Verstoppertje met Woezel en Pip, een geluidenboek

Heb jij thuis een grote Woezel en Pip fan? Dan vinden ze dit boek, verstoppertje met Woezel en Pip, vol leuke geluiden waarschijnlijk echt helemaal geweldig! Hier is het een groot succes in elk geval. 

Verstoppertje met Woezel en Pip

In dit grote boek spelen alle vriendjes uit de tovertuin samen tikkertje. Ook vriendje Charlie is van de partij. Als Molletje moe wordt is het tijd voor een ander spelletje. Ze kiezen voor verstoppertje, maar een probleem. Ze willen allemaal verstoppen gelukkig komt de Wijze Varen helpen. Hij zal wel aftellen, de vriendjes stuiven weg op zoek naar een goede verstopplek. Verstoppertje met Woezel en Pip, Buurpoes, Molletje en Charlie was nog nooit zo leuk geweest!

Vreemde geluiden

Molletje duikt meteen zijn holletje in en Woezel duikt er achteraan. Net als de Wijze Varen wil ontdekken wie er in het holletje zit hoor Wijze Varen een vreemd geluid. Pip zit namelijk achter de struiken verstopt en is het aan niezen, maar net als de Wijze Varen wil kijken wie er staat te niezen achter het struikje hoort hij weer een vreemd geluid in verstoppertje met Woezel en Pip.

Het vreemde geluid lijkt achter de boom te zitten, hij denkt de staart van Buurpoes te zien, maar schrikt van Uiltje die uit de boom vliegt. Dan hoort hij weer het vreemde geluid, hij loopt naar een boomstam, daar zit Charlie die uit enthousiasme steeds zijn hoofd stoot. Hij rent net op tijd weg!

Hulp van Vlindertje

De Wijze Varen is behoorlijk moe maar gelukkig komt Vlindertje er aan gefladderd. Vlindertje neemt hem mee naar Tante Perenboom. De Wijze Varen vertelt alles aan Tante Perenboom, van de vreemde geluiden en dat hij niemand kan vinden. Gelukkig heeft Tante een verrassing voor hem en alle vriendjes springen achter haar vandaan. De vriendjes vertellen waar ze allemaal verstopt zaten en ze moeten er smakelijk om lachen samen in verstoppertje met Woezel en Pip.

Dan is het tijd voor taart! Ze rennen er allemaal naar toe, maar Charlie is niet zo heel handig en springt er bovenop!

perenboom

Geluidenboek

Verstoppertje met Woezel en Pip wordt begeleidt met  zes vrolijke geluiden die in de loop van het verhaal steeds aangeduid zijn met plaatjes. De kinderen kunnen de knoppen gemakkelijk in drukken dus het is echt een leuk interactief voorleesboek. Vanaf ongeveer 18 maanden! De pagina’s zijn van stevig karton en de letters zijn lekker groot zodat je ook van een afstandje goed kan voorlezen terwijl je kind druk op de geluidknoppen drukt.

Hier vinden de kinderen het vooral leuk dat vriendje Charlie van de Sloddervos er ook in zit.

Specificaties verstoppertje met Woezel en Pip

Auteur: Guusje Nederhorst | Uitgeverij:  Leopold | 9789025871420 | november 2016 | 10 pagina’s | helaas niet meer beschikbaar

Of een fijn knisperboekje van Woezel en Pip

Welk woord of thema spreekt jou aan in een boek? Klik op een woord en ga naar boeken toe in dit thema!

avontuur boekenserie bos culturen dieren diversiteit emoties familie fantasie fantasy filosofie geheimen geschiedenis gevoelens gezondheid graphic novel grappig het leven humor jezelf zijn klassieker kunst liefde maatschappij magie mentale gezondheid mindful mysterie natuur oorlog opgroeien politie prentenboek roman school seizoenen spannend sprookjes sterke vrouw thriller verhalenbundel vriendschap weetjesboek wereld zoekboek

Verstoppertje met Woezel en Pip
Footer5
ellen
Delen is enorm lief

Hoi Ik ben Ellen mede - eigenaar van StoerLeesVoer. Ik ben dol op de geur van boeken. Prentenboeken voor de klas en fantasy voor mezelf en alles daar tussenin. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Daarnaast heb ik ook nog een lifestyleblog www.mamascrapelle.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.