De leukste versjes, liedjes en verhaaltjes voor een mooie winter!

Winter: de mooiste tijd van het jaar. Met dit prachtige extra dikke prentenboek van uitgeverij Leopold komt dat helemaal goed. Winter! De leukste versjes, liedjes en verhaaltjes voor een mooie winter! Voor uren voorleesplezier en plaatjes kijken.

Veel bekende schrijvers en illustratoren in winter!

131 pagina’s vol met prenten, versjes, liedjes en verhaaltjes voor een mooie winter. Dat kan niet zonder de hulp van vele bekende schrijvers en illustratoren. Met maar liefst 55 verschillende verhalen, liedjes en versjes raak je niet snel uitgekeken op deze overvolle bundel.

De leukste versjes, liedjes en verhaaltjes voor een mooie winter!

Wat dacht je van Ted van Lieshout, Harmen van Straaten, Dick Bruna, Vivian den Hollander, Guusje Nederhorst, Marianne Busser en Ron Schroder, Jim Bakkum, Dagmar Stam, Mies van Hout, Alex de Wolf en nog veel meer!

Er zijn zoveel verhalen in De leukste versjes, liedjes en verhaaltjes voor een mooie winter! dat ik gewoon niet goed weet waar ik moet beginnen. Als ik maar 2 uitlicht, doe ik de andere 53 te kort, en licht ik ze allemaal toe dan wordt dit een blog van 10000 woorden.

De leukste versjes, liedjes en verhaaltjes voor een mooie winter!

Verhalen voor hele jonge kinderen, verhalen voor oudere kinderen. Interactieve zoekplaten, korte verhalen, lange verhalen, prenten van vroeger en prenten van nu. Sinterklaas, Kerst, Oud & Nieuw, Winter, Sneeuw, Kou. Werkelijk alles komt aan bod!

Bekende gezichten

De leukste versjes, liedjes en verhaaltjes voor een mooie winter!

Fien en Teun, Nijntje, Woezel & Pip, Dikkie Dik en nog veel meer bekende en minder bekende hoofdfiguren. Voor kinderen is De leukste versjes, liedjes en verhaaltjes voor een mooie winter! een feest van herkenning! Maar ook vernieuwing met de vele illustraties die er in dit boek staan.

Kijk maar eens mee met wat leuke foto’s uit dit prachtige boek. Ik weet zeker dat dit boek de komende winters een prominente plek krijgt op het nachtkastje, boekenkast, in de klas, en waar je het boek ook wilt lezen met kinderen.

Specificaties De leukste versjes, liedjes en verhaaltjes voor een mooie winter!

De leukste versjes, liedjes en verhaaltjes voor een mooie winter!

Uitgever: Leopold | Auteur: Diverse auteurs | 9789025877750 || oktober 2019 | 144 pagina’s | meer informatie vind je hier

footer5
ellen
Delen is enorm lief

Hoi Ik ben Ellen mede - eigenaar van StoerLeesVoer. Ik ben dol op de geur van boeken. Prentenboeken voor de klas en fantasy voor mezelf en alles daar tussenin. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Daarnaast heb ik ook nog een lifestyleblog www.mamascrapelle.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.