Twisted Love – een eerste deel in de Twisted serie. Verslavend!

Toen ik de cover van Twisted Love zag, sprak deze mij niet meteen aan. Het is een hele simpele cover en bracht op mij ook geen spanning over. Maar na het lezen van de flaptekst werd ik toch getriggerd om dit boek toch te lezen. Ik wist totaal niet wat ik van dit boek moest verwachten, dus ik ben er blanco in gegaan. Wil je weten wat ik van Twisted Love vond? Lees dan snel verder!

Twisted Love cover

Waar gaat Twisted Love over?

Alex Volkov is net zo knap als hij ijskoud is. Zijn leven wordt beheerst door een duister trauma en in zijn zoektocht naar wraak gaat niets hem te ver. Wanneer zijn beste vriend voor langere tijd naar het buitenland gaat en Alex vraagt om een oogje in het zeil te houden bij zijn zus, blijkt dat Alex tegen alle verwachtingen in misschien toch niet zo gevoelloos is als hij dacht.

Ava Chen doet hard haar best om haar lastige jeugd achter zich te laten. Ze ziet altijd alles zonnig en positief in. Zelfs als het op de beste vriend van haar broer aankomt, die door veel mensen een monster wordt genoemd. Ava weet zeker dat er heel diep in Alex ergens een goede man verstopt zit.

Het is totaal niet de bedoeling dat Ava en Alex close worden. Maar wanneer ze toch verliefd worden, brengt dat hun levens in een stroomversnelling. Er komen vele geheimen aan het licht die voor hen beiden alles kapot zouden kunnen maken.

Let op: de mannelijke hoofdpersoon is een superbezitterige en gevaarlijke antiheld. Ook bevat het boek expliciete 18+ content en enkele onderwerpen die kunnen triggeren. Geen vreemdgaan of extra partners, maar als je een traditionele, loveable hoofdrolspeler zoekt, kun je dit boek beter overslaan!

Twisted Love achterkant

Trigger Warning in Twisted Love

In het begin van Twisted Love is een Trigger Warning geplaatst. In dit boek komt namelijk behoorlijk grof taalgebruik voor. Ook is de mannelijke hoofdpersoon een superbezitterige en gevaarlijke anti held. In dit boek komen thema’s voor die bij sommige lezers gevoelig kunnen liggen en die kunnen triggeren. Er is ook een QR-code geplaatst, zodat als je meer informatie wilt, je de QR-code kunt scannen.

Twisted Love trigger warning

Mijn leeservaring van Twisted Love

In Twisted Love volg je het verhaal van twee personages: Alex Volkov en Ava Chen. Boven elk hoofdstuk staat de naam van het personage vanuit wie je leest, waardoor er geen verwarring kan ontstaan. Doordat je vanuit beide personages leest, leer je ze allebei goed kennen. Niet alleen hun gedachten en gevoelens, maar ook wordt hun verleden langzaam onthuld. Dit door middel van flashbacks. Dit zorgt ervoor dat je blijft lezen, want je wil graag meer over het verleden weten. De ontdekkingen die je doet in Twisted Love zijn soms behoorlijk schokkend en je leeft dan ook enorm mee met deze twee personages.

In het begin gebeurt er nog niet heel veel, maar je voelt wel gelijk de spanning tussen Ava en Alex. Deze spanning wordt geleidelijk opgebouwd. Ook kom je er snel achter dat Alex ijskoud en keihard is en hij niet van de ‘normale’ relaties is. Daarom vind ik het goed dat er een trigger warning aanwezig is in het begin van Twisted Love.

‘Proef je dat, Sunshine? Dat is de smaak van het weggeven van je leven. Want vanaf nu ben je van mij. Lichaam, geest en ziel.’

Twisted Love is een diepgaand, intrigerend verhaal. Het zit vol verrassende wendingen. Heerlijke spicy scenes, die goed beschreven zijn. De hoeveelheid spicy scenes zijn niet overdreven in dit verhaal, waardoor het fijn te lezen is.

Ana Huang heeft een hele fijne schrijfstijl. Twisted Love leest lekker vlot en je vliegt daardoor echt door het verhaal heen. Ik wil dan ook zeker meer van Huang lezen!

Over Ana Huang

Twisted Love is mijn eerste kennismaking met deze auteur. Ana Huang schrijft met name spicy New Adult en contemporary romance. Haar personages zijn heel divers en haar verhalen variëren van luchtig tot nogal duister, maar leiden allemaal naar een happily ever after. Haar boeken zijn verkrijgbaar in meerdere talen.

Naast lezen en schrijven is Huang gek op reizen en ze vindt het heerlijk om mooie bestemmingen in haar verhalen te verwerken. Daarnaast heeft ze een obsessie voor warme chocolademelk en onderhoudt ze meerdere relaties met fictieve mannen. Als ze niet leest of schrijft, is Huang druk aan het dagdromen en zoekt ze op Yelp naar haar volgende favoriete restaurant.

Andere boeken van Ana Huang

Let op, nog niet alle boeken (of vertalingen) zijn verschenen!

KINGS OF SIN

 1. King of Wrath* (Engels – 2022)
 2. King of Pride* (Engels – 2023)
 3. King of Greed
 4. King of Sloth
 5. King of Envy
 6. King of Gluttony
 7. King of Lust

IF LOVE

 1. If We Ever Meet Again* (Engels – 2023)
 2. If The Sun Never Sets* (Engels – 2023)
 3. If We Were Perfect* (Engels – 2023)
 4. If Love Had A Price* (Engels – 2023)

TWISTED

 1. Twisted Love (Engels – mei 2022 | Nederlands mei 2023)
 2. Twisted Games* (Engels – mei 2022 | Nederlands verwacht september 2023)
 3. Twisted Hate (Engels – mei 2022)
 4. Twisted Lies (Engels – juni 2022)

Specificaties Twisted Love

Auteur: Ana Huang | Uitgeverij: Love Books | Vertaald (vanuit het Engels) door: Nikki Greveling | Mei 2023 (Engelse versie 2021) | 352 pagina’s | 9789021476063 | Meer informatie bij je lokale boekhandel of klik hier voor Bol

Welk woord of thema spreekt jou aan in een boek? Klik op een woord en ga naar boeken toe in dit thema!

avontuur boekenserie bos culturen dieren diversiteit emoties familie fantasie fantasy filosofie geheimen geschiedenis gevoelens gezondheid graphic novel grappig het leven humor jezelf zijn klassieker kunst liefde maatschappij magie mentale gezondheid mindful mysterie natuur oorlog opgroeien politie prentenboek roman school seizoenen spannend sprookjes sterke vrouw thriller verhalenbundel vriendschap weetjesboek wereld zoekboek

Footer 8 met bol verwijzing
Cindy
Delen is enorm lief

Via Instagram reviewt Cindy boeken via cindysboeken_official. Ze leest graag verschillende soorten boeken maar feelgood & thrillers zijn favoriet. Naast haar drukke baan leest ze graag ter ontspanning. Niks zo lekker om te verdwalen in een mooi, goed en spannend verhaal.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.