Mijn beste vriendenboek, vreemde vragen en gekke opdrachten van Mamabaas

Een nieuw schooljaar. Nieuwe vriendschappen worden gemaakt en oude vriendschappen worden na 6 weken elkaar niet te hebben gezien weer vrolijk verder opgepakt. Oude vriendenboeken verdwijnen in de kast en nieuwe vriendenboeken worden aangeschaft om volgeschreven te worden. Ben jij de favoriete eten, film, muziek, vak op school vragen een beetje zat geworden? Met mijn beste vriendenboek van de dames van MamaBaas heb je een totaal nieuw soort vriendenboek te pakken! De vragen zijn namelijk heel erg vreemd! En je moet ook gekke opdrachten doen? 

Mijn beste vriendenboek

mijn beste vriendenboek

Dit mijn beste vriendenboek is helemaal anders dan anders. Heb je normaal 2 pagina’s om in te vullen, in dit boek heb je er 4! En de vragen zijn ook steeds anders! Erger nog.. er zijn niet alleen vragen. Je moet ook echte opdrachten doen! Nou dit boek is wel alleen voor je beste vrienden hoor! Je raakt echt volkomen uit je comfortzone met de grappige en tikje vreemde vragen en opdrachten die je mag doen. Zo mag de eigenaar van mijn beste vriendenboek een zoenafdruk zetten. En de beste vrienden mogen dat soms ook?!

gekke opdrachten voor vrienden

Opdrachten en vragen

mijn beste vriendenboek
mijn beste vriendenboek

Is je voet net zo groot als je onderarm? Als je 1 toverspreuk zou mogen uitspreken wat zou je dan toveren? Hoe lang is je rechterbeen? Welk instrument zou je willen spelen, wie kookt er bij jullie thuis? Zet je vingerafdruk ( geen idee of dat echt mag bescherming persoonsgegevens technisch :p) Ontwerp een cool-shirt voor mij! Maak een vriendschapsbandje en ga zo maar door! Geen vraag of opdracht is te gek voor kinderen natuurlijk in mijn beste vriendenboek!

verjaardagskalender voor beste vrienden
v

Er zitten ook leuke stickers bij in het beste vriendenboek om het tshirt en de schoenen opdracht te voltooien.

Om duidelijk te maken dat je nog een pagina moet invullen staat er rechtsonderaan “Ga Verder” en ben je klaar dan staat er “Dankjewel x”.

Specificaties mijn beste vriendenboek

Auteur:  Sofie VanherpeMama Baas | Uitgeverij: Lannoo | 9789401452830 | 72 pagina’s | juni 2018 | Meer informatie vind je hier

Delen is enorm lief

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van StoerLeesVoer. Ik ben behoorlijk creatief en dol op prentenboeken en op stap gaan met mijn man en 8 jarige dochter!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.