De game challenge – een spannend boek van Annet Jacobs

Ben je gek op gamen? Dan zul je ‘De game challenge’, het nieuwste boek van Annet Jacobs vast interessant vinden. Wij hebben hier thuis al meerdere boeken van haar gelezen, en vooral over de TikTok serie waren wij heel enthousiast. Daarom keken wij al uit naar dit nieuwe boek, want ook deze omschrijving klonk als een spannend avontuur!

de game challenge

Als eerste een nieuwe game testen: de game challenge

Kai speelt mee in een multigame van YouTube-gamer BossBor. En hij wint! Zijn prijs: online een nieuwe game testen! Op een geheime locatie, in een verlaten loods.
Elke dag krijgt Kai anderhalf uur om prinses Lima te redden. Elke dag is op het YouTubekanaal te zien hoe hij steeds weer door de gruwelijke Amilzilla en zijn leger van Zillians in de pan wordt gehakt. Als Kai eindelijk ontdekt hoe hij die griezels kan ontwijken, ontvangt hij thuis een vreemd briefje. Is het van prinses Lima? Hoe kan dat? Beginnen de gamewereld en de echte wereld door elkaar te lopen?

controller

Een opvolger van de succesvolle TikTok-serie

Wij hebben van Annet Jacobs al meer leuke boeken gelezen. Het eerste boek dat wij van haar lazen was ‘Het Slijmboek‘. Daar heeft mijn dochter toen erg van genoten, want ze was ook thuis volop bezig met het maken van slijm elke dag. Daarna werd ze wat ouder, en ging ze enthousiast aan de slag met het maken van TikTok filmpjes. En de TikTok boeken van Annet Jacobs vielen dus perfect in de smaak bij mijn dochter toen! Wil je onze (enthousiaste) reviews lezen over deze serie, kijk dan zeker even bij deze blogs:

Een makkelijk te lezen boek

Net zoals de andere boeken van de hand van Annet Jacobs, is ook ‘De game challenge’ weer heel eenvoudig te lezen. Het boek is niet al te dik, het is een fijn (wat groter) lettertype en de zinnen zijn over het algemeen kort. Voor kinderen die dus niet zo graag lezen, of hier niet zo goed in zijn, is dit dus een heel prettig boek om te lezen, dit geeft al snel een succeservaring! Aanbevolen vanaf ongeveer 9 jaar.

Persoonlijk vond ik de boeken uit de TikTok serie leuker, omdat deze wat dichter bij de belevingswereld van mijn meiden liggen en ook iets dichter bij de werkelijkheid. In dit boek speelt een groot deel zich juist af in de virtuele wereld. En waar deze werelden elkaar raken blijkt er ineens heel veel in elkaar te vallen. Maar ik kan me voorstellen dat voor kinderen die graag gamen, ‘De game challenge’ juist echt een aanrader is. Ik was heel benieuwd waar het boek heen zou gaan, en was daardoor zo benieuwd dat ik maar verder bleef lezen, en het boek dus razendsnel uit had!

de game challenge

Specificaties ‘De game challenge’

Auteur: Annet Jacobs | Uitgeverij: Witte Leeuw | 9789493236738 | 6 september 2023 | 96 pagina’s | meer informatie bij je lokale boekhandel, of via bol.com

Welk woord of thema spreekt jou aan in een boek? Klik op een woord en ga naar boeken toe in dit thema!

avontuur boekenserie bos culturen dieren diversiteit emoties familie fantasie fantasy filosofie geheimen geschiedenis gevoelens gezondheid graphic novel grappig het leven humor jezelf zijn klassieker kunst liefde maatschappij magie mentale gezondheid milieubewust mindful mysterie natuur oorlog opgroeien politie prentenboek roman school seizoenen spannend sterke vrouw thriller verhalenbundel vriendschap weetjesboek wereld zoekboek

Footer 8 met bol verwijzing
Kelly
Delen is enorm lief

Ik ben Kelly en ben moeder van 2 dochters uit 2011 en 2014. Ik ben getrouwd en woon in Den Bosch, waar ik ben geboren en getogen. Inmiddels ben ik alweer ruim 18 jaar werkzaam in het onderwijs, waar ik juf van de kleuters ben. Dit is iets waar ik elke dag enorm van geniet! Daarnaast ben ik samen met mijn man de trotse eigenaar van Mini & More, een webshop in outlet merkkleding. Deze 2 banen naast elkaar is eigenlijk een meer dan fulltime baan, maar ik vind het echt superleuk om te doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.