De ultieme dinosaurus encyclopedie, een Chris Barker boek met app!

Een compleet boek, met daarin alle informatie over dino’s. Dat is wat ‘De ultieme dinosaurus encyclopedie’ is. In dit boek kun je 250 miljoen jaar van prehistorisch leven verkennen. En niet alleen met het boek, maar heel interactief, want dit boek heeft ook een geweldige app!

De ultieme dinosaurus encyclopedie

De ultieme dinosaurus encyclopedie: alles wat je wil weten over dino’s!

Dinoboeken blijven populair. En elke keer blijven er nieuwe informatieve boeken over dinosaurussen verschijnen. Dat komt omdat onze kennis van prehistorisch leven de laatste jaren enorm is toegenomen. We ontdekken steeds meer dingen over die reuzen van de oertijd. In dit boek duik je verschillende tijdperken in. Van het ontstaan van het leven en de waterdieren tot de dino’s. Maar niet alleen de dino’s, ook andere prehistorische dieren komen in dit boek aan bod. Heel leuk, omdat dit de ultieme dinosaurus encyclopedie ook tot een heel compleet boek maakt.
Het boek is echt prachtig om te zien. De illustraties zijn levensecht en er zijn heel veel leuke feitjes te vinden. Je hoeft dit boek ook niet van voor tot achter door te lezen, maar je kan kriskras door het boek gaan, en eruit pikken waar je nieuwsgierig naar bent. En dat is veel, als je al die spannende dieren ziet!   

Fantastisch app

Natuurlijk zijn er héél veel dinoboeken op de markt. Wat maakt ‘De ultieme dinosaurus encyclopedie’ dan echt hét ultieme boek? Hoewel de tekeningen al geweldig zijn, is de meerwaarde toch echt de app die bij dit boek hoort.
Je kunt deze app heel eenvoudig via de appstore downloaden. Op diverse pagina’s in het boek staat een speciaal icoon. Als je dan met je telefoon die pagina scant, komt het boek echt tot leven. Er zijn pagina’s met filmpjes, waarbij je de dino’s echt in actie ziet komen: je ziet ze lopen, eten en vechten met anderen.

De ultieme dinosaurus encyclopedie

Dino’s als 3D-model

Maar het allermooist zijn de pagina’s die in de ultieme dinosaurus encyclopedie kunt scannen, waarbij de dino’s als 3D modellen op je scherm tevoorschijn komen.
Deze zijn heel gedetailleerd en echt levensecht! Zo mooi gemaakt! Hier kunnen kleine en grote dinoliefhebbers zich echt uren mee vermaken. Bij de dino’s staan dan ook kleine witte bolletjes, die je aan kunt klikken voor meer informatie.

De app werkt perfect, vaak zie je dat dit soort dingen toch technisch niet zo lekker werken, maar dat is nu zeker niet het geval. De app start vlot op en herkent razendsnel de bladzijdes om zo de dino’s tevoorschijn te toveren.
Ook heel leuk is om de schaal aan te passen, zodat je de dino’s levensgroot in je huiskamer kunt zien staan! En van die dino’s in je huiskamer kun je dan ook nog foto’s maken. Leuk om naar je familie en vrienden te sturen.
Mede door deze app is dit boek wel echt dé ultieme dinosaurus encyclopedie!

Specificaties De ultieme dinosaurus encyclopedie

De ultieme dinosaurus encyclopedie

Auteur: Chris Barker│Uitgever: Baeckens│ 9789059247994│augustus 2020│160 pagina’s│meer informatie vind je hier

Kelly
Delen is enorm lief

Ik ben Kelly en ben moeder van 2 dochters uit 2011 en 2014. Ik ben getrouwd en woon in Den Bosch, waar ik ben geboren en getogen. Inmiddels ben ik alweer ruim 18 jaar werkzaam in het onderwijs, waar ik juf van de kleuters ben. Dit is iets waar ik elke dag enorm van geniet! Daarnaast ben ik samen met mijn man de trotse eigenaar van Mini & More, een webshop in outlet merkkleding. Deze 2 banen naast elkaar is eigenlijk een meer dan fulltime baan, maar ik vind het echt superleuk om te doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.