Dierenparade – een beestachtig leuk telboek!

Wat een vrolijke en blije dieren zien we op voorkant van dit boek. Ze maken er een feestje van in de Dierenparade! Want deze dieren maken een betoverende reis van 1 tot 10 langs allerlei bijzondere plekken. Dit telboek van de zussen Leanne en Sara Miller is een vrolijk en kleurrijk prentenboek voor kinderen vanaf 3 jaar.

Ga mee op reis naar exotische landen, met droge woestijnen en tropische stranden.

hoofd

Maki’s, flamingo’s en kamelen

Dit is geen telboek met koeien en paarden hoor. We gaan op reis van diepblauwe zeeën naar tropische oerwouden. En daar leven natuurlijk ook allemaal exotische en bijzondere dieren. We beginnen de dierenparade met de blauwe vinvis en ook een klein zeepaardje. Dan reizen we door naar het oerwoud met de maki’s en de leguanen. En verder naar de besneeuwde bergtoppen met de pinguïns. Een echte dierenparade dus!

Acht groene leguanen wachten geduldig tot ze warm geworden zijn. Ergens vliegt dan vlinder, helemaal alleen. Kun jij haar zien, waar gaat ze heen? 

Dierenparade

Dierenparade – een exotisch telboek 

Op iedere bladzijde tellen we hoeveel dieren we kunnen vinden. Van 1 tot 10! Wat een kleurrijke en fantasievolle dierenparade. De illustraties in dit boek zijn van Sara Miller. Zij is eigenaresse van lifestyle merk Sara Miller London. De teksten zijn geschreven door haar zus Leanne Miller, een advocate die graag creatieve verhalen en gedichten schrijft. Een leuke combinatie dus van talenten!

Dierenparade is een leuk prentenboek om in te kijken, zoeken en tellen. En dat is voor kinderen vanaf 3 jaar natuurlijk een heerlijke combinatie. De rijmende versjes zijn leuk om voor te lezen. Op iedere bladzijde is er ook nog eens van alles te zien. Van mieren tot kamelen en van maki’s tot kikkers! Dus doe je mee?

  • Meer leerzame boeken over bijvoorbeeld tellen, vormen en dieren vind je in de themablog.
  • Bekijk ook eens het (hele) Dikke Telboek van Christopher Franceschelli.

Specificaties Dierenparade

Auteur: Leanne Miller | Illustrator: Sara Miller | Vertaling: Ellen Hosmar/Vitataal | Uitgeverij: Veltman | 9789048320127 | maart 2022 | 32 pagina’s | Meer informatie vraag je bij de lokale boekhandel, of vind je hier

Welk woord of thema spreekt jou aan in een boek? Klik op een woord en ga naar boeken toe in dit thema!

avontuur boekenserie bos culturen dieren diversiteit emoties familie fantasie fantasy filosofie geheimen geschiedenis gevoelens gezondheid graphic novel grappig het leven humor jezelf zijn klassieker kunst liefde maatschappij magie mentale gezondheid mindful mysterie natuur oorlog opgroeien politie prentenboek roman school seizoenen spannend sprookjes sterke vrouw thriller verhalenbundel vriendschap weetjesboek wereld zoekboek

achterkant
footer 5
Lianne
Delen is enorm lief

Ik ben Lianne, 40 jaar oud en moeder van drie hele lieve jongens. Opgeleid als orthopedagoog en geïnteresseerd in alles rondom opvoeding en ontwikkeling. Hoe kun je als ouder mindful te werk gaan, hoe zorg je voor jezelf en hoe hou je het een beetje leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.