Mediakit StoerLeesVoer

Welkom op StoerLeesVoer! Deze blog staat vol met boekenblogs voor iedereen. Een handige mediakit hebben wij op deze pagina zodat onze cijfers meteen goed inzichtelijk zijn. We werken er hard voor met een heel team.

Kijkje achter de schermen

StoerLeesVoer heeft 2 beheerders. Ellen (oprichtster) en Selena werken samen elke dag aan de site en social media, om deze goed draaiende te houden. StoerLeesVoer is ontstaan uit de goedlopende lifestyle blog van Ellen, namelijk Mamascrapelle. Het aanbod van boeken werd zo groot daar dat ze een eigen plekje verdienden. Ook Selena beheerd haar eigen blog met happy vibes, GoodMoodMama. Ellen en Selena worden ondersteund door een heel enthousiast team van bloggers. Hierdoor is ons aanbod mooi divers en hebben wij oprecht boeken voor iedereen!

Doelgroep StoerLeesVoer

Iedereen die van boeken houdt is welkom op StoerLeesVoer. Van jong tot oud, snelle lezers tot meer de tijd neem lezers. Boekenverslinders en boekengroentjes. Iedereen is welkom. Ons hoofddoel is om te laten zien dat er voor iedereen wel een boek is en om de leeszin te motiveren. Ook hebben we de categorie StoerDoenVoer, omdat lezen een lifesyle is! In deze categorie vind je alles wat er nog meer te vinden is in de wereld van boeken en lezen. Denk aan creatieve tips, minibiebs en meer.

2 maanden:

Mediakit: De cijfers van StoerLeesVoer

 1. Bijna 2500 reacties op boekenblogs, reviews en/of win-acties
 2. 2600 volgers op Instagram 
 3. 900 volgers op Facebook 
 4. Ruim 3250 boekrecensies online
 5. Een groot Team van diverse actieve leden
 6. Elke dag vers leesvoer online
 7. Jaarbasis cijfers: 16.000 – 26.000 unieke maandelijkse bezoekers op onze seo proof website
 8. 40.000 maandelijkse kijkers op Pinterest
 9. Samenwerkingen met meer dan 125 uitgevers groot en klein
 10. Ook op Twitter (Ofwel X, maar onze focus ligt hier niet meer)
 11. Een Youtube kanaal met 300 abonnees, 64K views voor populairste video, totaal ca 142K weergaven
 12. Sinds kort ook op TikTok met 350 volgers

Samenwerking

Op deze site delen we boekrecensies en boekgerelateerde blogs. We zijn altijd eerlijk in onze reviews, maar we zien wel het grotere plaatje. Zo kan een boek niet de smaak van een teamlid zijn, maar wel van iemand anders. In onze recensie is dus naast een mening ook ruimte voor het boek zelf zodat onze lezers zelf kunnen bepalen of het verhaal passend is. We maken onze foto’s en video’s zelf en bieden ook themablogs aan. De themablogs zijn verzamelingen van onze reviews en andere passende boeken. Valt een boek binnen een bepaald thema die we kiezen dan wordt deze opnieuw benoemd.

We reviewen eigen gekochte boeken, zelf aangevraagde boeken of aangeboden boeken die we passend vinden. Sommige linkjes kunnen affiliate linkjes zijn, dat houdt in dat wij een kleine commissie ontvangen als jij hier op klikt en iets koopt. Dit is verder niet van invloed op de prijs. Voor ons is dit heel fijn, we betalen alles uit eigen zak en zo ontvangen we een kleine vergoeding waardoor we de site draaiende kunnen houden en win-acties kunnen aanbieden!

Wil je samenwerken? Dat kan natuurlijk, neem contact op voor de mogelijkheden. Wij kijken dan welk teamlid de review zal verzorgen. Mocht je bepaalde wensen hebben dan kan dit besproken worden.

Let op: wij zijn een goedlopende boekenblog en hebben vele boeken klaarliggen voor review. Wij hanteren bepaalde richtlijnen voor een eerlijk verloop. Maar soms wijken wij af om bepaalde redenen die ons vrij staan. Wij staan voor open communicatie dus neem bij vragen altijd contact met ons op!

In de media

Inmiddels zijn we veel te vinden in diverse vormen van media. Hiervan hebben we een mooie aparte blog gemaakt waarin je veel kan terugvinden en met meer uitleg over waarom jouw boek op een goede plek terecht komt hier!

Mediakit: Wilt u iets toe sturen?

Mail even naar ellen@stoerleesvoer.nl of selena@stoerleesvoer.nl dan kijken we naar de mogelijkheden.

* * Let op ik bied geen garantie dat producten en artikelen vernoemd worden op mijn website. Wilt u zekerheid? Neem dan eerst contact met ons op. **

mediakit
Delen is enorm lief