Mijn Papa, een lief prentenboek van Annemarie van Haeringen

Het prentenboek Mijn Papa van Annemarie van Haeringen & Ao De en Ao Teer is een perfect boek voor vaderdag! De kaft en binnenkanten zien er al stoer uit met een papa olifant met zijn kindje en sterren aan de binnenkanten. Veel boeken van Annemarie zijn bekroond met een zilveren en gouden penseel dus dat belooft al veel goeds!

hoofd Mijn Papa

Mijn papa

In Mijn papa is er goed nagedacht over de illustraties. De sterren komen terug in de broek van de kleine olifant die elke ochtend zijn vader moet wakker maken. De kleine olifant verteld wat hij allemaal met zijn vader beleeft en het lijkt er eigenlijk wel een beetje op dat zijn vader best wel heel erg lui is.

superman papa

Superman vader

Papa slaapt veel alsof hij een beer in winterslaap is. Maar met mama’s gieter wordt hij altijd wel wakker! En die luie papa moet ook maar meer op superman gaan lijken dus er moeten oefeningen gedaan worden elke dag. ( er zijn vast veel mama’s die denken ja dat mag deze vader ook wel eens gaan doen 🙂 )

En de vader van de kleine olifant valt ook steeds in slaap als hij boekjes moet gaan voorlezen.. klinkt dat ook bekend dames? Hier niet trouwens als scheelt dat heeeeel soms niet veel.

De kleine olifant schaamt zich ook wel eens voor zijn vader als hij ouderwetse liedjes zingt! hahaha ja die arme papa’s weten het soms ook gewoon niet hoor.

Is jouw (kinderen) vader de liefste papa van de wereld? Dan wil je dit boek vast geven voor vaderdag! En wist je dat van dezelfde schrijfster ook Mijn Mama is uitgebracht!

Kijk hier voor nog meer goede tips voor vaderdag

Specificaties Mijn papa

Uitgever: Leopold | Auteur: Annemarie van Haeringen & Ao de en Ao Teer | 9789025875206 | juni 2018 |32 pagina’s | meer informatie vind je hier of bij je lokale boekhandel

Welk woord of thema spreekt jou aan in een boek? Klik op een woord en ga naar boeken toe in dit thema!

avontuur boekenserie bos dieren dystopie emoties familie fantasie filosofie flapjesboek geheimen geschiedenis gevoelens graphic novel grappig hond humor jezelf zijn kat kunst liefde maatschappij magie mindful museum muziek mysterie natuur oorlog opgroeien pesten poes prentenboek reizen roman samen school spannend thriller verhalenbundel voorleesboek vriendschap wereld zelfbeeld zoekboek

mijn papa
Footer5
Delen is enorm lief

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van StoerLeesVoer. Ik ben behoorlijk creatief en dol op prentenboeken en op stap gaan met mijn man en 8 jarige dochter!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Post comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.