Ik ga je missen juf – Annemie Vandaele, een afscheid

Deze week is de laatste week voordat de schoolvakantie gaat beginnen voor onze dochter. Op de maandag heeft zij een lieve juffrouw en op de andere dagen een lieve meester. Misschien heeft jouw kind ook wel een lieve juf? Heb je nog geen bedankje koop dan snel nog het boek ik ga je missen juf.

ik ga je missen, juf

Afscheid nemen van de juf

Dochterlief heeft nog niet helemaal door wat zomervakantie nu betekent. Of hoe lang 6 weken wel niet duren. Oudere kinderen hebben dit besef inmiddels wel en voor al die kindjes die denken: Ik ga je missen juf is er een prachtig prentenboek uitgebracht.

In dit mooie boek van Ik ga je missen juf volgen we Bever die in de les zit bij juf Hermelijn. Het is de laatste dag van het schooljaar. Met zijn allen maken ze de klas goed schoon.

Omdat het een soort van feest is hebben ze allemaal wat lekkers meegebracht. Op een groot kleed in het bos gaan ze een grote picknick houden. Na een uurtje gaan ze weer terug naar de holle boom. Het is zover de vakantie is begonnen. Iedereen rent de deur uit maar Bever niet. Hij blijft stilletjes bij Juf Hermelijn staan in ik ga je missen juf.

ik ga je missen, juf

Juf vraagt wat er is. ” Ik ga je missen juf” zucht Bever. Hij verteld wat hij het allerleukste heeft gevonden dit jaar en heeft een hele grote tekening gemaakt.

Juf Hermelijn mist ook wel eens iemand. Ze probeert dan altijd iets leuks te doen, waar ze blij van wordt. Bever besluit om deze vakantie ook leuke dingen te gaan doen. Dat vindt de Juf een goed idee.

Ik ga je missen juf is een aanrader om te geven aan een lieve juf als je kind naar groep 2 of groep 3 gaat! Al zou ik het persoonlijk wel aan een nieuwe juf geven, want een ervaren juf heeft het boek misschien al liggen.

Specificaties Ik ga je missen lieve juf

Auteur: Annemie Vandaele | Uitgeverij: Clavis | 9789044829525 | 24 pagina’s | mei 2017 | meer informatie vind je hier of bij je lokale boekhandel

Welk woord of thema spreekt jou aan in een boek? Klik op een woord en ga naar boeken toe in dit thema!

avontuur boekenserie bos culturen dieren diversiteit emoties familie fantasie fantasy filosofie geheimen geschiedenis gevoelens gezondheid graphic novel grappig het leven humor jezelf zijn klassieker kunst liefde maatschappij magie mentale gezondheid mindful mysterie natuur oorlog opgroeien politie prentenboek roman school seizoenen spannend sprookjes sterke vrouw thriller verhalenbundel vriendschap weetjesboek wereld zoekboek

Footer5
ellen
Delen is enorm lief

Hoi Ik ben Ellen mede - eigenaar van StoerLeesVoer. Ik ben dol op de geur van boeken. Prentenboeken voor de klas en fantasy voor mezelf en alles daar tussenin. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Daarnaast heb ik ook nog een lifestyleblog www.mamascrapelle.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.