Rupsje nooitgenoeg een kerstboek, baby en beestjes jubileum edities

In 2019 bestond Rupsje Nooitgenoeg 50 jaar. Ter ere van de klassieke rups: de Rupsje Nooitgenoeg werd er een jubileumeditie! uitgegeven. Het verhaal van Rupsje Nooitgenoeg is al tientallen jaren wereldberoemd. Rupsje Nooitgenoeg kruipt als een klein rupsje uit zijn ei. Hij is zo hongerig dat hij door allerlei soorten eten een weg eet. Dan bouwt hij een huisje en uiteindelijk ontpopt hij als een mooie vlinder. Er zijn verschillende boeken uitgebracht zoals Kerstmis met Rupsje Nooitgenoeg, een babyboek en het grote boek van kleine beestjes. Lees vooral verder want ik mag een leuk cadeaupakket weggeven!

Rupsje Nooitgenoeg 50 jaar

Rupsje Nooitgenoeg 50 jaar

Op 20 maart, International Caterpillar Day verscheen deze prachtige jubileumeditie omdat Rupsje Nooitgenoeg 50 jaar bestaat. Het bevat een pagina over het ontstaan van Rupsje Nooitgenoeg en een brief van Eric Carle aan al zijn lezers. De rode linnen rug maakt dit klassieke boek een waar collector’s item.

Bekijk hier het bijzondere verhaal van Eric Carle

Kerstmis met Rupsje Nooitgenoeg

Rupsje Nooitgenoeg 50 jaar

In dit sfeervolle flapjesboek viert Rupsje Nooitgenoeg kerstavond. Maar waar is iedereen in deze stille nacht? Rupsje Nooitgenoeg gaat op zoek: kan hij de poes, muis en hond vinden achter de flapjes? En wie knabbelt er daar aan het huis van koek? O ja, en waar is de Kerstman eigenlijk?

Het boek ziet er prachtig uit met afgeronde vormen en duidelijk herkenbare tekeningen van Eric Carle. Een knus boek om samen met je peuter op zoek te gaan naar de dieren en de kerstman!

Rupsje Nooitgenoeg Babyboek Rupsje Nooitgenoeg 50 jaar

Rupsje Nooitgenoeg 50 jaar

Een prachtig uitgevoerd babyalbum in een cadeaudoos Dit Rupsje Nooitgenoeg Babyboek is een invulboek dat je je hele leven zult koesteren, net als het klassieke verhaal over Rupsje zelf. In dit babyalbum kunnen alle mijlpalen in het belangrijke eerste levensjaar worden vastgelegd: van echo tot het eerste verjaardagsfeest. Rupsje Nooitgenoeg Eric Carles verhaal van Rupsje Nooitgenoeg 50 jaar wereldberoemd. Rupsje Nooitgenoeg kruipt als een klein rupsje uit zijn ei. Hij heeft honger, dus begint hij met eten, maar hij blijft daar maar mee doorgaan. Hij eet zich door allerlei eten heen, tot hij een hele grote dikke rups is. Dan bouwt hij een huisje en daar komt hij weer uit als een wonderschone vlinder.

Het grote boek van kleine beestjes

Rupsje Nooitgenoeg 50 jaar

Een feestelijke bundel ter ere van Eric Carle’s negentigste verjaardag. Ter ere van zijn negentigste verjaardag zijn Eric Carle’s vier mooiste verhalen over kleine beestjes verzameld in een prachtige, kloeke voorleesbundel. Elk verhaal wordt vergezeld van een recept en activiteiten voor het hele gezin: maak samen een spinnenweb van zoute stokjes, knutsel je eigen krekelinstrument in elkaar, maak kniptor-bananenzonnetjes en zoek samen het vuurvliegje op de zoekpagina.

Elke pagina van het verhaal is heerlijk groot afgedrukt. Voor mij als kleuterjuf ideaal zodat de kinderen achter in de kring ook goed de platen kunnen bekijken. Door de extra puzzels, knutsels en recepten die er in staan ook ideaal om het verhaal te verwerken in een opdracht en thema.

Al vijftig jaar lang maakt kinderboekenschrijver en illustrator Eric Carle de prachtigste boeken voor kinderen van alle leeftijden. Het grote boek van kleine beestjes is een bundeling van de los verschenen verhaaltjes De spin die het te druk had, De krekel die niet tsjirpen kon, De knappe kniptor en Het eenzame vuurvliegje. Voor alle bestaande en nieuwe fans van de wereldberoemde maker van Rupsje Nooitgenoeg.

Slaap lekker, Rupsje Nooitgenoeg – cadeaudoos

Rupsje Nooitgenoeg 50 jaar

Welke vriendjes van Rupsje Nooitgenoeg zijn toe aan hun bedje? Kom maar kijken en wens ze welterusten. Het ideale verhaaltje voor het slapengaan is nu verkrijgbaar in een prachtige cadeaudoos, met luxe knuffeldoekje van velours. Een mooier welkomstcadeau voor pasgeboren baby’s is nauwelijks denkbaar!

Delen is enorm lief

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van StoerLeesVoer. Ik ben behoorlijk creatief en dol op prentenboeken en op stap gaan met mijn man en 7 jarige dochter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.