Mijn Papa, een lief prentenboek van Annemarie van Haeringen

Het prentenboek Mijn Papa van Annemarie van Haeringen & Ao De en Ao Teer is een perfect boek voor vaderdag! De kaft en binnenkanten zien er al stoer uit met een papa olifant met zijn kindje en sterren aan de binnenkanten. Veel boeken van Annemarie zijn bekroond met een zilveren en gouden penseel dus dat belooft al veel goeds!

hoofd Mijn Papa

Mijn papa

In Mijn papa is er goed nagedacht over de illustraties. De sterren komen terug in de broek van de kleine olifant die elke ochtend zijn vader moet wakker maken. De kleine olifant verteld wat hij allemaal met zijn vader beleeft en het lijkt er eigenlijk wel een beetje op dat zijn vader best wel heel erg lui is.

superman papa

Superman vader

Papa slaapt veel alsof hij een beer in winterslaap is. Maar met mama’s gieter wordt hij altijd wel wakker! En die luie papa moet ook maar meer op superman gaan lijken dus er moeten oefeningen gedaan worden elke dag. ( er zijn vast veel mama’s die denken ja dat mag deze vader ook wel eens gaan doen 🙂 )

En de vader van de kleine olifant valt ook steeds in slaap als hij boekjes moet gaan voorlezen.. klinkt dat ook bekend dames? Hier niet trouwens als scheelt dat heeeeel soms niet veel.

De kleine olifant schaamt zich ook wel eens voor zijn vader als hij ouderwetse liedjes zingt! hahaha ja die arme papa’s weten het soms ook gewoon niet hoor.

Is jouw (kinderen) vader de liefste papa van de wereld? Dan wil je dit boek vast geven voor vaderdag! En wist je dat van dezelfde schrijfster ook Mijn Mama is uitgebracht!

Kijk hier voor nog meer goede tips voor vaderdag

Specificaties Mijn papa

Uitgever: Leopold | Auteur: Annemarie van Haeringen & Ao de en Ao Teer | 9789025875206 | juni 2018 |32 pagina’s | meer informatie vind je hier of bij je lokale boekhandel

Welk woord of thema spreekt jou aan in een boek? Klik op een woord en ga naar boeken toe in dit thema!

avontuur boekenserie culturen dieren diversiteit emoties familie fantasie fantasy filosofie geheimen geschiedenis gevoelens gezondheid graphic novel grappig het leven humor jezelf zijn klassieker klimaat kunst liefde maatschappij magie mentale gezondheid mindful mysterie natuur oorlog opgroeien politie prentenboek roman school seizoenen spannend sprookjes sterke vrouw thriller verhalenbundel vriendschap weetjesboek wereld zoekboek

mijn papa
Footer5
ellen
Delen is enorm lief

Hoi Ik ben Ellen mede - eigenaar van StoerLeesVoer. Ik ben dol op de geur van boeken. Prentenboeken voor de klas en fantasy voor mezelf en alles daar tussenin. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Daarnaast heb ik ook nog een lifestyleblog www.mamascrapelle.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.