Daarom vind ik jou zo lief, papa – Een boek van Bette Westera

Dit schattige prentenboek in hartvorm is van uitgeverij Lannoo. Eigenlijk had hij nog mee moeten doen met de grote vaderdagwinactie op MamaScrapelle, maar het boek kwam te laat binnen. Vandaar dat je hem nu lekker op StoerLeesVoer kunt winnen. Daarom vind ik jou zo lief, papa hoeft namelijk niet te wachten op vaderdag. Elke dag is papadag toch!

daarom vind ik jou zo lief papa

Pandaberen

Het verhaal gaat over 2 pandaberen, of gaat het over olifanten? Nee een kikker! Nee kijk maar een hond! Ach ja alle dieren hebben een papa. En er zijn heel wat redenen waarom de kinderen hun papa zo lief vinden.

Eigenlijk had ik het zelf stiekem wel leuk gevonden als het bij de pandaberen bleef. Omdat ik het zo bijzonder vindt dat er een pandajong is geboren denk ik. Maar voor kinderen zijn juist al die verschillende dieren heel leuk om te zien.

Na een lange opsomming eindigt de kleine pinguïn dan ook met de zin: Daarom vind ik jou zo lief, papa!

daarom vind ik jou zo lief papa

Dieren leren

De namen van de dieren staan er niet bij, en bij een enkele moet ik echt even goed nadenken welk dier het ook al weer is. Een prairiehond komt niet vaak in boeken voor!

Het prentenboek is op dik karton in hartvorm. Het ligt ideaal in de kinderhand. Terwijl je kind de dieren kan bekijken kan papa de tekst voorlezen!

Qualitytime voor papa dus met die lieve boekje van Bette Westera en Martijn van der Linden!

Specificaties Daarom vind ik je jou zo lief, papa

Auteur: Bette Westera en Martijn van der Linden | Uitgeverij Lannoo | mei 2020 | 16 pagina’s | 9789401466042 | meer informatie vind je hier

daarom vind ik jou zo lief papa

Win Daarom vind ik je jou zo lief papa

Omdat het online gaan van StoerLeesVoer een klein feestje waard is, deelt StoerLeesVoer uit. Je kunt dit “daarom vind ik jou zo lief papa” winnen.

Verplicht:

Laat dan hieronder in de reacties achter waarom jij denkt dat jouw kind, kleinkind, buurkind, het kind van je beste vriendin of neefje of nichtje dit boek  wil hebben.

 • Volg StoerLeesVoer op Instagram en/of Volg StoerLeesVoer op Facebook geef dit aan door een like op de winactie achter te laten!

Niet verplicht:

 • Reacties, likes en deelacties op Facebook en Instagram tellen mee als extra kans, maar zijn alleen geldig als er ook onder deze blog is gereageerd. Voor delen in je stories let goed op dat je @stoerleesvoer tagt zodat ik het niet mis.
 • Volg StoerLeesVoer op Bloglovin en/of volg StoerLeesVoer op Pinterest

Winnaar is inmiddels bekend

Delen is enorm lief

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van StoerLeesVoer. Ik ben behoorlijk creatief en dol op prentenboeken en op stap gaan met mijn man en 7 jarige dochter!

29 Responses

 1. Mijn man heeft een pittige tijd achter de rug nadat ons eerste kindje als gevolg van eclampsie zes weken te vroeg geboren is. Met mij ging het niet goed waardoor ze gehaald is en vervolgens kreeg zij zelf enorme gezondheidsproblemen. Alles vanaf dag 1 van de Corona pandemie. Mijn man was en is een geweldige vader en partner gebleken en daarom zou het zo leuk zijn als mijn dochter dit boekje straks kan lezen met haar geweldige papa.

 2. Graag doe ik mee aan deze leuke winactie voor mijn neefje en nichtje die een heel leuke papa hebben, in het zwembad achter in de tuin hebben ze altijd veel plezier en daarnaast worden ze ook graag voorgelezen.

 3. Wat een prachtig boek, mijn kleine nichtje is bijna jarig wat zou ik haar en haar lieve papa graag verrassen met dit lieve boekje!

 4. Mijn dochtertjes zijn dol op hun papa, hij is ook super lief voor zijn twee meiden. Hij smeert dikke chocoladepasta broodjes, zingt mee met Disney liedjes. Doet haren kammen en veters strikken. Kietelt blote voetjes en leest ook graag voor. Hij heeft altijd tijd voor onze twee dames die echte dierenvriendjes zijn. En zal vast meegenieten van dit prachtige boek! Dus ik doe graag mee 😀

 5. Wat een ontzettend leuk boekje.! Heb net u site ontdekt en ga u zeker volgen.! Lees elke dag een boekje voor en een nieuwe zou erg leuk zijn voor ons alle 3 haha(mama,papa en Anne)
  Anne is echt een Papa’s meisje, en een boekje wat over Papa’s gaat hebben we nog niet.!

 6. Voor mijn leerlingen of anders voor mijn nichtjes en neefjes en buurtkindjes als ik bij ze langs ga 😉 Volg je overal 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.