Fien en Milo samen op stap – Pauline Oud, een collectie van 3 verhalen

Ken jij de vrolijke figuurtjes Fien en Milo van Pauline Oud al? Samen beleven zij grote avonturen en gaan zij net als mijn dochter graag op stap! In dit boek Fien en Milo samen op stap zijn 3 eerdere boeken ( Naar het park, Naar de dierentuin, Aan zee) gebundeld met een nieuw verhaal Naar de Kinderboerderij. Lees je mee?

Fien en Milo samen op stap

Fien en Milo Samen op stap

Fien en Milo gaan samen op stap.

Naar de kinderboerderij:

Hun tocht begint bij de Kinderboerderij. Op de kinderboerderij Ze zien een koe met een kalfje, Fien geeft ze lekker gras. Ook het konijntje lust wel wat lekkers en Milo geeft ze een lekkere wortel. De kip geeft Fien en Milo een mandje vol met eitjes! Het varken wil ook wat eten. Milo geeft een appel. Het paard krijgt hooi van Fien.

Elke pagina eindigt met Mm, lekker! Eet maar gauw! Heel erg leuk voor jonge kinderen die graag mee willen lezen 🙂

Aan zee

Nu gaan Fien en Milo samen op stap naar Zee. Fien trekt haar zwempak aan en Milo zijn zwembroek. Allebei een petje op voor de zon en natuurlijk insmeren met zonnebrandcrème! Ze trekken hun zwembandjes en zwemmen in de zee. Na het zwemmen drogen ze zich af met een grote zachte handdoek en gaan met het zand spelen.

En natuurlijk eten ze ook een lekker ijsje!

In de dierentuin

Fien en Milo gaan samen naar de Dierentuin. Twee olifanten geven elkaar een kusje dat is lief! Ze zien ook twee giraffen met een lange nek. Bij de ijsberen is een baby-ijsbeer zo lief. De apen eten graag bananen, net als Fien en Milo. Er zijn heel veel pinguïns die samen lopen in de rij. Dat was een leuke dag!

Fien en Milo samen op stap naar het park

Als laatste gaan Fien en Milo samen op stap naar het park. Voordat ze weggaan trekken ze eerst hun jas en laarzen aan. Ze nemen een schepje en een emmertje mee, want in het park staat een grote zandbak. Er loopt een klein eendje helemaal alleen, in de vijver zijn de vriendjes van het eendje. Dag park, dag eendjes, tot de volgende keer!

Fien en Milo samen op stap

Een heel leuk boek om mee te nemen als je op vakantie gaat en veel uitstapjes gaat ondernemen met de kinderen. Het is een klein formaat boek met iets stevige bladzijden.

Pauline Oud illustreert en schrijft op een prettige manier met kleine stukjes tekst en vrolijke tekeningen, waardoor de kleinste kinderen het al leuk vinden om uit voorgelezen te worden. Voor kindjes vanaf 12 maanden een goede aanvulling voor de boekenkast en in de koffer om samen mee op stap te gaan!

Specificaties

Auteur: Pauline Oud | Uitgeverij: Clavis | 9789044828160 | december 2016 | 58 pagina’s| Meer informatie vind je hier of bij je lokale boekhandel

Welk woord of thema spreekt jou aan in een boek? Klik op een woord en ga naar boeken toe in dit thema!

avontuur boekenserie bos culturen dieren diversiteit emoties familie fantasie fantasy filosofie geheimen geschiedenis gevoelens gezondheid graphic novel grappig het leven humor jezelf zijn klassieker kunst liefde maatschappij magie mentale gezondheid mindful mysterie natuur oorlog opgroeien politie prentenboek roman school seizoenen spannend sprookjes sterke vrouw thriller verhalenbundel vriendschap weetjesboek wereld zoekboek

hoofd Fien en Milo samen op stap
Footer5
ellen
Delen is enorm lief

Hoi Ik ben Ellen mede - eigenaar van StoerLeesVoer. Ik ben dol op de geur van boeken. Prentenboeken voor de klas en fantasy voor mezelf en alles daar tussenin. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Daarnaast heb ik ook nog een lifestyleblog www.mamascrapelle.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.