Fien en Milo samen op stap – Pauline Oud, een collectie van 3 verhalen

Ken jij de vrolijke figuurtjes Fien en Milo van Pauline Oud al? Samen beleven zij grote avonturen en gaan zij net als mijn dochter graag op stap! In dit boek Fien en Milo samen op stap zijn 3 eerdere boeken ( Naar het park, Naar de dierentuin, Aan zee) gebundeld met een nieuw verhaal Naar de Kinderboerderij. Lees je mee?

Fien en Milo Samen op stap

Fien en Milo samen op stap

Fien en Milo gaan samen op stap.

Naar de kinderboerderij:

naar de kinderboerderij

Hun tocht begint bij de Kinderboerderij. Op de kinderboerderij Ze zien een koe met een kalfje, Fien geeft ze lekker gras. Ook het konijntje lust wel wat lekkers en Milo geeft ze een lekkere wortel. De kip geeft Fien en Milo een mandje vol met eitjes! Het varken wil ook wat eten. Milo geeft een appel. Het paard krijgt hooi van Fien.

Fien en Milo samen op stap

Elke pagina eindigt met Mm, lekker! Eet maar gauw! Heel erg leuk voor jonge kinderen die graag mee willen lezen 🙂

Aan zee

aan zee

Nu gaan Fien en Milo samen op stap naar Zee. Fien trekt haar zwempak aan en Milo zijn zwembroek. Allebei een petje op voor de zon en natuurlijk insmeren met zonnebrandcrème! Ze trekken hun zwembandjes en zwemmen in de zee. Na het zwemmen drogen ze zich af met een grote zachte handdoek en gaan met het zand spelen.

Fien en Milo samen op stap

En natuurlijk eten ze ook een lekker ijsje!

In de dierentuin

in de dierentuin

Fien en Milo gaan samen naar de Dierentuin. Twee olifanten geven elkaar een kusje dat is lief! Ze zien ook twee giraffen met een lange nek. Bij de ijsberen is een baby-ijsbeer zo lief. De apen eten graag bananen, net als Fien en Milo. Er zijn heel veel pinguïns die samen lopen in de rij. Dat was een leuke dag!

Fien en Milo samen op stap

Fien en Milo samen op stap naar het park

naar het park

Als laatste gaan Fien en Milo samen op stap naar het park. Voordat ze weggaan trekken ze eerst hun jas en laarzen aan. Ze nemen een schepje en een emmertje mee, want in het park staat een grote zandbak. Er loopt een klein eendje helemaal alleen, in de vijver zijn de vriendjes van het eendje. Dag park, dag eendjes, tot de volgende keer!

Fien en Milo samen op stap

Fien en Milo samen op stap

Een heel leuk boek om mee te nemen als je op vakantie gaat en veel uitstapjes gaat ondernemen met de kinderen. Het is een klein formaat boek met iets stevige bladzijden.

Pauline Oud illustreert en schrijft op een prettige manier met kleine stukjes tekst en vrolijke tekeningen, waardoor de kleinste kinderen het al leuk vinden om uit voorgelezen te worden. Voor kindjes vanaf 12 maanden een goede aanvulling voor de boekenkast en in de koffer om samen mee op stap te gaan!

Specificaties

Auteur: Pauline Oud | Uitgeverij: Clavis | 9789044828160 | december 2016 | 58 pagina’s| Meer informatie vind je hier

Delen is enorm lief

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van StoerLeesVoer. Ik ben behoorlijk creatief en dol op prentenboeken en op stap gaan met mijn man en 7 jarige dochter!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.