Vaderdag voorleesboeken, een selectie van 0-4 jaar

Het is al weer bijna Vaderdag en daar horen ook stiekem een beetje lieve Vaderdag voorleesboeken bij. De afgelopen weken lees ik er af en toe uit voor en dat vinden de kinderen stiekem geweldig! Vooral 1 boek waar je wel hele leuke dingen met je vader kunt doen!

Vaderdag voorleesboeken

hoofd Vaderdag voorleesboeken

Ik lees dus voor uit 3 Vaderdag voorleesboeken waar ik graag kort wat over vertel!

Mijn papa

vaderdag voorleesboeken mijn papa

Mijn papa van Guido van Genechten is een superleuk Vaderdag voorleesboek. Bij mij in elk geval een groot succes bij de peuters en vooral bij dochterlief. Er staan allemaal leuke dingen in die je met papa kunt doen. Waaronder op zijn buik springen! Dit tot groot vermaak van mijn dochter, manlief vindt het iets minder leuk.. Snap jij dat nou?

Met papa kun je natuurlijk ook kietelen, boven je hoofd vliegen en paardje rijden!

In het boek staan leuke illustraties in rustige kleuren en allemaal leuke “stoei” dingen die je met je papa kunt doen. Elke activiteit is kort omschreven in enkele zinnetjes.

De nieuwste versie van Mijn papa van uitgeverij Clavis is bij Bol te koop.

Net als papa

Van dit boek heb ik ook het net als mama boek en de kinderen vinden het zo leuk! Er komen ook niet alledaagse dieren in voor zoals hyena’s en het is een echt aaibaar kartonboekje. Een vooral lief en aaibaar Vaderdag voorleesboek dus!

Net als papa is helaas niet meer leverbaar bij Bol (of ergens anders online) maar misschien kun je hem nog wel vinden in de bibliotheek bij de Vaderdag voorleesboeken.

net als papa

Ik vind je lief PAPA

ik vind je lief papa

Een leuk Vaderdag voorleesboek voor stoere maar lieve kinderen die graag net zo groot als papa willen zijn.

Kleine beer vindt dat hij net als papa klaar is voor volwassen avonturen. Papa besluit hem allerlei grote beren dingen te leren en al snel komen ze er achter dat beer het net nog niet kan maar met de hulp van papa komt het helemaal goed!

Met papa zijn hulp klimt hij in een boom en hij weet zelfs op eigen houtje een goed hol voor de winter te vinden met wat aanwijzingen van papa dat wel! Echt een lief prentenboek!

ik vind je lief papa

Nog meer Vaderdag voorleesboeken

In de loop der jaren heb ik nog meer Vaderdag voorleesboeken mogen reviewen, onze boekenblog staat niet stil natuurlijk. Hieronder nog wat fijne boeken!

Heb jij nog leuke Vaderdag voorleesboeken tips?

Welk woord of thema spreekt jou aan in een boek? Klik op een woord en ga naar boeken toe in dit thema!

avontuur boekenserie culturen dieren diversiteit emoties familie fantasie fantasy filosofie geheimen geschiedenis gevoelens gezondheid graphic novel grappig het leven humor jezelf zijn klassieker klimaat kunst liefde maatschappij magie mentale gezondheid mindful mysterie natuur oorlog opgroeien politie prentenboek roman school seizoenen spannend sprookjes sterke vrouw thriller verhalenbundel vriendschap weetjesboek wereld zoekboek

samen gaan bouwen
Footer5
ellen
Delen is enorm lief

Hoi Ik ben Ellen mede - eigenaar van StoerLeesVoer. Ik ben dol op de geur van boeken. Prentenboeken voor de klas en fantasy voor mezelf en alles daar tussenin. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Daarnaast heb ik ook nog een lifestyleblog www.mamascrapelle.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.