Team van StoerLeesVoer

Met veel plezier stelt het team van StoerLeesVoer zich hieronder aan je voor! We beginnen met foto’s en korte teksten, in het onderschrift kan je doorklikken naar alle boekenblogs van het desbetreffende teamlid.

Wil je meer weten? Scroll dan naar beneden voor een meer uitgebreide uitleg van iedere boekenblogger.

Actieve teamleden

Niet actieve reviewers

Uitgebreide voorstelronde van teamleden

Elles

Ik ben Elles. Ik heb twee kinderen, een zoon van 11 en een dochter van 6. Voor mijn werk richt ik mij vooral op de samenleving en de verbinding tussen mensen. Sinds kort ook personal coach. In mijn vrije tijd zing ik. Af en toe treed ik ook op voor publiek. Daarnaast ben ik dol op koken. Kijk ook graag in receptenboeken. Ik streef een gezonde levensstijl na, maar mayonaise met frietjes vind ik te lekker om te laten staan. Als kind was ik al dol op lezen en films kijken. Prentenboeken vind ik vaak prachtig door mooie illustraties. Om die reden kijk ik ook graag naar animatie of tekenfilms..

Personal coach

Fantasie is mooi. Dat krijgen we als kind mee en daarmee wordt onze creativiteit aangeboord. Iets wat ik zo mooi vind dat ik het bij mijn kinderen stimuleer. Ik merk dat het dan bij mij ook niet verloren gaat. Verwonderen blijf ik mooi vinden. Ik maak nu een jaar blogteam van StoerLeesVoer en MamaScrapelle. Het is leuk om jullie te laten weten of een boek, film of evenement leuk is. Probeer me dan ook in te leven in wat jullie als lezers zouden willen weten. Daardoor merk ik dat ik het ook leuk vind om te schrijven.

Ik blijf schrijven over kinderboeken, films en evenementen. Daarnaast schrijf ik wekelijks onder de noemer ‘L weet het wel’. Ik heb een druk leven, zoals de meeste mensen. We kunnen elkaar helpen met tips. Daarom zal ik de komende tijd regelmatig een blog schrijven over structuur bieden in een druk leven, zoals snel een gezonde maaltijd maken.

Elles haar boekenblogs vind je hier op een rij

Elias

Ik ben Elias, ik ben 12 jaar en ik vind het leuk om te sporten, te tekenen en blogs te schrijven. Ook vind ik het leuk om mijn eigen strips te maken. Verder houd ik ervan achter een beeldscherm te zitten; om te gamen of om te werken aan werkstukken voor school of het schrijven van blogs. Blogs schrijven vind ik het leukste (na gamen dan natuurlijk ). Ik schrijf voornamelijk blogs over boeken en films. Het leukste aan blogs schrijven vind ik dat je een boek of film al kan lezen/zien voor of net nadat hij is uitgekomen. Ik vind het erg leuk om deel uit te maken van het blogteam van StoerLeesVoer en MamaScrapelle.

Elias zijn boekenblogs vind je hier op een rij

Momenteel is Elias geen actieve boekenblogger voor de website meer. Wel kan je al zijn leuke recensies nog lezen!

Esther

Mijn naam is Esther, 45 jaar, dit jaar 20 jaar getrouwd, moeder van Rosalie 10 jaar en woonachtig in De Lier.

Voordat ik mijn dochter kreeg ben ik altijd fulltime aan het werk geweest en reisde ik heel Nederland rond voor mijn werk. Op dit moment geniet ik van huismoeder zijn en ben ik bezig met de overname van de beddenspeciaalzaak van mijn vader. Verder ben ik al 15 jaar Bodycombat instructeur en motiveer ik wekelijks mensen met mijn lessen op een sportschool in Delft.

We bezoeken regelmatig musea in Nederland met onze dochter omdat zij dit erg leuk vindt. Ook reizen we graag en liefst veel. Jaarlijks gaan we op wintersport met vrienden en proberen wij elk jaar een mooie verre reis te maken. Onze voorkeur gaat vooral uit naar Azië. Ik maak nu een jaar deel uit van het blogteam van StoerLeesVoer en MamaScrapelle.

Esther haar boekenblogs vind je hier op een rij

Momenteel is Esther geen actieve boekenblogger voor de website meer. Wel kan je al haar leuke recensies nog lezen!

Rosalie

Hallo, ik ben Rosalie, ik ben 10 jaar en zit in groep 8. Ik hou van viool spelen, ballet en Tang Soo Do (koreaans karate). In de winter ski ik ook op de skibaan en ik ga elk jaar op wintersport. Verder speel ik graag buiten, hou van spelletjes, knutsel en ik teken heel graag. Ook lees ik veel verschillende boeken en daarom schrijf ik over diverse kinder- en jeugdboeken. Ik hou vooral van grappige, avontuurlijke en spannende boeken, zoals bijvoorbeeld Superjuffie, Harry Potter, Leven van een Loser, Tom de Groot, De Gorgels enz. Ik vind het leuk om te horen of jullie mijn blogs leuk vinden en vind het leuk om deel uit te maken van het blogteam van StoerLeesVoer en MamaScrapelle.

Rosalie haar boekenblogs vind je hier op een rij

Momenteel is Rosalie geen actieve boekenblogger voor de website meer. Wel kan je al haar leuke recensies nog lezen!

Tanja

blogteam van StoerLeesVoer

Ik, Tanja, maak al een tijdje deel uit van het blogteam van StoerLeesVoer en MamaScrapelle. Mijn belangstelling gaat onder andere uit naar jeugdliteratuur, theater, musea en boeken voor volwassenen. Als historicus ben ik met name geïnteresseerd in boeken die op wat voor manier verhalen over geschiedenis, maar voor een mooie roman of biografie ben ik ook wel te porren. Die gaan vooral mee op vakantie, want door het jaar heen ben ik een te druk baasje om veel te lezen. Daarnaast heb ik mijn eigen boek geschreven, Ontij!.

Als er niet wordt gelezen of gewerkt ga ik graag naar het theater. Niet alleen om zelf een potje toneel te spelen in de oudste toneelvereniging van Delft, maar ook om, samen met mijn lief, theater te zien. Dat kan in het Microtheater, maar ook steeds vaker in Rotterdam of in de Veste. Ook van het Fringe Festival in Delft pikken we ieder jaar wel een paar voorstellingen mee.

Het Prinsenhof hier in Delft bezoek ik regelmatig omdat ze van die gevarieerde tentoonstellingen hebben en ook musea in (vooral) Rotterdam en Amsterdam bezoek ik graag. Ik bekijk dan vooral tentoonstellingen die een historisch of kunsthistorisch karakter hebben, maar ik laat me graag verrassen door kunst die ik niet helemaal of helemaal niet begrijp.

Historicus

Naast proberen aan te tonen dat historici niet allemaal morsige mannetjes zijn die heel betweterig vertellen hoe de wereld in elkaar zit doe ik ook andere dingen. Naast het rondscharrelen in theaters en musea bedoel ik. Mijn lief en ik zijn namelijk ook ouders van twee dochters van vijf en zeven jaar oud.

Zij komen zo langzamerhand in de fase van beginnend lezer kun je lezen. Er wordt in hun boekenkastjes steeds meer plaats ingeruimd voor boeken die ze zelf kunnen lezen en bekijken. Zo staan de AVI-boekjes naast de voorleesboeken en prentenboeken waar ze ook nog steeds graag in kijken. Naast het verkennen van die wereld vol letters, zijn het ook gewoon twee kinderen die zwemles krijgen, het leuk vinden om met mama te koken of bakken, buitenspelen en knutselen.

Over dit alles schrijf ik zo af en toe voor MamaScrapelle en StoerLeesVoer.

Tanja haar boekenblogs vind je hier op een rij

Selena – (mede-eigenaar) blogteam van StoerLeesVoer

blogteam van StoerLeesVoer

Hoi, ik ben Selena en geboren in het meest belezen jaar wat er bestaat in de boekenwereld. Mijn oudste dochter is geboren in 2014 en mijn jongste dochter in 2019. Beide in februari, dus dit is een gezellige feestmaand in ons huis. Samen met Ellen ben ik mede-eigenaar van StoerLeesVoer.

Met de geboorte van Abygail is ook mijn website en blog geboren, Good Mood Mama genaamd. Hier deel ik graag happy vibes voor een good mood. Ik noem mezelf een bewuste mama. Bewust omdat ik soms juist wel voor iets kies, of juist niet. Duurzaam en groen is mooi, maar een goede guilty pleasure is lekker op zijn tijd. Ik zoek dan ook de balans in alles. En geniet intens van smaakfeestjes, heerlijkheden en mooie dingen.

Pedagogisch professional

De term pedagogisch professional vind ik passender voor mijn werkervaring op de BSO en KDV. Als pedagogisch medewerkers bezitten wij namelijk veel kennis en ervaring. Er wordt eigen initiatief verwacht en we zijn constant in ontwikkeling met onze kennis en kunde. Ik ben dan ook voorstander om de term medewerker te vervangen voor professional.

Een opleiding voor kindercoach ben ik gestart maar dit staat nu even op een lager vuurtje. Op het moment zit ik in een re-integratie traject en ben ik aan het ontdekken of ik mijn huidige werk blijf doen of dat ik een andere weg ga inslaan. Mijn kennis en passie in het werken met kinderen is wel iets wat voor me spreekt. Maar tegelijk heb ik ook een grote interesse voor social media, content maken in woord en beeld, schrijven, digitale marketing, fotografie, pr en het mooiste is om dit alles samen laten komen.

Naast mijn blog en werk heb ik 1001 interesses. En wat fijn is het dat dit allemaal samenkomt op Good Mood Mama, Mamascrapelle en StoerLeesVoer. Ik ben mede-eigenaar van StoerLeesVoer en ik breng mijn enthousiasme en energie graag over hier. Lezen is zo belangrijk, leuk, noodzakelijk, mooi en inspirerend. Voor jong en oud. Als ik kan helpen met het enthousiasme aanwakkeren, of mijn steentje kan bijdragen om een passend boek vinden, dan is mijn missie geslaagd. En tegelijk zorg ik dat jullie ons goed kunnen vinden op het internet. Win – win.

Ik ben een trotse boekennerd!

Selena haar boekenblogs vind je hier op een rij

Kelly

gastblogger Kelly

Ik ben Kelly en heb 2 twee dochters van 6 en 8 jaar. Ik ben getrouwd en woon in Den Bosch, waar ik ben geboren en getogen.
Inmiddels ben ik alweer 15 jaar werkzaam in het onderwijs. Sinds dit jaar heb ik voor het eerst een kleutergroep. Dit is iets wat ik vanaf mijn afstuderen al heel graag wilde! En super leuk om dat mee te nemen in mijn ervaringen in het blogteam van StoerLeesVoer en MamaScrapelle.
Daarnaast ben ik samen met mijn man de trotse eigenaar van Mini & More, een webshop in outlet merkkleding. Deze 2 banen naast elkaar is eigenlijk een meer dan fulltime baan, maar ik vind het echt superleuk om te doen!

Juf

Natuurlijk ben ik als juf gek op kinderboeken. We lezen hier in huis veel voor en hebben inmiddels een uitpuilende boekenkast. Natuurlijk met heel veel prentenboeken (die kun je als juf nooit genoeg hebben), maar ook zoekboeken vinden we erg leuk. Nu mijn dochters wat ouder worden, vind ik het ook geweldig om de boeken die ik vroeger als kind met veel plezier heb gelezen, nu opnieuw samen met ze te beleven.

Als gezin doen we het liefst zoveel mogelijk leuke dingen met elkaar: spelletjes, knutselen, spelen, uitstapjes, films, uit eten gaan en weekendjes weg. Naast een uitpuilende boekenkast hebben we dus ook een uitpuilende spelletjes- en knutselkast.
We hebben een abonnement op de Efteling, en gaan daar dus na schooltijd regelmatig ‘even’ langs. Maar ook in andere pretparken en dierentuinen zijn we graag te vinden!

Ik houd ervan om leuke koopjes te scoren, dus heb altijd een goed gevulde voorraadkast en kan erg genieten van leuke aanbiedingen of speciale kortingssites of apps.
Met veel plezier ga ik als gastblogger aan de slag voor Mamascrapelle. Het zou dus heel goed kunnen dat ik bovenstaande interesses in blogs kan gaan verwerken!

Kelly haar boekenblogs vind je hier op een rij

Joyce

HI, Ik ben Joyce en moeder van twee schatten van kinderen. Mijn zoon is geboren in 2014 en mijn dochter hebben we in 2017 mogen verwelkomen. Onze zoon is hoogsensitief en heeft extreme faalangst. Dankzij hem ben ik nu een expert op dat gebied ik heb hier al verschillende dingen over mogen delen als lid van het blogteam van StoerLeesVoer en MamaScrapelle.

Als juf op de basisschool maak ik van alles mee. Van kleuters tot groep 8, ik heb ze allemaal gehad. Ik vind het heerlijk om naar mijn werk te gaan en verveel mij geen dag.

Color Guard

Naast mijn werk heb ik mijn eigen color guard groepen. Met Trinity heb ik van januari tot en met maart wedstrijden door heel Nederland. Laatst zijn we nog gepromoveerd en is de kans om Nederlands kampioen te worden groot.

Met Showband ’75 treed ik in binnen- en buitenland op. Als Drummajor vertel ik wat ze moeten doen en ben ik de dirigent. Wij zijn een graag geziene gast tijdens taptoes. Bij taptoe Zoetermeer komen we al jaren. In februari gaan we altijd naar Duitsland om mee te lopen met carnaval.

Verder ben ik dol op lezen. Ik verslind echt boeken, maar kan ook blij worden van een tijdschrift. Mijn kinderen lees ik dan ook elke dag voor. Ook vinden we het als gezin heel fijn om samen lekker weg te gaan. We hebben al behoorlijk wat pretparken, musea en zwembaden gezien! Hierover bloggen doe ik dan ook graag. En soms zal ik een blog schrijven over alles wat ik mee maak als juf.

Sinds april 2020 ben ik expert op een ander gebied, namelijk borstkanker. Om dit allemaal ter verwerken, mensen te inspireren, te bemoedigen en op de hoogte te houden ben ik mijn eigen website begonnen. Op is mijn strijd tegen borstkanker te volgen. Deze ervaring gebruik ik ook voor mijn blogs op mamascrapelle. Ik ben toch anders naar het leven gaan kijken. Geniet van elk moment en elke dag. Het leven is te mooi om niet te genieten.

Joyce haar boekenblogs vind je hier op een rij

Chantal

blogteam van StoerLeesVoer

Mijn naam is Chantal en ben gelukkig getrouwd met Martin. Samen hebben wij een dochter genaamd Nora. Met onze poes Luna erbij vormen wij een gezinnetje en wonen we in Tilburg. Ik vind het erg leuk om sinds kort deel uit te maken van het blogteam van StoerLeesVoer en MamaScrapelle.

Lezen is mijn grootste hobby en ik kan me helemaal verliezen in een goed boek. Ik heb al ontelbare boeken versleten! De liefde voor lezen heb ik van mijn moeder en daar ben ik haar heel dankbaar voor.
Lezen is voor mij onwijs belangrijk in de opvoeding van Nora; samen lezen we elke dag wel een boek. Nu zijn dat vooral prentenboeken en benoemen we alles wat we zien. Ik kan niet wachten totdat ze wat ouder is en we samen naar de prachtige bibliotheek in Tilburg kunnen en ik deze liefde voor lezen aan haar door kan geven.

Kinderopvang en BSO

Ik ben ruim tien jaar werkzaam geweest in de kinderopvang waar ik 4 middagen per week op een BSO groep werkte met kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Samen lazen, speelden en knutselden we wat af. Nu ben ik werkzaam in het basisonderwijs waar ik met groot plezier werk aan de ontwikkeling van kinderen op zowel cognitief vlak als sociaal emotioneel.

In mijn vrije tijd ben ik graag samen met mijn familie en geniet ik optimaal van mijn gezin. Tijd is kostbaar en probeer ik iedere dag mijn ontspanning te vinden in het lezen van een boek of het kijken van een serie of film. Ik knutsel ook graag met mijn dochter en vooral met speciale gelegenheden pakken we uit.

Chantal haar boekenblogs vind je hier op een rij

Kimberly

Ik ben Kimberly en ik ben 19 jaar oud. Ik volg een studie tot secretaresse en daarnaast heb ik mijn eigen webshop. Mijn hobby’s zijn: lezen, fotograferen en wandelen met onze Chihuahua.

Ik lees voornamelijk young adults, new adults en romans. Ook houd ik heel erg van boeken met dieren en gedichtenbundels. Ik ben heel erg enthousiast over nieuwe boeken, maar ik kan ook intens genieten van het herlezen van boeken.

Kimberly haar boekenblogs vind je hier bij elkaar

Momenteel is Kimberly geen actieve boekenblogger voor de website meer. Wel kan je al haar fijne recensies nog lezen!

Mandy

Altijd al ben ik van de boeken geweest en ging ik graag naar de bieb om de boeken altijd uit te lezen en op tijd terug te brengen. Met lezen kwam ik uit mijn eigen hoofd en werd mijn wereld groter, terwijl ik tegelijkertijd de buitenwereld vol prikkels even buiten sloot. Ik vond het wel lastig om er een mening over te vormen, maar dat lukt tegenwoordig gelukkig wel. 

Vroeger kon ik mezelf niet zo goed uitdrukken. Ik was heel introvert. Gelukkig had ik mijn dagboeken en kon ik wat gedachten van mezelf kwijt op papier. Uiteindelijk ben ik zelfs gaan bloggen omdat ik openheid over psychische problemen belangrijk vind. Ik heb veel therapie gehad voor angst, dwangmatigheid en depressie. De schaamte en het zwijgen daarover maakte het erger. 

Inmiddels heb ik een autismediagnose, wat veel in mijn leven verklaart. Daar schrijf ik over, omdat ik anderen de woorden wil geven die ik zelf al veel eerder had willen hebben. Zonder taal geen (h)erkenning. Zonder (h)erkenning geen acceptatie, begrip en verbondenheid. Gelukkig voel ik me nu verbonden met anderen. 

Mijn lieve chihuahua Josje helpt daarbij. Zij is een verbindende factor en brengt liefde en humor. Over haar houd ik ook een blog bij, want ze leert en geeft me zo veel. Ik droom ervan om nog eens een boek te schrijven over haar. 

Naast dat ik veel lees en schrijf, werk ik als communicatiemedewerker bij Centrum FAMEUS; centrum voor herstel en ervaringsdeskundigheid. Ik houd me o.a. bezig met social media en de website en geef gastlessen over herstel en persoonlijke ontwikkeling. 

Ik ben verder geinteresseerd in psychologie en heb ook mijn bachelor gehaald bij Tilburg University. Uiteindelijk bleek de wetenschap qua werkveld niet genoeg bij mij te passen, dus heb ik mijn master niet afgemaakt. Maar boeken over psychologie blijf ik verslinden! 

Mandy haar boekenblogs vind je allemaal bij elkaar via deze link

Meer lezen?

Lianne

Mijn naam is Lianne en ik ben 40 jaar oud. Ik ben moeder van 3 hele lieve jongens, die graag actief bezig zijn en een hele brede interesse hebben. En ook wat aan de (hoog)gevoelige kant zijn, dus dat maakt de opvoeding soms behoorlijk uitdagend. Maar ook heel bijzonder en fijn om ze daarin te kunnen begeleiden.  Ik ben opgeleid als orthopedagoog en heb lange tijd in de jeugdhulpverlening gewerkt. Sinds juni 2020 heb ik mijn baan opgezegd. Mijn werk is altijd ontzettend waardevol geweest en heeft me veel gebracht, maar toch heb ik besloten dat ik een switch wil maken. Ook gericht op kinderen en hun ontwikkeling, maar dan op een andere manier.

Schrijven heb ik altijd leuk gevonden. Tot nu toe vooral in de vorm van analyses over kinderen en hun soms hele complexe of verdrietige situatie. Maar het is ook leuk om over minder zware onderwerpen te schrijven. Kinderboeken, maar ook uitstapjes, opvoeding, lifestyle en gezondheid. En dat gecombineerd met een beetje kennis over kinderen in verschillende ontwikkelingsfases, en met verschillende vraagstukken die in zo’n fase kunnen spelen.

Guilty Pleasures…

Mijn eigen hobby’s en bezigheden; ik hou van yoga, lezen, inrichting, fotografie en strandwandelingen. Guilty Pleasures: het Britse koningshuis, Britse series en Britse humor. Motorrijden en een tattoo staan nog op de bucketlist, naast een mooie verre reis met het gezin. Groot fan van mindfulness en duurzaamheid, maar het blijft een zoektocht hoe dit toe te passen in een druk gezinsleven.

Ook al heb ik er lang genoeg voor gestudeerd, ook ik zit af en toe (letterlijk) met mijn handen in het haar mijzelf af te vragen hoe ik de dag doorkom, of wat ik moet met jongens die Enzo Knol en Fortnite toch echt veel interessanter vinden dan lezen of uitstapjes.

Dus ik lees en onderzoek graag alles wat met deze uitdagingen te maken heeft, en deel dit graag met de lezers op StoerLeesVoer!

Lianne haar boekenblogs vind je allemaal via deze link

Anouk

anouk

Ik ben Anouk. Samen met mijn toffe zoon Mels (2010) woon ik in Zwolle. Ik werk als manager in de gehandicaptenzorg/jeugdzorg.

Ik hou enorm van lezen en schrijven, dus een site als StoerLeesVoer vind ik erg leuk. Ik lees alles wat los en vast zit, en de ereader is mijn beste vriend. Ik lees ook gewoon papierenboeken, maar de ereader is goedkoper lezen en natuurlijk ook makkelijker om mee te nemen. Bijvoorbeeld als we op reis gaan. Ook daar schrijf ik graag blogs over, voor mamascrapelle.

Daarnaast schrijf ik mee aan het lokale nieuws in de wijk. Soms komt hobby en werk samen, want dan mag ik mensen interviewen voor een ouderenzorg organisatie. Ik spreek dan clienten, vrijwilligers of medewerkers en schrijf dan artikelen voor de nieuwsbrief of een magazine.

Naast het schrijven en boeken verslinden probeer ik natuurlijk ook nog een beetje sportief te doen: sindskort padel, af en toe hardlopen en veel wandelen.

Anouk haar boekenblogs lees je via deze link

Emy

emy

Mijn naam is Emy; ik ben een 40-jarige enthousiaste krullenbol uit Nijmegen met liefde voor lezen, schrijven en boeken. Veel boeken! Wat een geluk dat ik deze passie met mede “boekengekkies” mag delen als vaste blogger voor StoerLeesVoer. Als kind las ik alles wat in mijn buurt kwam. In mijn rapport stond zelfs dat ik tijdens de vakanties ook moest spelen. Tja, ik was liever in de wereld van Matilda, Pippi Langkous en Ronja de Roversdochter. Dat is niet meer veranderd. Nog steeds heb ik een grote liefde voor fictie en fantasy, maar ook voor een heleboel andere genres. Historische romans, thrillers, boeken op het gebied van mindfulness en spiritualiteit (“spiri wiri”), noem maar op. Ik ben een echte boekenkliko dus! Via mijn blogs hoop ik je dat ik je kan laten kennismaken met een grote verscheidenheid aan toffe boeken. 

Het lezen van boeken zorgt ervoor dat je hersenpan geprikkeld blijft; je creativiteit wordt gestimuleerd en je blijft je ontwikkelen. Leren en jezelf blijven ontwikkelen spelen een grote rol in mijn leven. Als medewerker van het Leerhuis van het Rijnstate Ziekenhuis zorg ik ervoor met 2 collega’s dat alle trainingen, (online) cursussen, introductiedagen, congressen en symposia in goede banen worden geleid. 

Ben ik niet aan het werk, dan ben ik waarschijnlijk op zoek naar vintage muziek (vinyl) en tweedehands boekenparels samen met mijn man Tim. Had ik al verteld dat ik een zwak heb voor mini biebs? De mini biebs die ik heb gevonden, zet ik op mijn bookstagram @eemleestenschrijft. Heb je tips om een mini bieb te bezoeken, laat het gerust weten! Mijn grote droom is om een boek te schrijven; een spannend verhaal met een magisch randje. Maar daar heb ik tot nu toe de rust nog niet voor gevonden. Maar wie weet, ooit een review op Stoer Leesvoer van mijn boek.

Emy haar boekenblogs vind je allemaal terug via deze link

Linda nieuwste boekenblogger bij StoerLeesVoer

Linda

Mijn naam is Linda (37) en alles in mijn leven is verbonden met kinderboeken. Ik ben getrouwd met een hogeschooldocent taal en ben moeder van 3 kinderen in de basisschoolleeftijd. Ik werk als directeur op een basisschool en daar mag ik elke ochtend een half uur lezen om, samen met de kinderen, mijn team en onze schoolhond, de dag fijn te beginnen.

Op mijn basisschool werken we zonder leesmethode en doen we alles vanuit kinderboeken/literatuur. Ik ben in de geweldige positie dat ik met mijn team jaarlijks veel kinderboeken mag uitzoeken en mag lezen. Dit doen we door elke dag voor te lezen, elke dag een half uur samen te lezen (dan gaat ook onze telefoon op een speciaal leesbericht) en samen met onze schoolhond Joep!
Naast directeur werk ik ook 1 dag als orthopedagoog binnen onze stichting. Mijn man werkt als taaldocent op de pabo, dus ik ben omringd met kinderboeken.

In mijn vrije tijd yoga ik veel, lees en dans ik graag.

Ik praat graag over boeken en ik neem jullie graag mee in mijn leesbelevenissen!

Linda haar boekenblogs vind je allemaal terug via deze link

Ellen ( mede-eigenaar )

ellen

Hoi ik ben Ellen, oprichtster van StoerLeesVoer en ook eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben altijd al dol op boeken geweest. Als gastouder als ik heel veel boeken voor en vond ik het leuk om voor elk thema heel veel boeken te huren in de bibliotheek. Toen ik begon met bloggen begon ik met langzaam wat recensie aanvragen te doen en dat liep uiteindelijk nogal wat aan de hand. Inmiddels zijn we op het punt dat we 2 blogs per dag kunnen inplannen en dat vind ik heel stoer!

Ik werk 3 dagen per week op de leukste Montessorischool van Den Haag. Ik ben mama van een lieve temperamentvolle meid uit 2013 die sinds kort ook het lezersgen heeft ontdekt.

Naast studieboeken en samen met mijn dochter boeken lezen, kom ik nog niet echt toe aan boeken voor mezelf.. maar dat gaat helemaal goed komen en dan hoop ik veel SF te kunnen gaan lezen, mijn favoriete genre.

Ellen haar boekenblogs vind je hier op een rij

Plek voor gastbloggers

We hebben atijd wel een plekje voor gastbloggers om het blogteam van StoerLeesVoer aan te vullen! Misschien mist jouw favoriete boek? Of wil je vaker boeken reviewen? Er is plek voor leesgroentjes en doorgewinterde boekverslinders. We willen graag een mooi en divers aanbod op onze boekenblog dus wil je daaraan bijdragen mail dan je motivatie naar selena@stoerleesvoer.nl

in de media
Delen is enorm lief