Ik ga je missen juf

Deze week is de laatste week voordat de schoolvakantie gaat beginnen voor onze dochter. Op de maandag heeft zij een lieve juffrouw en op de andere dagen een lieve meester. Misschien heeft jouw kind ook wel een lieve juf? Heb je nog geen bedankje koop dan snel nog het boek ik ga je missen juf.

Afscheid nemen van de juf

ik ga je missen, juf

Dochterlief heeft nog niet helemaal door wat zomervakantie nu betekent. Of hoe lang 6 weken wel niet duren. Oudere kinderen hebben dit besef inmiddels wel en voor al die kindjes die denken: Ik ga je missen juf is er een prachtig prentenboek uitgebracht.

In dit mooie boek volgen we Bever die in de les zit bij juf Hermelijn. Het is de laatste dag van het schooljaar. Met zijn allen maken ze de klas goed schoon.

Omdat het een soort van feest is hebben ze allemaal wat lekkers meegebracht. Op een groot kleed in het bos gaan ze een grote picknick houden. Na een uurtje gaan ze weer terug naar de holle boom. Het is zover de vakantie is begonnen. Iedereen rent de deur uit maar Bever niet. Hij blijft stilletjes bij Juf Hermelijn staan.

ik ga je missen, juf

Juf vraagt wat er is. ” Ik ga je missen juf” zucht Bever. Hij verteld wat hij het allerleukste heeft gevonden dit jaar en heeft een hele grote tekening gemaakt.

Juf Hermelijn mist ook wel eens iemand. Ze probeert dan altijd iets leuks te doen, waar ze blij van wordt. Bever besluit om deze vakantie ook leuke dingen te gaan doen. Dat vindt de Juf een goed idee.

Ik ga je missen juf is een aanrader om te geven aan een lieve juf als je kind naar groep 2 of groep 3 gaat! Al zou ik het persoonlijk wel aan een nieuwe juf geven, want een ervaren juf heeft het boek misschien al liggen.

Specificaties Ik ga je missen lieve juf

Auteur: Annemie Vandaele | Uitgeverij: Clavis | 9789044829525 | 24 pagina’s | mei 2017 | meer informatie vind je hier

Delen is enorm lief

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben behoorlijk creatief en dol op prentenboeken en op stap gaan met mijn man en 6 jarige dochter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.