Mijn schooljaren invulboek van Pauline Oud

Ik heb voor onze dochter de complete serie dagboeken/ invulboeken van Pauline Oud. Nu ze 3,5 jaar is en bijna naar school gaat hoort daar natuurlijk ook Mijn schooljaren bij van Pauline Oud.

Mijn schooljaren invulboek Pauline Oud
Mijn schooljaren invulboek Pauline Oud

Kan stiekem niet wachten tot ik deze pagina van Mijn schooljaren in kan vullen! Er is ruimte voor heel veel eerste keren. Zonder zijwieltjes fietsen, naar zwemles gaan, alleen buiten spelen, op kamp gaan, op de eigen fiets naar school gaan, alleen een boodschapje doen, mijn eerste boek gelezen, mijn eigen boterhammen gesmeert en wanneer je kind voor het eerst zijn schoenveters heeft gestrikt.

Dit boek is voor 4 tot 12 jaar en je kunt hier van alles in kwijt. Schoolreisjes en uitstapjes, pasfoto’s, wanneer het gebit gewisseld wordt en nog veel meer. Achterin staan zelfs extra pagina’s om verhaaltjes te schrijven om echt niet te vergeten.

Mamablogger dag bloghop
Pauline Oud Mijn schooljaren

Sja deze pagina blijft misschien wel een gat houden door de coronacrises in 2020

tand of kies eruit

En die tandjes. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de precieze data niet meer weet ondertussen. Ze is nu 7 jaar oud, maar ik geloof wel dat ik van alles een foto heb gemaakt dus het moet terug te vinden zijn tegen de tijd dat ik er aan toe kom om met haar fotoalbums aan de slag te gaan.

om ook niet te vergeten

Gelukkig is er ook genoeg ruimte nog voor extra aantekeningen en notitites in Mijn schooljaren. Want zeg nou zelf, in 1 boekje stop je niet 8 jaar schoolonderwijs. Daar heb je veel meer ruimte voor nodig toch!

Specificaties Mijn schooljaren van Pauline Oud

Auteur: Pauline Oud | 136 pagina’s | 9789463330879 | meer informatie vind je hier

Meer invulboeken voor later

En wil je alle invulboeken van Pauline Oud zien klik dan even op deze link. Ze heeft er heel veel en ik ben verliefd op allemaal.

Delen is enorm lief

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van StoerLeesVoer. Ik ben behoorlijk creatief en dol op prentenboeken en op stap gaan met mijn man en 7 jarige dochter!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.