bal. Die zit gelijk ook onder het schuim, zie je dat? Hé Pip heeft haar oogjes dicht, zie je dat? Dat komt denk ik omdat zij al is afgespoeld, kijk maar, ze heeft geen schuim meer. Waar gaat ze achteraan zwemmen? Inderdaad, een boot. Wat voor kleur is de boot? Ja dat klopt, blauw. Dezelfde kleur als deze handdoek, zie je dat? En wie zit daarin verstopt? Buurpoes ja. Zal ze in bad zijn geweest? En waar heeft ze mee gespeeld? Een badeendje ja. Leuk hoor. Ga jij ook nog even spelen in bad? Dan komt mama je er zo weer uithalen.”

Auteur: Dromenjager | Uitgever: Leopold | 9789025877071 | maart 2019 | 8 pagina’s | meer informatie op bol of bij je lokale boekhandel

Als je dan met je kind uit bad bent, is het natuurlijk ook nog leuk om samen even een boekje te lezen na Woezel en Pip lekker in bad voor het slapen gaan!

Waar is leeuw?

waar is leeuw

Een knuffelig vriendje én een boek. Speel met Leeuw, ritsrats zijn bek open en lees het verhaal. Kun jij leeuw vinden?

waar is leeuw

Een cadeautje op zich

Als je Waar is leeuw? Cadeau zou willen doen, dan zou je het haast niet in hoeven te pakken. Als eerste valt namelijk de leuke verpakking meteen op. De stoffen leeuw zit als het ware met zijn bek om het boek heen vast geritst.

Oefenen

Het ziet er niet alleen leuk uit, maar de omslag van Waar is leeuw? is ook handig om kleine kinderen te laten oefenen met een rits zelf open en dicht te maken. Daarnaast bevat het boek ook weer een leuke “oefening” om te zien welke dieren het kind kent. En waar is de leeuw dan? Die zit telkens verstopt achter het bosje, totdat hij uiteindelijk tevoorschijn durft te komen. En wat doet hij dan … ?

Specificaties Waar is leeuw

Uitgever: Witte Leeuw | 9789492901293 | januari 2019 | 10 pagina’s | meer informatie vind je hier of bij je lokale boekhandel

Woezel en Pip lekker in bad en Waar is leeuw zijn twee boekjes om te krijgen of te geven.

Welk woord of thema spreekt jou aan in een boek? Klik op een woord en ga naar boeken toe in dit thema!

avontuur boekenserie bos culturen dieren diversiteit emoties familie fantasie filosofie geheimen geschiedenis gevoelens gezondheid graphic novel grappig het leven humor jezelf zijn klassieker kunst liefde maatschappij magie mentale gezondheid milieubewust mindful mysterie natuur oorlog opgroeien politie prentenboek roman school seizoenen spannend sprookjes sterke vrouw thriller verhalenbundel vriendschap weetjesboek wereld zoekboek

Footer5
Delicia
Delen is enorm lief

Ik ben Delicia en van 2018 - 2021 zat ik met veel plezier in het blogteam van StoerLeesVoer en MamaScrapelle. Ik schreef hier niet alleen graag reviews van peuterboeken, maar ik vond het ook erg leuk om mijn visie en ervaringen te delen over gezondheid, interieur en (actieve) uitstapjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.