Mijn eerste 100 boerderij woorden en cijfers flapjesboek

Peuters maken de grootste ontwikkeling door qua woordenschat. Prachtig om te zien en mee te maken hoe kinderen van brabbelen naar echte woorden naar tweewoord zinnen naar hele zinnen gaan vol met alle grammaticale ontwikkelingen die daar bij horen. Daar horen ook boeken bij vol met informatie! Wat dacht je van deze mijn eerste 100 boerderij woorden en het mijn eerste 100 cijfers flapjesboek.

hoofd Mijn eerste 100 boerderij woorden en cijfers flapjesboek

Mijn eerste 100

In de serie van mijn eerste 100 zijn verschillende boeken zoals boerderij woorden, cijfers flapjesboek, woorden, dieren flapjesboek, voertuigen, cijfers en ga zo maar door.

Wij hebben inmiddels 2 delen in ons bezit die vaak gepakt worden door de kinderen om samen te lezen en te leren!

Mijn eerste 100 boerderij woorden

Mijn eerste 100 boerderij woorden

In mijn eerste 100 boerderij woorden kunnen de kinderen alles leren over het leven op de boerderij. En niet alleen over een koeien boerderij, maar ook over katoen, cacao, suikerriet, thee, rijst, koolzaad, tarwe en zonnebloemen komen voorbij. En natuurlijk heel veel boerderijdieren.

Wat ik stiekem nog leuker vindt van de dieren en de verschillende gewassen en groente fruit en melkproducten is wel het feit van al de voertuigen en gereedschap wat je nodig hebt bij een boerderij komen voorbij. Daarmee maakt dit boek ook zeer geschikt voor kinderen die echt interesse hebben in een boerderij zoals onze dochter die een Oupa en Omi heeft die vroeger veehouders zijn geweest.

Leerzaam over de boerderij

100 woorden over de boerderij is in een mooi handzaam formaat en is van dikke kartonpagina’s zodat het de kleine kinderhandjes goed aan kan hebben.

De plaatjes zijn echte foto’s zodat de kinderen een goed beeld krijgen over de werkelijkheid. En ik moet zeggen ook voor mij is het leerzaam want al die verschillende tractors en machines die wist ik ook niet te noemen!

Auteur: Roger Priddy | Uitgeverij: Van Goor | 9789000352654 | helaas niet meer beschikbaar

Mijn eerste 100 cijfers flapjesboek

Mijn eerste 100

In mijn eerste 100 cijfers flapjesboek vind je 100 cijfers en 50 leuke en leerzame flapjes kunnen de kinderen niet alleen de cijfers oefenen maar nog veel meer. Op 14 dikke kartonpagina’s kunnen de kinderen meerder keren tellen en zelfs 1 keer tot 100!

Er komen allemaal dieren, groente en fruit, gebruiksvoorwerpen en kleuren voorbij. Het is echt een heel leuk leerzaam boek waar veel uitdaging in zit. Een ideaal boek om mee te nemen op vakantie om veel te bespreken met je kind. Wat zie je allemaal, hoeveel olifanten tel je, welke kleuren zijn dit, Hoe laat is het op de klok, hoeveel stippen tel jij, welk cijfer is dit, wat ligt er voor ontbijt op dit bord, hoeveel …. tel je? Waar zijn de zeesterren en ga zo maar door. Ook leren de kinderen op hun vingers tellen!

Auteur: Natalie Munday | UitgeverijVan Goor | 9789000344048 | februari 2015 | 14 pagina’s | helaas niet meer leverbaar

Vergelijkbaar

Andere mijn eerste 100 woorden boeken

Welk woord of thema spreekt jou aan in een boek? Klik op een woord en ga naar boeken toe in dit thema!

avontuur boekenserie culturen dieren diversiteit emoties familie fantasie fantasy filosofie geheimen geschiedenis gevoelens gezondheid graphic novel grappig het leven humor jezelf zijn klassieker klimaat kunst liefde maatschappij magie mentale gezondheid mindful mysterie natuur oorlog opgroeien politie prentenboek roman school seizoenen spannend sprookjes sterke vrouw thriller verhalenbundel vriendschap weetjesboek wereld zoekboek

Footer5
ellen
Delen is enorm lief

Hoi Ik ben Ellen mede - eigenaar van StoerLeesVoer. Ik ben dol op de geur van boeken. Prentenboeken voor de klas en fantasy voor mezelf en alles daar tussenin. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Daarnaast heb ik ook nog een lifestyleblog www.mamascrapelle.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.