Mediakit StoerLeesVoer

Welkom op StoerLeesVoer! Deze blog staat vol met boeken voor iedereen. Een handige mediakit hebben wij op deze pagina zodat onze cijfers meteen goed inzichtelijk zijn. We werken er hard voor met een heel team.

Kijkje achter de schermen

StoerLeesVoer heeft 2 beheerders. Ellen (oprichtster) en Selena werken samen elke dag aan de site en social media, om deze goed draaiende te houden. StoerLeesVoer is ontstaan uit de goedlopende lifestyle blog van Ellen, Mamascrapelle. Het aanbod van boeken werd zo groot daar dat ze een eigen plekje verdienden. Ook Selena beheerd haar eigen blog met happy vibes, GoodMoodMama. Ellen en Selena worden ondersteund door een heel enthousiast team van bloggers. Hierdoor is ons aanbod mooi divers en hebben wij oprecht boeken voor iedereen!

Doelgroep StoerLeesVoer

Iedereen die van boeken houdt is welkom op StoerLeesVoer. Van jong tot oud, snelle lezers tot meer de tijd neem lezers. Boekenverslinders en boekengroentjes. Iedereen is welkom. Ons hoofddoel is om te laten zien dat er voor iedereen wel een boek is en om de leeszin te motiveren.

2 maanden:

De cijfers van StoerLeesVoer

 1. 1138 reacties op de deelname van de winacties
 2. 1150 volgers op Instagram 
 3. 555 volgers op Facebook 
 4. Ruim 1225 boekrecensies online
 5. Team van 16 leden
 6. Elke dag 2 a 3 blogs online
 7. 10 k unieke bezoekers
 8. 25 k maandelijkse kijkers op Pinterest 
 9. meer dan 70 uitgevers
 10. Ook op Twitter
 11. En sinds kort een eigen Youtube kanaal!

In de media

Inmiddels zijn wel veel te vinden in diverse vormen van media. Hiervan hebben we een mooie aparte blog gemaakt waarin je veel kan terugvinden en met meer uitleg over waarom jouw boek op een goede plek terecht komt hier!

Wilt u iets toe sturen?

Mail even naar ellen@stoerleesvoer.nl of selena@stoerleesvoer.nl dan kijken we welke blogger iets voor u kan betekenen!

* * Let op ik bied geen garantie dat producten en artikelen vernoemd worden op mijn website. Wilt u zekerheid? Neem dan eerst contact met ons op. **

Delen is enorm lief