Welkom op StoerLeesVoer

Hoi! Wat leuk dat je hier een kijkje komt nemen! StoerLeesVoer is pas net online, maar toch al heel erg gevuld met een database vol met boekenreviews. Dat komt omdat voorheen alle boekenblogs op de website van MamaScrapelle stonden. Maar door het steeds meer krijgen van boeken en het steeds drukker worden met de boekenblogs heb ik besloten om er een tweede website bij te nemen. Welkom op StoerLeesVoer

Welkom op StoerLeesVoer boeken voor iedereen

Welkom op StoerLeesVoer

Dat is een voordeel, want op deze manier zijn de boeken voor iedereen. Waar de doelgroep van MamaScrapelle de eerste jaren voor kinderen 0-6 was en nu van 0 – 12 jaar bood dat nog te weinig ruimte voor boeken voor tieners, young adult en volwassenen. Daar komt nu verandering in.

Alle boeken zijn onderverdeeld in categorieën. Denk aan leeftijd, maar ook aan Uitgeverij. Handig als je een favoriet hebt en wil kijken welke boeken er nog meer zijn uitgebracht.

Gastbloggers

Het zelfde team gastbloggers van MamaScrapelle is hier ook Welkom op StoerLeesVoer. Het blogteam stelt zich hier aan je voor. Wie weet ben jij wel net als Selena dol op Young Adult, of net als Tanja dol op geschiedenis.

Juli is feestmaand

Om te vieren dat StoerLeesVoer live is gegaan vieren we dit groots in de maand juli. 1 juli gaan we namelijk officieel live!

We heten je dan ook Welkom op StoerLeesVoer om elke dag kans te maken om een boek te winnen! Neem dus vooral een kijkje op de blog en zoek de boeken die je graag zou willen winnen!

Vergeet niet om StoerLeesVoer te volgen op Instagram en Facebook want we willen natuurlijk zoveel mogelijk nieuwe volgers.

Welkom op StoerLeesVoer en veel plezier met de boekenblogs!

ps. We zijn nog op zoek naar gastbloggers in de leeftijd tiener en volwassene. Dus hou jij van boeken lezen en kun je ook leuk schrijven? Interesse mail dan naar ellen@stoerleesvoer.nl

Latest posts by ellen (see all)
Delen is enorm lief

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben behoorlijk creatief en dol op prentenboeken en op stap gaan met mijn man en 6 jarige dochter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.