Daarom vind ik jou zo lief, papa, een schattig prentenboek

Dit schattige prentenboek in hartvorm is van uitgeverij Lannoo. Eigenlijk had hij nog mee moeten doen met de grote vaderdagwinactie op MamaScrapelle, maar het boek kwam te laat binnen. Vandaar dat je hem nu lekker op StoerLeesVoer kunt winnen. Daarom vind ik jou zo lief, papa hoeft namelijk niet te wachten op vaderdag. Elke dag is papadag toch!

daarom vind ik jou zo lief papa

Pandaberen

Het verhaal gaat over 2 pandaberen, of gaat het over olifanten? Nee een kikker! Nee kijk maar een hond! Ach ja alle dieren hebben een papa. En er zijn heel wat redenen waarom de kinderen hun papa zo lief vinden.

Eigenlijk had ik het zelf stiekem wel leuk gevonden als het bij de pandaberen bleef. Omdat ik het zo bijzonder vindt dat er een pandajong is geboren denk ik. Maar voor kinderen zijn juist al die verschillende dieren heel leuk om te zien.

Na een lange opsomming eindigt de kleine pinguïn dan ook met de zin: Daarom vind ik jou zo lief, papa!

daarom vind ik jou zo lief papa

Dieren leren

De namen van de dieren staan er niet bij, en bij een enkele moet ik echt even goed nadenken welk dier het ook al weer is. Een prairiehond komt niet vaak in boeken voor!

Het prentenboek is op dik karton in hartvorm. Het ligt ideaal in de kinderhand. Terwijl je kind de dieren kan bekijken kan papa de tekst voorlezen!

Qualitytime voor papa dus met die lieve boekje van Bette Westera en Martijn van der Linden!

Specificaties Daarom vind ik je jou zo lief, papa

Auteur: Bette Westera en Martijn van der Linden | Uitgeverij Lannoo | mei 2020 | 16 pagina’s | 9789401466042 | meer informatie vind je hier of bij je lokale boekhandel

Welk woord of thema spreekt jou aan in een boek? Klik op een woord en ga naar boeken toe in dit thema!

avontuur boekenserie bos culturen dieren diversiteit emoties familie fantasie fantasy filosofie geheimen geschiedenis gevoelens gezondheid graphic novel grappig het leven humor jezelf zijn klassieker kunst liefde maatschappij magie mentale gezondheid mindful mysterie natuur oorlog opgroeien politie prentenboek roman school seizoenen spannend sprookjes sterke vrouw thriller verhalenbundel vriendschap weetjesboek wereld zoekboek

daarom vind ik jou zo lief papa
Footer5
ellen
Delen is enorm lief

Hoi Ik ben Ellen mede - eigenaar van StoerLeesVoer. Ik ben dol op de geur van boeken. Prentenboeken voor de klas en fantasy voor mezelf en alles daar tussenin. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Daarnaast heb ik ook nog een lifestyleblog www.mamascrapelle.nl

29 reacties

  1. Mijn man heeft een pittige tijd achter de rug nadat ons eerste kindje als gevolg van eclampsie zes weken te vroeg geboren is. Met mij ging het niet goed waardoor ze gehaald is en vervolgens kreeg zij zelf enorme gezondheidsproblemen. Alles vanaf dag 1 van de Corona pandemie. Mijn man was en is een geweldige vader en partner gebleken en daarom zou het zo leuk zijn als mijn dochter dit boekje straks kan lezen met haar geweldige papa.

  2. Graag doe ik mee aan deze leuke winactie voor mijn neefje en nichtje die een heel leuke papa hebben, in het zwembad achter in de tuin hebben ze altijd veel plezier en daarnaast worden ze ook graag voorgelezen.

  3. Wat een prachtig boek, mijn kleine nichtje is bijna jarig wat zou ik haar en haar lieve papa graag verrassen met dit lieve boekje!

  4. Mijn dochtertjes zijn dol op hun papa, hij is ook super lief voor zijn twee meiden. Hij smeert dikke chocoladepasta broodjes, zingt mee met Disney liedjes. Doet haren kammen en veters strikken. Kietelt blote voetjes en leest ook graag voor. Hij heeft altijd tijd voor onze twee dames die echte dierenvriendjes zijn. En zal vast meegenieten van dit prachtige boek! Dus ik doe graag mee 😀

  5. Wat een ontzettend leuk boekje.! Heb net u site ontdekt en ga u zeker volgen.! Lees elke dag een boekje voor en een nieuwe zou erg leuk zijn voor ons alle 3 haha(mama,papa en Anne)
    Anne is echt een Papa’s meisje, en een boekje wat over Papa’s gaat hebben we nog niet.!

  6. Voor mijn leerlingen of anders voor mijn nichtjes en neefjes en buurtkindjes als ik bij ze langs ga 😉 Volg je overal 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.